Kontakt sport je to .Znas d aima takvih u NBA ligi al ti pratis Nurkica pa je zato .Durant,Wade ,Gallinari ,Rose ma mali million igraca koji su zbog povrede propustali utakmice .RealnoGledano je napisao/la:znam da nije isti sport al podsjeca me dosta na Robena,mislim covjek je igracina da se razumijemo
al mislim da je mogao bit 10 puta bolji da se ne povrijedi bar 2 puta sedmicno
ebem ga ja Juka toliki covjek a noge ko od stakla....poradi na tim nogama ne prepadaj nas vise
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
vratio se zadnji minut...valjda ne bi da ne moze...mda sigurno nije ni na 70% kao ni cijelu sezonu
-
- Kontakt:
ja imam osjecaj da je kosarka davno prestala bit "kontakt sport" nikad njeznija nije bila... faulovi se sviraju za tako mizerne stvari da je to strasno
razumijem ja da Juka nije jedini sa ovakvim problemom al je trenutno nas jedini mladi igrac u NBA sa svijetlom budućnošću pa mi sve ovo izgleda kao nocna mora koja guta lijepi san
Juka je gromada od covjeka, stvarno bi trebao da se posveti teretani u buducnosti sto vise i da ojaca maximalno svoje noge
inace mu karijera nece potrajat..."potrosit" ce svoja koljena brze nego sto to mi zelimo
p.s. evo Juki dozivotnog Highlighta hahhaa uff sta mu JJ uradi
"body breaker" 
izgleda da je ipak stao na nogu Juki tako da nije bas sve tako cisto
razumijem ja da Juka nije jedini sa ovakvim problemom al je trenutno nas jedini mladi igrac u NBA sa svijetlom budućnošću pa mi sve ovo izgleda kao nocna mora koja guta lijepi san
Juka je gromada od covjeka, stvarno bi trebao da se posveti teretani u buducnosti sto vise i da ojaca maximalno svoje noge
inace mu karijera nece potrajat..."potrosit" ce svoja koljena brze nego sto to mi zelimo
p.s. evo Juki dozivotnog Highlighta hahhaa uff sta mu JJ uradi

izgleda da je ipak stao na nogu Juki tako da nije bas sve tako cisto
Zadnja izmjena: RealnoGledano, dana/u 09 feb 2016, 03:20, ukupno mijenjano 1 put.
Uff sta mu uradi JJ...
Bezveze je ovo preuzimanje igraca, sta ce Nurkic ici 1on1 sa brzim PG/SG igracima.. ili opcenito... 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Dobro je 8 poena vraca se polako poslje teske povrede. Da nije ima onu operaciju i da je usao u pravu formu to bi bilo oko 15-tak poena po utakmici. Ali eto izgleda da se polako dize. Djeluje tromije nego inace, fali mu brzine i agilnosti. Samo i ovakav nije katastrofa a realno bi trebao samo da napreduje i podize formu ako ne bude novih povreda.
Jusuf Nurkić
Ma mene brinu ovi mizerni procenti, nije ovo onaj Juka, puno isforsiranih nerezonskih suteva, ispuni on kvotu od 6-7p svaku utakmicu al to su procenti po 20-30%..
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kako je krenulo ovaj klip ce mu biti highlight sezone.
poltron svih saveza se javlja za rijec...za kutiju drine bi "branio" i usanovicacalcio je napisao/la:Kako je krenulo ovaj klip ce mu biti highlight sezone.
hajlajt papketa je da ga je zena poslala u trenersku penziju
a stinky odbio milan da mu ne zamjere iz intera

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Zbog cega ovaj iznenadan i nicim izazvan napad na moju licnost? Kada sam ja ratovao protiv Usketa ti si vjerovatno ucio prva slova abecede.baglama je napisao/la:poltron svih saveza se javlja za rijec...za kutiju drine bi "branio" i usanovicacalcio je napisao/la:Kako je krenulo ovaj klip ce mu biti highlight sezone.
hajlajt papketa je da ga je zena poslala u trenersku penziju
a stinky odbio milan da mu ne zamjere iz intera

-
- Kontakt:
da je on ovo nekome napravio uneo bi mu se u facu 

- Nerminovic
- Kontakt:
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Večeras opet Juka u akciji pa onda pauza i poslije toga slijedi 20+ minuta aBd.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
- King_James
- Kontakt:
Ajmo Juka jednu dobru partiju prije pauze 

“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
-
- Kontakt:
kolko vise ima ovih time-outova u pm....jesul ovo Ameri opet nesto srali sa pravilima
pa minut kosarke pa minut time outa 'ebem ti ovo
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Nema mi mrze stvari u nba od ovih TO.Mislim da ih imaju po 30.RealnoGledano je napisao/la:kolko vise ima ovih time-outova u pm....jesul ovo Ameri opet nesto srali sa pravilima
Juka nije los.

- King_James
- Kontakt:
4p, 3s, 2as 
Imao je i tri izgubljene od kojih dvije tesko da mogu ici njemu na dusu! Al eto sve u svemu dobro

Imao je i tri izgubljene od kojih dvije tesko da mogu ici njemu na dusu! Al eto sve u svemu dobro

“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, alemsa, ANamelessGhoul, TripleThreat i 33 gosta.