PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rinuka
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Rinuka » 09 feb 2016, 15:36

Elegant je napisao/la:
Rinuka je napisao/la:Hodzic da je igrao za FKS otiso bi za 1,5 mil a ne za 200k.. Jer nije isto igrati u zelji i u ovim velikim klubovima..Dulja trenutno vrijedi 2 mil evrica, al nedamo ga ispod 4..Pisaj po sirotinji :tralala:
Da je Dzeko ponikao u Sarajevu, vjerovatno bi sada Ronaldo sjedio na klupi u Realu.
Dzeko je proglasen klocem i otisao besplatno..Nije vama niko kriv sto vi svrsavate kad uzmete 300k za svog najboljeg igraca..FKS je nas najveci klub i normalno je da cu i igraci na cijeni..Npr nase dijete Veladzic sad vrijedi otprilike ko kompletan zeljin vezni red.. Shvacas? :tralala:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 feb 2016, 15:40

Rinuka je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Rinuka je napisao/la:Hodzic da je igrao za FKS otiso bi za 1,5 mil a ne za 200k.. Jer nije isto igrati u zelji i u ovim velikim klubovima..Dulja trenutno vrijedi 2 mil evrica, al nedamo ga ispod 4..Pisaj po sirotinji :tralala:
Da je Dzeko ponikao u Sarajevu, vjerovatno bi sada Ronaldo sjedio na klupi u Realu.
Dzeko je proglasen klocem i otisao besplatno..Nije vama niko kriv sto vi svrsavate kad uzmete 300k za svog najboljeg igraca..FKS je nas najveci klub i normalno je da cu i igraci na cijeni..Npr nase dijete Veladzic sad vrijedi otprilike ko kompletan zeljin vezni red.. Shvacas? :tralala:
Mora da je i Alen Avdic u svoje vrijeme vrijedio tadasnjih 2.5 miliona njemackih maraka. :urnebes:

Ajde jos nam malo te vase djece nabroj i koliko vrijede.

Koliko ste miliona uzeli na Dupovcu, Handzicu, onom tardu Suljicu sto hoce da igra za mađare ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 09 feb 2016, 15:47

@Denchi: "Simeunović treba biti pozvan u reprezentaciju."
@Rinuka: "Duljević vrijedi tri puta više od Armina Hodzića."

Kako da shvatiš ozbiljno ovakve forumaše?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 09 feb 2016, 15:54

Generalno glupa rasprava. Da lik iz vaših redova uredjuje tm ista bi situacija bila. Za Duljevića jeste realno da trazimo 1.5-2 mil ako cemo polako podizati standard nakon sto je cimi otišao za 1.3 mil, a ista je priča bila i za njega, ta će on, pa ste se ušutili nakon što je oborio sve rekorde transfera PL..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 feb 2016, 15:55

Rinuka je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Džeko nije proglašen klocem i nije otišao besplatno. Ostalo su gluposti i neću ih ni komentarisati.
DRUG NEBI TI PUNCA

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 09 feb 2016, 16:00

@bagrcavi Itekako je bio proglašen klocem, i otišao je za neku siću od 50k eura koliko se sjecam...Samo mi reci da je na njemu dobar posao uradjen. Spasio mu je Plišek karijeru pa ga je poveo u česku..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 09 feb 2016, 16:02

Kloc je bio Rascic

Uporedite Djelmica i Duljevica

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 09 feb 2016, 16:03

Postavljamo standarde, nabijamo komplekse :bih:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 09 feb 2016, 16:09

Rinuka je napisao/la:Postavljamo standarde, nabijamo komplekse :bih:
Kakav ste to postavili ?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 feb 2016, 16:42

Neki ljudi ili su toliko glupi ili nece da procitaju da u Hrvatskoj nije radjen update, naravno da ce Hodzic vise vrijediti kada se uradi update.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 09 feb 2016, 16:54

vrapcici tonu sve dublje i dublje.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 09 feb 2016, 17:14

brile je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Što se košpičići pojedoše :lol:
Ma jok ba nego nam smijesno. Evo budi realan i iskren, moze li Duljevic da vrijedi vise od Hodzica? Ali iskreno odgovori.
Vidis da moze :mrgreen:

Ma hajde, svakako cu ove cijene nebitne, i kupci ne salju ponude na osnovu istih. One su zanimljive samo nama obicnim smrtnicima. :lol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 09 feb 2016, 17:17

Evolution87 je napisao/la:
brile je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Što se košpičići pojedoše :lol:
Ma jok ba nego nam smijesno. Evo budi realan i iskren, moze li Duljevic da vrijedi vise od Hodzica? Ali iskreno odgovori.
Vidis da moze :mrgreen:

Ma hajde, svakako cu ove cijene nebitne, i kupci ne salju ponude na osnovu istih. One su zanimljive samo nama obicnim smrtnicima. :lol:
Evo prozva me Mortem glupim, necu vise na temu transfermarketa nista :salut: daBogda ga prodali za 10 miliona eura u Arsenal :mrgreen:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 09 feb 2016, 17:19

Arin nokat na malom prstu vrijedi ko 3 Duljevica...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 09 feb 2016, 17:23

Pa kad jeste glupi! Imamo Cimirota kao dokaz da se moze! E pa na osnovu njega tvrdimo da ce i Duljevic otici za velike novce!
A vi sitne duse koprcajte se u svojoj ljubomori i slobodno nastavite degradirati i dalje sve pozitivno sto se radi u FKS.
Javite nam se tek kad prodate nekog igraca za milion eura i vise!! Toliko
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 feb 2016, 17:23

MosaaRajvosa je napisao/la:Prije par dana me napadoše tuzlaci kad sam rekao da ce ih sad sve ekipe ozbiljnije shvatati, i da ce biti pritiska kojeg do sada nije bilo..a evo slicno vam i šef razmišlja
http://sportsport.ba/bh_fudbal/musemic- ... ter/183963
Ne znam zasto bi te neko napadao, logicno je da ce tim koji je lider prvenstva, i jos nema iskustva nositi se s tom pozicijom, imati dodatni pritisak ostalih klubova (ozbiljniji pristup utakmicama protiv Slobode) i nositi to breme ligaskog iznenadjenja (odatle i poredjenje sa Leicesterom). Hoce li i kada posustati pokazat ce narednih 12 kola, ono sto Slobodi moze pomoci (tacnije, biti nasa nada i utjeha) jeste iskustvo koje imaju Musemic, Zeba i Ahmetovic, vidit cemo koliko ce to imati uticaja na konacni rezultat.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 09 feb 2016, 17:26

Dulja za 4 milke ide hehhe
Koji je dalabu onaj sto Im pise cijene na tm. Treba ga malo proturiti kroz centri-fugu pa na štrik.

Dorate opet se prosipas, o doro dorate idi cisti fijaker.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Sarajlija88
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlija88 » 09 feb 2016, 17:28

Ja bespotrebne rasprave :crazy: :lol: da oplačeš

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 feb 2016, 17:31

bagrcavi je napisao/la:
Džeko nije proglašen klocem i nije otišao besplatno. Ostalo su gluposti i neću ih ni komentarisati.
45 ooo KM JE DOSLO vama za dzeku
Ni feninga više kada je otišao u češku

Bio je proglašen klocem i sljivotresom, moja je generacija i znam dobro sve oko njega...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 09 feb 2016, 17:32

Evolution87 je napisao/la:

Bas tako, ne znam sto se stalno hvatate za cifre na TM, kad su one samo slobodna procjena urednistva tog sajta!
Evo recimo, oni procjenjuju Grujića iz Zvezde 3 mil.evra, a momak ode u Liverpool za 7... Ima i obratnih primjera, gdje se neki igrac precijeni, a on u praksi ode za dosta manje pare... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.