Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Sunderland zaslužuje da ispadne iz lige čim nas nisu pobjedili.
Simon Mignolet nas je koštao 15 bodova ove sezone. Da je dovesti Ter Stegena ili Begovića.
Simon Mignolet nas je koštao 15 bodova ove sezone. Da je dovesti Ter Stegena ili Begovića.
Kocka je bačena
sto je najgore od svega je da svi jedva cekamo ljeto i promjene koje se ocekuju vec 10 god haha
ja sam potpuno izgubio vjeru da cemo se vratit u vrh
ja sam potpuno izgubio vjeru da cemo se vratit u vrh
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Respect za Mignoleta koji je izašao sa navijačima u 77. minuti.
Zasto SE nervirate kad je vec sve davno otislo u pi.cku materinu.
Danas nisam htjeo gledat jer znam sta me ceka,nerviram se zbog igraca koji nisu vrijedni da se kaze da su igraci.Svi zeljno cekamo ljeto i transfere ali sta li Klopp ima u glavi niko nezna,a dosad mi izgleda ubjedjen u svoj nacin igre koji ocigledno ne ide.Ovo jednostavno izgubilo svu smisao i slazem se da je ovo stvarno najlosija ekipa Liverpoola
Danas nisam htjeo gledat jer znam sta me ceka,nerviram se zbog igraca koji nisu vrijedni da se kaze da su igraci.Svi zeljno cekamo ljeto i transfere ali sta li Klopp ima u glavi niko nezna,a dosad mi izgleda ubjedjen u svoj nacin igre koji ocigledno ne ide.Ovo jednostavno izgubilo svu smisao i slazem se da je ovo stvarno najlosija ekipa Liverpoola
YNWA
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
Begovic=MignoletHendo je napisao/la:Sunderland zaslužuje da ispadne iz lige čim nas nisu pobjedili.

Na osnovu cega je ova ubleha nagrađena sa novim ugovorom, pa jel moguce da su toliko slijepi

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- IlPrincipino
- Kontakt:
Newcastle are planning a summer move for Liverpool striker Daniel Sturridge and Klopp will consider selling him for £30m.(Daily Star)

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Napokon dobre vijesti, Stu, Origi i Cou su spremni za West Ham
http://www.liverpoolfc.com/news/first-t ... t-west-ham

http://www.liverpoolfc.com/news/first-t ... t-west-ham
Sutra kad Stu povede ekipu prema jos jednom Wembleyu 

Walk on, with hope in your hearts.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la:

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Što je najtužnije u pravu je čovjek
OTNYS_YNWA je napisao/la:Što je najtužnije u pravu je čovjek

James fucking Milner...

Cova objasnio. Naklon skauzerski brate!

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Razbije nas west ham, očekujem dominaciju carrolla
You are someone else I am still right here

A valjda je povrijedjen. Poceo se redovno izivljavati na Liverpoolu.fera je napisao/la:Razbije nas west ham, očekujem dominaciju carrolla
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
rio_Ferdy88 je napisao/la:
A Lallana

Covjek objasnio i to vidi svako, samo ovi u Liverpoolu su coravi, mislio sam da ce sa Kloppom progledati, a oni produzise ugovor onom Belgijskom drvetu.
Hoces borbu za LP, a na golu drvo, o svim golmanima se pise koliko bodova su donijeli svom klubu, samo o nasem, koliko nas je sjebo. Henderson ti kapiten, Milner najvece pojacanje u sredi, Benteke najvece u napadu, ne mozes sa takvim igracima biti konkurent, nemas Suareza i Daniela u napadu da sakriju limitiranost ostalih igraca svojim golovima.
Citam mozda Daniel i Coutinho zaigraju veceras, znaci mozda bi mogli do prolaza ako drvo i njegovi jarani iz odbrane napokon odigraju utakmicu u kojoj nece nesto zasrati, ali nisu velike sanse za to.
Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Henderson je imao samo jednu dobru/solidnu sezonu u klubu (2013/14) u srazmjeri s onim za koliko je placen. Ostale su bile ispod nivoa koji se ocekivao od njeg. Ne bih ga trpao u isti kos sa drugim engleskim nahypeanim fudbalerima iz prostog razloga sto ga je uvijek izvlacila borba i trka koliko toliko.
I ta 2013/14 sezona,nije bio toliko dobar koliko ga je Luis Suarez cinio boljim igracem,pa cak je i Flanagan cvjetao te sezone i pruzao ok partije. Henderson je igrac koji pored sebe mora imati WC igraca kao sto je bio Steven,tj da ne bude prva opcija lidera u veznom redu,jednostavno to je igrac koji se prilagodjava timu,nije klasa zbog koje ce Milner,Can i Lallana postati odlicni.
Vidim dosta se na temi pise o tome koga se treba rijesiti na ljeto...
Mignole-Nadam se da mu je Klopp dao ugovor kako bi ga mogao prodati ili namjerava dovesti boljeg golmana(moje zelje su Forster i Butland) a da ovaj bude rezerva.
Moreno-bio solidan na pocetku Kloppovog mandata a onda se totalno pogubio,u odbrani rupa u rangu Glena Johnsona a u napadima donosi lose odluke i uglavnom ih upropasti. Nadam se i njegovom odlasku.
Benteke-igrac koji ne odgovara ovom sistemu ali isto tako igrac koji je donio odredjen broj bodova ove sezone,ima problema sa samopouzdanjem ali zasluzuje da mu se da sansa i iduce godine pa i da bude back up napadac,bolje on nego da dovodimo Longa,Austina i slicne.
Leiva,Allen- ova dvojica nemaju sta traziti u klubu kakav je Liverpool. Inteligencija zajednicka im je na nivou sobne temperature a klasa koja odgovara england league one je neupitna.
Skrtel,Toure-Prvog se rijesiti dok jos nesta vrijedi,jer ove sezone je ocajan a sa drugim raskinuti ugovor.
Milner,Can,Lallana-Canu treba dati jasno odredjenu ulogu u timu a ne da luta od pozicije do pozicije u toku meca sto je vjerujem i posljedica njegovog seljakanja po timu masterminda Rodgersa. Lallana trci,nesta slicno ko Groskreutu u BvBu nekad ali dzaba mu kad ima 10 poteza viska i sve sto dobro uradi tri puta vise use.re.
Milner je igrac za klupe,rotacije,kupova sa nizeligasima.
Firmino,Cou,Stu,Clyne-Cetvorka oko koje treba graditi tim i igrace koje ce dovoditi prilagodjivati njima.
Firmino me pozitivno iznenadjuje sve bolji i bolji pametno igra,ko zna mozda smo dobili novog Suareza u njemu.
Cou-ili toplo-hladno koji je moj nadimak za njega. Od sjaja do ocaja. Moje misljenje je da bi on najbolje igrao na poziciji centralnog veznog nesta slicno sto igra Iniesta u Barci,nesta slicno sto je igrao prije 2 godine i imao je nekoliko fantasticnih partija na toj poziciji,posebno mi je u sjecanju ostala pobjeda protiv kokoski od 4-0.
Clyne-igra slabije u sotonu nego kod nas,istina i to pogotovo u napadu ali opet je u odrani dobar i nas najbolji defanzivac u klubu sto nije tako lako u ovom rasulu.
Stu- povrede
Velika enigma mi je ovaj igrac,za mene jedini igrac svjetske klase u nasem klubu kad je zdrav,radujem se tome da ce Klopp rijesiti problem sa njim koji je prije svega psihicke prirode i vratiti ga na dane stare slave vec u sljedecoj godini.
Zaboravih umalo da spomenem Sakha i Lovrena,za mene kiksare i jedan i drugi,ali opet bi ih ostavio cisto da budu rezerve pojacanjima nadam se.
Sto se tice mladjih igraca nadam se da ce Rossitera Klopp malo vise forsirati vec iduce godine jer posjeduje znanja.
I ta 2013/14 sezona,nije bio toliko dobar koliko ga je Luis Suarez cinio boljim igracem,pa cak je i Flanagan cvjetao te sezone i pruzao ok partije. Henderson je igrac koji pored sebe mora imati WC igraca kao sto je bio Steven,tj da ne bude prva opcija lidera u veznom redu,jednostavno to je igrac koji se prilagodjava timu,nije klasa zbog koje ce Milner,Can i Lallana postati odlicni.
Vidim dosta se na temi pise o tome koga se treba rijesiti na ljeto...
Mignole-Nadam se da mu je Klopp dao ugovor kako bi ga mogao prodati ili namjerava dovesti boljeg golmana(moje zelje su Forster i Butland) a da ovaj bude rezerva.
Moreno-bio solidan na pocetku Kloppovog mandata a onda se totalno pogubio,u odbrani rupa u rangu Glena Johnsona a u napadima donosi lose odluke i uglavnom ih upropasti. Nadam se i njegovom odlasku.
Benteke-igrac koji ne odgovara ovom sistemu ali isto tako igrac koji je donio odredjen broj bodova ove sezone,ima problema sa samopouzdanjem ali zasluzuje da mu se da sansa i iduce godine pa i da bude back up napadac,bolje on nego da dovodimo Longa,Austina i slicne.
Leiva,Allen- ova dvojica nemaju sta traziti u klubu kakav je Liverpool. Inteligencija zajednicka im je na nivou sobne temperature a klasa koja odgovara england league one je neupitna.
Skrtel,Toure-Prvog se rijesiti dok jos nesta vrijedi,jer ove sezone je ocajan a sa drugim raskinuti ugovor.
Milner,Can,Lallana-Canu treba dati jasno odredjenu ulogu u timu a ne da luta od pozicije do pozicije u toku meca sto je vjerujem i posljedica njegovog seljakanja po timu masterminda Rodgersa. Lallana trci,nesta slicno ko Groskreutu u BvBu nekad ali dzaba mu kad ima 10 poteza viska i sve sto dobro uradi tri puta vise use.re.
Milner je igrac za klupe,rotacije,kupova sa nizeligasima.
Firmino,Cou,Stu,Clyne-Cetvorka oko koje treba graditi tim i igrace koje ce dovoditi prilagodjivati njima.
Firmino me pozitivno iznenadjuje sve bolji i bolji pametno igra,ko zna mozda smo dobili novog Suareza u njemu.
Cou-ili toplo-hladno koji je moj nadimak za njega. Od sjaja do ocaja. Moje misljenje je da bi on najbolje igrao na poziciji centralnog veznog nesta slicno sto igra Iniesta u Barci,nesta slicno sto je igrao prije 2 godine i imao je nekoliko fantasticnih partija na toj poziciji,posebno mi je u sjecanju ostala pobjeda protiv kokoski od 4-0.
Clyne-igra slabije u sotonu nego kod nas,istina i to pogotovo u napadu ali opet je u odrani dobar i nas najbolji defanzivac u klubu sto nije tako lako u ovom rasulu.
Stu- povrede

Zaboravih umalo da spomenem Sakha i Lovrena,za mene kiksare i jedan i drugi,ali opet bi ih ostavio cisto da budu rezerve pojacanjima nadam se.
Sto se tice mladjih igraca nadam se da ce Rossitera Klopp malo vise forsirati vec iduce godine jer posjeduje znanja.
Ja samo gajim nadu jer se vraćaju Coutinho i Sturridge.fera je napisao/la:Razbije nas west ham, očekujem dominaciju carrolla
Ali kad pomislim na odbranu...Možda i Ward dobije priliku.
You'll never walk alone.
Pogibija.
Liverpool: Mignolet, Flanagan, Lucas, Ilori, Smith, Stewart, Chirivella, Teixeira, Coutinho, Ibe, Benteke.
Subs: Ward, Enrique, Milner, Henderson, Sturridge, Origi, Randall.
Liverpool: Mignolet, Flanagan, Lucas, Ilori, Smith, Stewart, Chirivella, Teixeira, Coutinho, Ibe, Benteke.
Subs: Ward, Enrique, Milner, Henderson, Sturridge, Origi, Randall.
You'll never walk alone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.