http://www.rtrs.tv/program/emisija.php?id=518
Ja sam iz Zvornika,korisnik sam Elte kablovske TV.To ti je skoro pa isto kao i txtv,ako pogleda na sajtu elte i txtv potpuno isti kanali su u ponudI!harry_90 je napisao/la:Zna li neko od ovih iz Tuzle kada bi SK mogao doci na txtv kablovsku?
vala i meni. ok da je neki masters nego sve levati i oni ne prenose El nego ovomessilla je napisao/la:Kako mi na kurrac ide ovaj ATP Rotterdam jjebo im on majku
Šta bi?filip13 je napisao/la:je li ko raskidao ugovor sa telemachom prije isteka ugovora?
High je napisao/la:Šta bi?filip13 je napisao/la:je li ko raskidao ugovor sa telemachom prije isteka ugovora?
eto prebacuj se odmahmadridist je napisao/la:
Tuzla juce.
To bi bilo najpoštenije, valjda će se sve to urediti kako treba, da svako sebi bira šta hoće.Barcod je napisao/la:Onda ocekivat i SK na Mojoj TV ako cemo nekom logikom doduše ta ista je davno napustila ovo naše krajeve
Teško al et daj Božecipiripi je napisao/la:To bi bilo najpoštenije, valjda će se sve to urediti kako treba, da svako sebi bira šta hoće.Barcod je napisao/la:Onda ocekivat i SK na Mojoj TV ako cemo nekom logikom doduše ta ista je davno napustila ovo naše krajeve
Ti koji imas gorazdanske satelite bi samo tjerao. Neces uspjeti radi nas koji imamo oboje.legenda reala je napisao/la:šta imaš od ovih odluka kad to niko ne provodi, sad ćemo jedno pet godina čitati ove tekstove, KV kaznilo Arenu, KV kaznilo SK i tako u krug kao i prethodnih pet, protjerati **** iz BIH, zabraniti emitovanje i ćao , ako su mogli stati Farmi u kraj mogu i SK i Areni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.