Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
krenuo je da uđe, ali odustao trener od toga... Mislim da je to to za večeras.
Trenutno je centar br. 3 u rotaciji, da li zbog tog što nije u kondiciji, da li zbog tog što pokušavaju trejdati ovog Francuza pa mu daju prostora, da li zato što fakat najmanje doprinosi od sve trojice, ne znam..
Trenutno je centar br. 3 u rotaciji, da li zbog tog što nije u kondiciji, da li zbog tog što pokušavaju trejdati ovog Francuza pa mu daju prostora, da li zato što fakat najmanje doprinosi od sve trojice, ne znam..
Žofri se pravo udomaćio
-
- Kontakt:
zasto ne ubaci Juku da pojaca odbranu zadnja 2-3 napada
ne vidim da ovaj Francuz radi bilo sta korisno u odbrani
trpa ga Pozi ko budalu
ne vidim da ovaj Francuz radi bilo sta korisno u odbrani
trpa ga Pozi ko budalu
sviđa mi se ovaj denver ovogodišnji, ima tu šlifa i ekipnog štiha...lani su baš divljali, dobru su rekonstrukciju napravili, od trenera do trejdanja onih solera...
A sta vecina od vas ocekuje, da odma poslije povrede igra 30 minuta?
Denver njega gleda kao dugogodisnju investiciju, i ako mogu bez njega do kraja sezone igrati a da se povreda ne ponovi, to ce i uraditi ako treba..A ne cim se vratio daj mu 30 minuta jer je raja sa ss.ba rekla da treba...
Denver njega gleda kao dugogodisnju investiciju, i ako mogu bez njega do kraja sezone igrati a da se povreda ne ponovi, to ce i uraditi ako treba..A ne cim se vratio daj mu 30 minuta jer je raja sa ss.ba rekla da treba...
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Mislim da je razlog koljeno zašto Juka nije vise ulazio. Vidio sam da je stavio led na koljeno tokom cijelog drugog pv.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- AlphonseKauders
- Kontakt:
malone najavio da ce Francuz dobiti vise prostora zbog svoje radne etike, sto je losa vijest za Juku pa izgleda dok malo ne dodje sebi mozemo ocekivati 7-10min u prosjeku,ako ne i pokoji DNP-CD..
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Ovo mi bas nije jasno.Nit je Lovernj kakav igrac niti od njega mogu ista ocekivati u buducnosti.AlphonseKauders je napisao/la:malone najavio da ce Francuz dobiti vise prostora zbog svoje radne etike, sto je losa vijest za Juku pa izgleda dok malo ne dodje sebi mozemo ocekivati 7-10min u prosjeku,ako ne i pokoji DNP-CD..
Juka ima problem u glavi - kad tu posloži stvari, to će uticati i na njegovu rekonstrukcije same igre. Što bi se reklo, mora se dobro ispuhati, jer je sada napuhan
Kakva serija s njim na parketu
4 poena za sada i fantasticna odbrana na Brooku

4 poena za sada i fantasticna odbrana na Brooku
Odbrana na Lopezu zasad perfektna .
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ako Juka ne bude vcrs imao neku solidnu minutazu (bar onoliku koliku doktori preporucuju) ima da ih Lopez natrpa ko budale
nisam stigao gledat prvu polovinu prve četvrtine kakav je Jokic bio protiv Lopeza ?
nisam stigao gledat prvu polovinu prve četvrtine kakav je Jokic bio protiv Lopeza ?
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
-
- Kontakt:
pa pu ebemu zivot, ne pustaj te ga vise da igra ikako dok se ne oporavi 100%
sreca u nesrec je to sto je upitanju zglob a ne koljeno (tako bar kazu komentatori)
sreca u nesrec je to sto je upitanju zglob a ne koljeno (tako bar kazu komentatori)
-
- Kontakt:
Skočni zglob lijeve noge.RealnoGledano je napisao/la:pa pu ebemu zivot, ne pustaj te ga vise da igra ikako dok se ne oporavi 100%
-
- Kontakt:
Ovako se ja na basketu povrijedim kad sam previše umoran ili kad igram preko qrca.. Povrijedi se čovjek, a jedva da je zakoračio.
Ova sezona je otisla u k***
Vratio se na klupu .Mozda nije nista ozbiljno .
-
- Kontakt:
znam da nije isti sport al podsjeca me dosta na Robena,mislim covjek je igracina da se razumijemo
al mislim da je mogao bit 10 puta bolji da se ne povrijedi bar 2 puta sedmicno
ebem ga ja Juka toliki covjek a noge ko od stakla....poradi na tim nogama ne prepadaj nas vise
al mislim da je mogao bit 10 puta bolji da se ne povrijedi bar 2 puta sedmicno

ebem ga ja Juka toliki covjek a noge ko od stakla....poradi na tim nogama ne prepadaj nas vise