FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ajzea
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ajzea » 09 feb 2016, 13:50

Počni više, j.ebem ti mater !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

PlavaPorodica
Kontakt:

Post Postao/la PlavaPorodica » 09 feb 2016, 13:50

@Ipee ako ne putuješ,daj Sablji kameru,ima dobar ugao za snimanje sa krovova tunela :D

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 feb 2016, 13:56

Hoce li mozda ovaj slovack klub da prenosi utakmicu, imaju li oni svoj youtube kanal ili neki medijski prostor ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 09 feb 2016, 14:04

zaboljisportuBiH je napisao/la:@ublehas, ti ljudi koji pomognu i sl i koji su odgovorni, oni obično nisu nametljivi. Oni se jave kad ih se pozove i kroz druženje kasnije možda učestvuju u nekim stvarim ai kad ih ne pozovoeš ali čuju od nekoga da se to dešava. Ako ne pozoveš raju i ne znaš hoće li se javiti i doći. Evo prvi ja sad kad bi imao mjesec slobodno, onako za zezanciju došao bih na Grbavicu da gledma možda neki trening i sl, ali nikad ne bih hodao ondje i pitao treba li vam šta pomoći, vukao za rukav nekoga itd itd.
Mi nismo nikad ništa organizovali, pa ni druženja manijaka po manjim mjestima, da možemo znati koliko će se ljudi odazvati itd itd. Hajmo organozovati onim brčacima prevoz na jednu tekmu, pa momci su zaslužili itd itd. Ako napravimo par puta nešto pa se niko ne odazove onda možemo reći ko vas je.. nećemo vam ništa organizovati niti vas zvati da kao studenti odradite nešto za klub.
Zvalo se često, ali mnogi izgleda "ne vide" takve pozive, a vide/čuju sve ostalo. Svi "znaju" ko koga gura, gdje su se pare rastalile, koji se računi nisu platili...Zvalo se kada su se trebali dijeliti leci (došlo 7 ljudi), kada je trebalo čistiti snijeg (nekoliko puta, jednom došlo pedesetak, drugi put tu negdje, sljedeći desetak, ako me sjećanje ne vara), prodavali se vaučeri u vrijednosti 5KM (dobiješ 10-20% popusta u fan shopu), i prodali 42-43 vaučera...još milion nekih primjera. Ne kažem da ne treba još više animirati raju, ali trebamo biti i realni pa ne pričati svi kako smo uvijek tu, a kad zatreba uvijek istih 5-6 ljudi. I ovo nije šbb kbb, ovo su činjenice.

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 09 feb 2016, 14:07

Pored standardne već "ooooo Tiagooooo" izgleda da će se pjevati i "hajde Ivane, hajde Ivane, hajde Ivaneeeee" hhhh
Tako bar raja protiv Žepča progura melodiju
Samo da ne bude učinak ko kod originala :)
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 09 feb 2016, 14:08

Kod nas samo insajderi sve znaju ko dolazi, za koliko je para otisli, koliko smo racune platili, a kad pitas kad je trening niko blage nema..Ali zato ugovore i ponude za igrace ma sta ti je... :rol:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 09 feb 2016, 14:09

salle86 je napisao/la:Pored standardne već "ooooo Tiagooooo" izgleda da će se pjevati i "hajde Ivane, hajde Ivane, hajde Ivaneeeee" hhhh
Tako bar raja protiv Žepča progura melodiju
Samo da ne bude učinak ko kod originala :)
ureći čovjeka prije prve zvanične.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 09 feb 2016, 14:10

Mene zanima, jer zaista nisam upoznat sa tim, da li je još koji klub iz PLBiH javno izašao sa finansijskim izvještajem iz prethodne godine, da li su objavljeni prihodi i rashodi kluba te na koji način su ostvareni ti prihodi odnosno šta je sve obuhvaćeno rashodima?
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 09 feb 2016, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Fanzi
Kontakt:

Post Postao/la Fanzi » 09 feb 2016, 14:11

Nije ;)

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 09 feb 2016, 14:17

Eisenbahner1921 je napisao/la:Pomenuo neko momke iz Brčkog. Nešto kontam koliko imamo mi podgrupa iz drugih gradova koji su maltene aktivni kao i mi Sarajlije: Brčko, Živinice, Lukavac, Gračanica (pozdrav za brata @AsharaK), Maglaj, Konjic, Zavidovići (@miretm :) ), Visoko, itd. Garant bih zaboravio nekoga ako bih nastavio nabrajati. Tim momcima i djevojkama nije Željo samo otići do stadiona pogledati utakmicu, navijati i prošetati kući. Treba platiti dolazak, odlazak, kartu, nešto pojesti i popiti na putu. Dođu na Grbavicu i zajedno s nama se pate gledajući polufudbalere koji više vole pogriješit' nego se hljeba najest'. Pa hajmo jednom obezbijediti momcima koji prelaze toliki put besplatan ulaz na stadion (pisao je neko o ovome na prošloj stranici), počastiti ih, bilo šta uraditi da ih nagradimo za njihov trud i želju. Npr. sad u zimskoj pauzi dogovoriti utakmicu u Brčkom, Živinicama, Gračanici (Malešićima :P ), itd.
Ima nas i iz Srebrenika. :mrgreen: Ma ne treba nama nikakva pogodnost, kada se može, dođe se na utakmicu. Meni iskreno više vrijedi jedno takvo iskustvo putovanje sa prijateljima, zeza po Sarajevu, cirkus na tribinama sa rajom... fizički me iscrpi, al' sam zato psihički k'o pišta. :mrgreen:

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 09 feb 2016, 14:27

PlavaPorodica je napisao/la:DR.HOUSE hvala na info ;)

Mamić dao ostavku na mjesto direktora, da li to znači da Dinamo odustaje od Memije ? :D
Da su ga htjeli dovesti doveli bi ga dosad garant i sa Mamićem i bez njega :D
Uglavnom doveo je Dinamo desnog beka iz Maribora Stojanovića i prezadovoljni su s njim.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 09 feb 2016, 14:29

voltron30 je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la:Pomenuo neko momke iz Brčkog. Nešto kontam koliko imamo mi podgrupa iz drugih gradova koji su maltene aktivni kao i mi Sarajlije: Brčko, Živinice, Lukavac, Gračanica (pozdrav za brata @AsharaK), Maglaj, Konjic, Zavidovići (@miretm :) ), Visoko, itd. Garant bih zaboravio nekoga ako bih nastavio nabrajati. Tim momcima i djevojkama nije Željo samo otići do stadiona pogledati utakmicu, navijati i prošetati kući. Treba platiti dolazak, odlazak, kartu, nešto pojesti i popiti na putu. Dođu na Grbavicu i zajedno s nama se pate gledajući polufudbalere koji više vole pogriješit' nego se hljeba najest'. Pa hajmo jednom obezbijediti momcima koji prelaze toliki put besplatan ulaz na stadion (pisao je neko o ovome na prošloj stranici), počastiti ih, bilo šta uraditi da ih nagradimo za njihov trud i želju. Npr. sad u zimskoj pauzi dogovoriti utakmicu u Brčkom, Živinicama, Gračanici (Malešićima :P ), itd.
Ima nas i iz Srebrenika. :mrgreen: Ma ne treba nama nikakva pogodnost, kada se može, dođe se na utakmicu. Meni iskreno više vrijedi jedno takvo iskustvo putovanje sa prijateljima, zeza po Sarajevu, cirkus na tribinama sa rajom... fizički me iscrpi, al' sam zato psihički k'o pišta. :mrgreen:
Bekrić proširio ljubav prema plavoj boji u Srebreniku. Nema šta, Tuzlanski kanton cijeli je plavo bijeli, kakva Sloboda :D Pozdrav majstore!
Životni saputnik! 1921

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 09 feb 2016, 14:36

Dinamo poslao zvanicnu ponudu za Memiju?
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 09 feb 2016, 14:38

Auuuu, a trans na sjeveru:D.Vakuf cijeli je plavobijeli...

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 09 feb 2016, 14:39

Ne smiju prodati vise nikoga do kraja sezone jer onda ovo ne bi imalo smisla. Prodas dva talenta, otjeras pola ekipe a ganjas evropu. Nek Dinamo saceka do ljeta..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 09 feb 2016, 14:40

Imamo novu temu na forumu pa ako neko ima neki dobar tekst nek objavi. Bravo vrbanjuša!!!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 09 feb 2016, 14:40

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 09 feb 2016, 14:41

Tacno da se sjebes koliko Manijaka iz drugih gradova, al ajde ja kad sam dolazio druzio sam se sa momcima odavde, bili pivu i tako. Zao mi je sto fedeltu nisam jednom ispostovao, mislim da me on zvao na pivu jednom. :D
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

omladina1921zeljina
Kontakt:

Post Postao/la omladina1921zeljina » 09 feb 2016, 14:41

Realno bi bilo da se dobro uvežemo sa svim ostalim momcima iz BiH, koji navijaju za Želju. Druženje mimo utakmica, utvrđivanje prijateljstava, itd.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 09 feb 2016, 14:42

DooVe je napisao/la:Kad smo kod podrške...

http://sportsport.ba/bh_fudbal/kad-djec ... lju/165219

:mrgreen:
:crazy: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Kako se ponosim ovim, nema ovo svako :)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”