PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ajzea
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Ajzea » 09 feb 2016, 17:38

Pantelija je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Džeko nije proglašen klocem i nije otišao besplatno. Ostalo su gluposti i neću ih ni komentarisati.
45 ooo KM JE DOSLO vama za dzeku
Ni feninga više kada je otišao u češku

Bio je proglašen klocem i sljivotresom, moja je generacija i znam dobro sve oko njega...
Mi smo za Kloca dobili par miliona. :kafa:
Da, ti znas bolje od navijaca Zeljeznicara. Edina su gurali jos dok je imao 17 godina, sta mislis zasto?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 feb 2016, 17:38

Pantelija je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Džeko nije proglašen klocem i nije otišao besplatno. Ostalo su gluposti i neću ih ni komentarisati.
45 ooo KM JE DOSLO vama za dzeku
Ni feninga više kada je otišao u češku

Bio je proglašen klocem i sljivotresom, moja je generacija i znam dobro sve oko njega...
I taj kloc i šljivotres odigra 40 utakmica za prvi tim do nepune 19. godine. I Baja je istim tim stručnjacima sa tribina bio "lijen i nezainteresovan, desnom gas nije znao pritisnuti" pa postade najbolji strijelac, zabi nekoliko golova u evropi i donese nam milion.
[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 feb 2016, 17:48

Ne znam čemu težnja da se prodaju najbolji igrači kad je Sarajevo sad finansijski samoodrživ i bez duga. Svaki navijač tog kluba jedva čeka da se riješi najboljeg igrača samo da vidi za koliko će para otić. Šta je tu zanimljivo? Kao da vama lično idu te pare od transfera.
Zar ne bi trebali čuvat okosnicu i oko nje stvarat jaku ekipu da se pokuša napravit iskorak u Evropi, a ne vrtit se u krug stalno ovako, prodat najbolje igrače, pa s parama pokušat zamijenit njihov odlazak (i profulat) i ispast odmah u prvom pretkolu?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 feb 2016, 17:51

wobly92 je napisao/la:Ne znam čemu težnja da se prodaju najbolji igrači kad je Sarajevo sad finansijski samoodrživ i bez duga. Svaki navijač tog kluba jedva čeka da se riješi najboljeg igrača samo da vidi za koliko će para otić. Šta je tu zanimljivo? Kao da vama lično idu te pare od transfera.
Zar ne bi trebali čuvat okosnicu i oko nje stvarat jaku ekipu da se pokuša napravit iskorak u Evropi, a ne vrtit se u krug stalno ovako, prodat najbolje igrače, pa s parama pokušat zamijenit njihov odlazak (i profulat) i ispast odmah u prvom pretkolu?
Idu klubu, mora se od necega zivjeti. Pa vidi, bosanska liga je jako slaba i ovdje nema nekog napretka, igrac jedva ceka da ode negdje i da se tamo probije + da uzme mnogo vece pare, shvatas?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 09 feb 2016, 17:54

MortemHz je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Ne znam čemu težnja da se prodaju najbolji igrači kad je Sarajevo sad finansijski samoodrživ i bez duga. Svaki navijač tog kluba jedva čeka da se riješi najboljeg igrača samo da vidi za koliko će para otić. Šta je tu zanimljivo? Kao da vama lično idu te pare od transfera.
Idu klubu, mora se od necega zivjeti. Pa vidi, bosanska liga je jako slaba i ovdje nema nekog napretka, igrac jedva ceka da ode negdje i da se tamo probije + da uzme mnogo vece pare, shvatas?
Ja mislim da je veći uspijeh zadržati tog igrača nego ga prodati ili barem pričekati da se završi evropa, pa ako se tamo ništa ne uradi onda ga prodati...
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 feb 2016, 17:58

Naravno da jeste moj TzXHc ali ne pita se samo klub tu

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 feb 2016, 17:59

MortemHz je napisao/la: Idu klubu, mora se od necega zivjeti. Pa vidi, bosanska liga je jako slaba i ovdje nema nekog napretka, igrac jedva ceka da ode negdje i da se tamo probije + da uzme mnogo vece pare, shvatas?
Kako će i bit napretka kad tako razmišljamo. Shvatam ja da igrač hoće da napreduje, da ide dalje, al klubu je u cilju da napreduje također, i dok god je pod ugovorom mora ga poštovat. Jel ga treba pustit čim dođe prva ponuda, i ovako ga prodavat preko medija unaprijed? Nimalo ozbiljno, pogotovo jer ste klub bez duga. Ovaj momak zna da mu je ovo zadnja sezona u BiH i da će se ispalit odavdje...
Liga slaba, nema napretka, pa za šta nam uopšte i igraju ovi klubovi kad nema bolje sutra i nema nam dalje od okvira granica države.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 09 feb 2016, 18:00

Beduin je napisao/la:
MosaaRajvosa je napisao/la:Prije par dana me napadoše tuzlaci kad sam rekao da ce ih sad sve ekipe ozbiljnije shvatati, i da ce biti pritiska kojeg do sada nije bilo..a evo slicno vam i šef razmišlja
http://sportsport.ba/bh_fudbal/musemic- ... ter/183963
Ne znam zasto bi te neko napadao, logicno je da ce tim koji je lider prvenstva, i jos nema iskustva nositi se s tom pozicijom, imati dodatni pritisak ostalih klubova (ozbiljniji pristup utakmicama protiv Slobode) i nositi to breme ligaskog iznenadjenja (odatle i poredjenje sa Leicesterom). Hoce li i kada posustati pokazat ce narednih 12 kola, ono sto Slobodi moze pomoci (tacnije, biti nasa nada i utjeha) jeste iskustvo koje imaju Musemic, Zeba i Ahmetovic, vidit cemo koliko ce to imati uticaja na konacni rezultat.

Slazem se, a evo da mi nije mrsko traziti, našao bi napade kad sam rekao da vas nije niko ozbiljno shvatao u borbi za 1 mjesto, što ce se u drugom dijelu promjeniti.. Kao da ste petu godinu za redom bili medju prve 3 ekipe pa ono, to je normalno da se borite za šampiona..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 feb 2016, 18:01

wobly92 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: Idu klubu, mora se od necega zivjeti. Pa vidi, bosanska liga je jako slaba i ovdje nema nekog napretka, igrac jedva ceka da ode negdje i da se tamo probije + da uzme mnogo vece pare, shvatas?
Kako će i bit napretka kad tako razmišljamo. Shvatam ja da igrač hoće da napreduje, da ide dalje, al klubu je u cilju da napreduje također, i dok god je pod ugovorom mora ga poštovat. Jel ga treba pustit čim dođe prva ponuda, i ovako ga prodavat preko medija unaprijed? Nimalo ozbiljno, pogotovo jer ste klub bez duga. Ovaj momak zna da mu je ovo zadnja sezona u BiH i da će se ispalit odavdje...
Liga slaba, nema napretka, pa za šta nam uopšte i igraju ovi klubovi kad nema bolje sutra i nema nam dalje od okvira granica države.
A cekaj, ti mislis na Velkoskog ili? izvini, nisam siguran. Ako na njega mislis, on se ne prodaje radi zarade nego radi toga sto nece imati mjesto u prvih 11. Ako mislis na Duljevica on nije na prodaju osim ako ne dodje bas nemoralna ponuda jer bi to svi prihvatili realno..

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 09 feb 2016, 18:07

Kaze Husref, Sloboda je kao LC.
Vec znamo da je Sarajevo kao MC :)
Sta je ona Željo, Široki,Velez I Celik?
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 09 feb 2016, 18:21

Celik je Nottingem Forrest, dva evropska trofeja a u ovoj ligi ga odavno nema niđe :lol:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 feb 2016, 18:23

MortemHz je napisao/la: A cekaj, ti mislis na Velkoskog ili? izvini, nisam siguran. Ako na njega mislis, on se ne prodaje radi zarade nego radi toga sto nece imati mjesto u prvih 11. Ako mislis na Duljevica on nije na prodaju osim ako ne dodje bas nemoralna ponuda jer bi to svi prihvatili realno..

Na Duljevića sam mislio, al i na sve takve slučajeve. Željo se može razumjet kad proda igrača tako olako jer im pare baš trebaju, pa tako i Slobodi. Sutra da dođe ponuda malo jača za Ordagića npr. sigurno će otić jer imamo dugove koje treba otplatit.
Ma razumijem kad bi došla ponuda i od milion eura za Duljevića Sarajevo bi možda popustilo pa ga prodalo, samo kažem da tako nećemo nikad naprijed, jer poslije kapitalaca dovodimo polovnjake koji ih nikad ne mogu zamijenit, a dosad nisam vidio da je ijedan navijač rekao da ne treba prodavat Harisa, da ga se sačuva što duže i da se gradi ekipa za veće domete, samo se pišu cifre i gdje bi mog'o otić...

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 09 feb 2016, 18:25

Zeljo je United, otkad je otiso Ferguson ( Osim ) pali klincu za usi :D
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 feb 2016, 18:27

BadrHari je napisao/la:Celik je Nottingem Forrest, dva evropska trofeja a u ovoj ligi ga odavno nema niđe :lol:
Sad cete prezivit za ligu 12., a tamo ako neke stvarni ne krenu na bolje mozda se prikljucite Velez.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 09 feb 2016, 18:31

Elegant je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:Celik je Nottingem Forrest, dva evropska trofeja a u ovoj ligi ga odavno nema niđe :lol:
Sad cete prezivit za ligu 12., a tamo ako neke stvarni ne krenu na bolje mozda se prikljucite Velez.
Kakvi buraz dug je prevelik, blizi smo gasenju.
Ili će doći do izbacivanja u kantonalnu.
Najzaduzeniji sportski kolektiv u BiH ...
Nemamo hljeba nemamo soli .. :mrgreen:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 09 feb 2016, 18:39

BadrHari je napisao/la:Kakvi buraz dug je prevelik, blizi smo gasenju.
Borac ima veće dugove mislim. :D

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 feb 2016, 18:47

BadrHari je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Kakvi buraz dug je prevelik, blizi smo gasenju.
Kakog god mora se nesto poduzeti ili ti u upravi cekaju da pare padnu sa neba pa da i njih pokradu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 09 feb 2016, 18:48

BadrHari je napisao/la:Zeljo je United, otkad je otiso Ferguson ( Osim ) pali klincu za usi :D
Mislio sam to bas ali nikako se boje nisu slagale. :)
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 feb 2016, 18:50

MuhamedTM je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:Zeljo je United, otkad je otiso Ferguson ( Osim ) pali klincu za usi :D
Mislio sam to bas ali nikako se boje nisu slagale. :)
Pitaj navijaca Borca da li se slazu :D

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 feb 2016, 18:54

Coraco je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:Kakvi buraz dug je prevelik, blizi smo gasenju.
Borac ima veće dugove mislim. :D
Ako nam kojim slucajem Azmir ode brzo cemo mi njih sustici, imamo ljude sposobne za to. :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.