Sage je napisao/la:Prodaje mi rodjak polovan Samsung Note 3, pojeftino, imal ko kakva iskustva sa njima?
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Koji od Samsung Galaxy tab 3 verzija podržava SIM karticu i koja je cijena istih ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- JoseMourinho
- Kontakt:
Sta uzet u telekomu ovaj otplatio pa da se ponovnim? M4 aqua najisplativija?
Ja namjeravam ovih dana uzeti novi, za note 3 sam cula samo rijeci hvale, ako ti ne smeta velicina telefona, nema mane., takve sam informacije dobila..Sage je napisao/la:Sage je napisao/la:Prodaje mi rodjak polovan Samsung Note 3, pojeftino, imal ko kakva iskustva sa njima?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Upravo.Almedinaa je napisao/la:Ja namjeravam ovih dana uzeti novi, za note 3 sam cula samo rijeci hvale, ako ti ne smeta velicina telefona, nema mane., takve sam informacije dobila..Sage je napisao/la:Sage je napisao/la:Prodaje mi rodjak polovan Samsung Note 3, pojeftino, imal ko kakva iskustva sa njima?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema boljih telefona, slobodno uzmi ako nema nekog veceg ostecenja (fino ga pregledaj)Sage je napisao/la:Sage je napisao/la:Prodaje mi rodjak polovan Samsung Note 3, pojeftino, imal ko kakva iskustva sa njima?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ovog Z5 mi tačno žao koristiti, jako lijep telefon, gledaj me ne diraj meElegant je napisao/la:Ja ne znam zasto neko poredi Windows phone, Android ili IOS, kad se ne moze porediti.
Pogotovo kad su u pitanju Xperiza Z modeli, vrhunski telefoni, Z2 - Z3 u pet deka ali oba vrhunski, Z5 je prica za sebe.

također SD 810 gotovo da se ne grije, odličan posao od sonya
Ej hvala.. ma ispade mi povoljno, za 3 stoje, on ga kupio u Svicarskoj pocetkom Decembra a ima para pa lako mijenjat jbg... sto se tice izgleda, ko nov je.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ako ga ti nećeš, javi meni pa ću ga ja uzeti
@JoseMourinho
M4 aqua ti je isplativija u m:telu, marka na dvije godine na ovim mix paketima od 30 KM, a u Telecomu se još plaća, a pri tom su m:telove fabrički otključane, nema isplativijeg telefona u Telecomovoj ponudi, ali razmisli dobro šta i kako...

@JoseMourinho
M4 aqua ti je isplativija u m:telu, marka na dvije godine na ovim mix paketima od 30 KM, a u Telecomu se još plaća, a pri tom su m:telove fabrički otključane, nema isplativijeg telefona u Telecomovoj ponudi, ali razmisli dobro šta i kako...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Mozda jest telefon u M.telu jeftiniji, ali ti sigurno nadoknade i naplate vise nego sto isti u Telekomu kosta, osim toga pucanje veza nakon viseminutnih razgovora je nezamislivo, a to sto ti dodijele 30KM kredita, dođe ti ko u pola u BHT. Imam dosta tih poznanika koje uzmu telefon tako za marku, a oguli ih na zvanju. Te poruke znaju satima kasnit.
Mia San Mia
-
- Kontakt:
iskustva sa haloo? da li preporucujete? hvala.
To sam i sam čuo, no sjećam se da je prije ovih smartphonea sestra imala pretplatu kod njih i bilo je normala, a i sam imam do juna ugovor s Telecomom pa ću ili preći kod njih ili na Ultru, ali se nadam da makar u Sarajevu sad imaju stabilnu mrežu i da se gubljenje i pucanje veze dešava samo po zaseocima...
@ISB
Dobar drug ima broj kod njih zbog interneta i hvali ih, veza ne puca (ni internetska ni GSM), tako da ako kontaš preći kod njih slobodno idi
@ISB
Dobar drug ima broj kod njih zbog interneta i hvali ih, veza ne puca (ni internetska ni GSM), tako da ako kontaš preći kod njih slobodno idi

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- JoseMourinho
- Kontakt:
ma vamo sam vec na pretplati, nego izletilo mi da prodam ovaj svoj, pa kontam dal da ga prodam, jer osim m4aque nista drugo mi se ne isplati jer mi se ne daju iskreno prevelike pare za mobitel, drugi izbor bi mi bio huawei g7, ali opet skuplji a nista bolji od m4, koji mi se cini bagatela prava pa reko da nema kakav caka 
nema vise alcatel hero
dok ovaj otplatio njega nestalo 

nema vise alcatel hero

-
- Kontakt:
@anonimni ma i ja bi zbog interneta, cekam da kupim novi tel pa cu preci ako je sve uredu kako govore.
Provjeri prvo pokrivenost 3g mreze im, s obzirom da sigurno nisu svi dijelovi pokriven isa 3g mrezom.
Mia San Mia
-
- Kontakt:
Odlična iskustva, mjesečno po 350MB besplatnog interneta svaki novi korisnik dobije u idućih 6 mjeseci, što je dovoljno za mail-ove i dopisivanje (whatsapp, skype itd.), samo za youtube vjerovatno nije (mada ako ćeš gledati 360p klipove...InatSilanBosanski je napisao/la:iskustva sa haloo? da li preporucujete? hvala.

Brzina na 3G također odlična (youtube klipovi od 720p pa i 1080p glat idu bez čekanja) kao i pokrivenost (barem je tako u Sarajevu, ne znam za druge gradove)!
JEdino su im paketi za dokup interneta loše sastavljeni, pogotovu ovaj mjesečni gdje dobiješ 2GB za 8KM! Po meni previše, tj. da hoće ubaciti još jedan paket i to mjesečni za 4 ili 5 KM sa npr. 1GB prometa, što bi bilo idealno!

Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Kad skontas da u bht za 23 dobijes gigu na studentskom a dokup nove "gige" je 13 onda onda su ti haman pa dzaba.BordoArmy88 je napisao/la:Odlična iskustva, mjesečno po 350MB besplatnog interneta svaki novi korisnik dobije u idućih 6 mjeseci, što je dovoljno za mail-ove i dopisivanje (whatsapp, skype itd.), samo za youtube vjerovatno nije (mada ako ćeš gledati 360p klipove...InatSilanBosanski je napisao/la:iskustva sa haloo? da li preporucujete? hvala.)!
Brzina na 3G također odlična (youtube klipovi od 720p pa i 1080p glat idu bez čekanja) kao i pokrivenost (barem je tako u Sarajevu, ne znam za druge gradove)!
JEdino su im paketi za dokup interneta loše sastavljeni, pogotovu ovaj mjesečni gdje dobiješ 2GB za 8KM! Po meni previše, tj. da hoće ubaciti još jedan paket i to mjesečni za 4 ili 5 KM sa npr. 1GB prometa, što bi bilo idealno!
Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk
Jel ima kakva aplikacija za wp, da uparim you tube na telefoni i racunaru?
Tako da mogu kontrolisati YT na racunaru putem telefona. Kao sto je moguce na ovim smart TV.
Edit: Nasao, ako kome bude potrebno, nisam znao da ide jednostavno
/www.youtube.com/tv#
Doda se samo ovo tv na obicnom youtubu na racunaru i ucita kao na tv, samo sto ide mnogo brze ne stopa uopste.
Tako da mogu kontrolisati YT na racunaru putem telefona. Kao sto je moguce na ovim smart TV.
Edit: Nasao, ako kome bude potrebno, nisam znao da ide jednostavno

Doda se samo ovo tv na obicnom youtubu na racunaru i ucita kao na tv, samo sto ide mnogo brze ne stopa uopste.
Mia San Mia
-
- Kontakt:
Hvala vam 

Kojim programom da vratim obrisane slike sa Android tableta, ASUS? Pitam jer mi treba provjereno, tj iz vašeg iskustva. Nije mi problem kucati na google recover deleted files i bezveze se zajebavati ako to ne funkcioniše. Hvala