PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ma pusti Slovence, vuna im što ste ih razvalili 

Ja sam super ozbiljan. Rezervni golman Obradović igrao desnog beka. Sprdancija, a ne humor.crozzer je napisao/la:Svoj humor zadrži za sebe.carsijaba je napisao/la:Maribor se ismijavao i to na konkretan način.crozzer je napisao/la:Ako ste bar malo gledali prvo poluvrijeme Sarajevo - Maribor, vidjeli ste da je Sarajevo bilo dosta agresivnije i vecinom prvog poluvremena dok su igrale prve postave bilo dominantno.Poništen gol, prečka i još dvije tri dobre prilike.Realan rezultat prvog dijela je trebao biti 1:1-2:2 ili možda 2:1 za Sarajevo....Svi koji su gledali, znaju šta pričam
"Nešto prije ove šanse desila se zanimljiva izmjena u ekipi Maribora. Na mjesto desnog beka je ušao rezervni golman Obradović. Upravo je on u 87. minuti kreirao jednu od posljednjih šansi za slovenski tim, no promjene nije bilo, pa je konačan rezultat glasio 3:1"

- molotovljev
Normalno...Elegant je napisao/la:Cim potpises za FK Sarajevo odmah vrjedis 1. mil. € !
F.K.SARAJEVO
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Smijesne stumfete veceras pravo. Bas nam ga suknuse, za dulju, za Maribor.. Evo ja necu moci spavati!

Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Sve na stranu, pripremna je utakmica i nista ne govori, ali da li je onaj vas bio ozbiljan kada je napisao da treba pozvati Simeunovica u repku, ili nesto slicno.. 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Jebote ovaj Reis bi hladno osvojio nagradu za najdebljeg igrača lige, ko da mu je Tale sponzor...
DRUG NEBI TI PUNCA
E cuj golmana ljudi ubacili da igra, HAHAHAHAHAHAHA.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Reis ce biti najvece pojacanje Sarajeva unazad par godina ako ne bude bilo problema sa povredama, citirajte me na kraju sezone. Cak mislim i da je gradjen onako, jer da covjek onoliko trci sa onakvim stomakom ne ide mi u glavu.
Sto se tice Simeunovica i repke, zasluzio je koliko i Joco Stokic. Nigdje veze prica za repku, nek se prvo ovdje dokaze tek je prijateljska.
Sto se tice Simeunovica i repke, zasluzio je koliko i Joco Stokic. Nigdje veze prica za repku, nek se prvo ovdje dokaze tek je prijateljska.

Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Nije valjda da samo Manijaci I fupis pisu na ovoj temi.
Druge sigurno hastra zaviriti ovdje.
Pozzz za one s jednim acc

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Dje si PutaljeMuhamedTM je napisao/la:Nije valjda da samo Manijaci I fupis pisu na ovoj temi.

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
O doro dorate sta maiRinuka je napisao/la:Dje si PutaljeMuhamedTM je napisao/la:Nije valjda da samo Manijaci I fupis pisu na ovoj temi.

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Bolje da smo Ibraimija zaganjali nego onog od 4 miliona 

Jesu li ovo fakat golmana na desnog beka ubacili?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Što lupaš ? Ljudi fino rekli da je sad 2 a na ljeto 4 a ti ih zayebajes !PlavaPorodica je napisao/la:Bolje da smo Ibraimija zaganjali nego onog od 4 miliona

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
klub koji je osnovala partija, ne moze biti dobar klub. Propala je i partija, propast ce i oni.
Drzi se ti jarane bilijara, pusti Reisa i fudbal.bagrcavi je napisao/la:Jebote ovaj Reis bi hladno osvojio nagradu za najdebljeg igrača lige, ko da mu je Tale sponzor...
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Jedan zabija u ligi prvaka i trpa u HNL-u a drugi ima na kontu dva gola i dvije asistencije u PLBIH.PlavaPorodica je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/armin-ho ... ler/166753
http://www.transfermarkt.co.uk/haris-du ... ler/184473
Ja ne mogu da vjerujem da ima pitara koji dodju i kazu da je onaj Zukanovic realno postavio cijene

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Drago mi je sto ste tako govorili I za Cimorota
sta su ono govorili max 500 000 e tako I za Dulju
Ko je rekao da Armin ne vrijedi pa njega ce Maminjo za 5000 000 UTRPATI ZIVI BILI PA VIDJELI
Ko vam je kriv sto I dan danas svrsavate na 500 000 I to za extra talenta

Ko je rekao da Armin ne vrijedi pa njega ce Maminjo za 5000 000 UTRPATI ZIVI BILI PA VIDJELI
Inace izbjegavam replicirati na pacenike a ovaj pdf je pun njih... ali ovoepidemija je napisao/la:Drago mi je sto ste tako govorili I za Cimorota![]()
sta su ono govorili max 500 000 e tako I za Dulju

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.