Jarane nije isto trener i direktor, svakako da Mulalic treba ispraviti nacin na koji se izrazava, al direktor ipak treba da pokaze visok nivo kulture i izrazavanja, a vas Dino kao da sjedi na kafi s manijacima pa ih podyebava pjesmicama i posalicama izlizanim itd.. Blekic je jos gori bio, imali smo i mi Žuju koji nije znao izgovorit ime kluba kojeg predstavalja. Sramotno je u svakom slucaju realno..MosaaRajvosa je napisao/la:@cikazubo
Samo što kod Mulalica je to vidljivo na svakoj izjavi za medije, Dino ponekad izleti sa nekim biserom!
Imam par strumfeta u raji, sve i jedan ga se stidi, pa sad ne znam, ako je vama ok da vas on predstavlja, i meni je super
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Dino je gospodin covjek. Najsposobniji sportski radnik u drzavi. 

- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Mah uglavnom bezvezna rasprava.cikazubo je napisao/la:Jarane nije isto trener i direktor, svakako da Mulalic treba ispraviti nacin na koji se izrazava, al direktor ipak treba da pokaze visok nivo kulture i izrazavanja, a vas Dino kao da sjedi na kafi s manijacima pa ih podyebava pjesmicama i posalicama izlizanim itd.. Blekic je jos gori bio, imali smo i mi Žuju koji nije znao izgovorit ime kluba kojeg predstavalja. Sramotno je u svakom slucaju realno..MosaaRajvosa je napisao/la:@cikazubo
Samo što kod Mulalica je to vidljivo na svakoj izjavi za medije, Dino ponekad izleti sa nekim biserom!
Imam par strumfeta u raji, sve i jedan ga se stidi, pa sad ne znam, ako je vama ok da vas on predstavlja, i meni je super
Meni je Dino dobar, radi svoj posao. Ima ponekad izleta ali po meni sve u granicama normale.
Za Mulalića se ja često puta zacrvenim..Ne mozes ti njemu ispraviti način na koji se izrazava kad je covjek seljak pravi, coban s Bjelasnice, jedino da u vecernju skolu krene..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Oploditelj malih plavihLakoste je napisao/la:Dino je gospodin covjek. Najsposobniji sportski radnik u drzavi.

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Da mu nije komšiluka, ni ženu ne bi mogo oploditi...Rinuka je napisao/la:Oploditelj malih plavihLakoste je napisao/la:Dino je gospodin covjek. Najsposobniji sportski radnik u drzavi.
DRUG NEBI TI PUNCA
Sto ti treba da ovo pišeš uopšte? Pitam iz razloga što će na infu cirkus nastati jer se ovo nije smjelo van infa spomenuti.narodniheroj je napisao/la:Može li nam neko malo napisati, koga su to oklempali Dino i Kusta u vezi nagradne igre ?
Kome su namjestili nagradu da se oduže za neku pijanku ?

Oni nama o gradskim manirima a trener im tokom intervjua, znao izvaditi pola kile sline, a zatim istu trljati po rukama kao da je krema za ruke koja se ne moze apsorbovati.
Oni nama o gradskim manirima, a dicili se Zijadom Blekićem, koji se stidio starog rahmetli jer je navijao za Zelju, istim onim Blekićem u kojeg su se kleli a naplaćivao im je 3KM da derbi sa Grbavice gledaju sa sjevera Koševa i navijaju pred, hajmo reći velikim ekranom, takodjer, istim onim Blekićem koji je sa mikrofonom u rukama, kao zadnji papak kao što na kraju krajeva i jeste, poveo pjesmu koja ne priliči predsjedniku nekog kluba, makar to bio klub iz četvrte seljačke lige zapad.. Valjda ih nije potrebno napominjati šta im je isti taj Blekić uradio

Oni nama o gradskim manirima, a direktor kluba im na proslavi titule, osvojene poslije ko zna koliko godina, više paznje posvećuje vječitom rivalu nego klubu kojeg navodno voli.
Oni nama o gradskim manirima, a direktor i predsjednik kluba im na krajnje papanski način odgovaraju na ponudu kluba, koja uopšte nije bila manja od ponude Empolija npr. Kako li su Empoliju odgovorili?
Oni nama o gradskim manirima a nekakav lik, koji je predstavljen kao veći heroj grada od jednog Dzilde npr., im sa fijakerom dolazi na utakmicu. Isti taj lik je predstavljen većim herojem grada od jednog Dzilde, kojem je presudio snajper sa brda iznad Sarajeva dok je spašavao ranjenu zenu, koji je predstavljen kao veći heroj grada od svih onih ljudi koji su zivot dali za ovaj grad ili pak onih ljudi kojem danas ništa, od iste te drzave i istog tog grada kojeg su odbranili, nije omogućeno.. Neka zivota vam, nije ni vaše maslo za ramazana..
Ziv i zdrav bio prijatelju !uNbx je napisao/la:Pročitah zadnjih 100 stranica... Where am I going with my life.
Pozdrav za @Ajzeu, vječitog ploditelja tuzlanske nejači utjelovljene u liku i djelu vodopronalazača iz Slavinovića.

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Zajebancije i pepucavanja su u redu, ali da neko prica i sere o mrtvima, to mogu samo ovi izrodi iz okoline TZ a evo i siFtari su poceli..Bravo stoko..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Pusti me se toga zivota ti, velika većina vaših unazad godinu dana, a u nedostatku kvalitetnog šuka spominje Mirzu rahmetli 
Ne tjeraj me da nastavljam o ovome..
"siftari" - Ja ne znam ni zašto se pravdam likovima poput tebe, znam ja vrlo dobro sa kojim pitarom i kako mogu, a ima nekih i sa foruma da ih cijenim više nego nekog sa mog PDFa

Ne tjeraj me da nastavljam o ovome..
"siftari" - Ja ne znam ni zašto se pravdam likovima poput tebe, znam ja vrlo dobro sa kojim pitarom i kako mogu, a ima nekih i sa foruma da ih cijenim više nego nekog sa mog PDFa

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Jest vam Dino pencilin, znao sam da ce ovaj test upaliti.
Postavis im klip i oni se upale k'o solinas kad mu spomenes Azmira.

Ma jok majstore, Blekić nam je pencilin.Lakoste je napisao/la:Jest vam Dino pencilin, znao sam da ce ovaj test upaliti.![]()

- molotovljev
Davno je paomolotovljev je napisao/la:Ni Ajzea nije kao što je nekad bio.
Kme kmeMosaaRajvosa je napisao/la:Gator je napisao/la:Mali ste vi za golemogMosaaRajvosa je napisao/la:Hvala Bogu pa je naš!
Sva sreća pa GOLEMI nije naš, to bi bio problem...
Na ovakve šale, pošalice, stvarno nemam odgovora..
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jesu opet Tuzlaci najgori?
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
@Ajzera
Blekić jeste podigao euforiju, dok raja nije skontala sta je i koje su mu namjere. Nije mu trebalo puno jer je tada vladala netrpeljivost sa konama, zbog karata i ne sjecam se cega sve još tada..On je bio ublehas i svak realan ce to reci, ali...On nije bio tema rasprave nego ovi trenutni u klubovima!
Kad si se vec dotakao ponude za Duljevića. Ja još uvijek ne mogu da vjerujem da neko od vas fakat misli da je ono bila ozbiljna ponuda. Pa sam znas da ste u dugovanjima, da niste platili 10k igraca ne znate ni sami kada...i shatro odjednom 800 k za Duljevića, meni shega al baš. Zbog toga je i bila onakva reakcija, cista provokacija i dizanje euforije, a vi mislite sta hocete.. Pa što sad ne nadjete igraca na toj poziciji negdje za te pare pa keširate? Ma smiješno...
O pokojnim i rahmetlijama necu da diskutujem uopšte!
Cinjenica je da vama na klupi sjedi čoban, jedan od najvecih u historiji PL. A sjecam se ja njega i kao igraca, na pressu poslije neke utakmice daje izjavu i zavlači ruku u gače. Helem, ja bi se crvenio, vi ga dizite u nebesa..
Blekić jeste podigao euforiju, dok raja nije skontala sta je i koje su mu namjere. Nije mu trebalo puno jer je tada vladala netrpeljivost sa konama, zbog karata i ne sjecam se cega sve još tada..On je bio ublehas i svak realan ce to reci, ali...On nije bio tema rasprave nego ovi trenutni u klubovima!
Kad si se vec dotakao ponude za Duljevića. Ja još uvijek ne mogu da vjerujem da neko od vas fakat misli da je ono bila ozbiljna ponuda. Pa sam znas da ste u dugovanjima, da niste platili 10k igraca ne znate ni sami kada...i shatro odjednom 800 k za Duljevića, meni shega al baš. Zbog toga je i bila onakva reakcija, cista provokacija i dizanje euforije, a vi mislite sta hocete.. Pa što sad ne nadjete igraca na toj poziciji negdje za te pare pa keširate? Ma smiješno...
O pokojnim i rahmetlijama necu da diskutujem uopšte!
Cinjenica je da vama na klupi sjedi čoban, jedan od najvecih u historiji PL. A sjecam se ja njega i kao igraca, na pressu poslije neke utakmice daje izjavu i zavlači ruku u gače. Helem, ja bi se crvenio, vi ga dizite u nebesa..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Stari cirkusanti!
Sta je to komsija uciNJEo, nisam pratio forum neko vrijeme, pa nisam upucen. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- molotovljev
hilmo je napisao/la:Davno je paomolotovljev je napisao/la:Ni Ajzea nije kao što je nekad bio.

vremenom se promijeni i bude glavna faca u prepucavanjima sa nama. Jesi primjetio to ?
F.K.SARAJEVO
Ja sam se na forumu najmanje sa vama prepucavao, uglavnom je to sa Tuzlacima bilo.
Zivi i zdravi bili vas dvojica

Zivi i zdravi bili vas dvojica

Ajzea je regularan lik. Nisam primjetio da nekog vrijedja, sad sto lik bocne nekad za FKS to je za mene normalno. Cijenim ljude koji nisu prelivode. Ja s njim mogu pricati do sutra i on sa mnom a suprotne klubove mrzimo. Za mene sasvim normalno, ja o zeljeznicaru ne bih mogao reci nikad nista pozitvno jer taj klub ne podnosim i smatram ga rivalom. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.