FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TaRgEt_ » 08 feb 2016, 19:25

zlajci je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:malo sam razmisljao i raspitao se na tu temu, i kad pogledas sasvim je jasno i logicno zasto nema fan shopa i zasto nema polusezonskih...i ja pizdim na je.eni fan shop mada sad sve izgleda sasvim logicno

mada da se ja ista pitam u klubu ne bi ih nikako ni prodavao sad..ljudi su ljetos iskakali iz pastete, ko je htio kupio je, ko nije tad, imao je pred Celik i Slaviju priliku da kupi...eh sad treba ovu gospodu koja je 2-3 prilike propustila sad tetosit , izlazit im u susret kad su vidjeli da smo prvi, da dolaze Zeljo, Sarajevo, Radnik, Siroki, da valja najmanje pedešana izvalit za karte..sad da im je sezonska..qurko jarane, kad niste do sad uzeli kad su vas ljudi molili, ja im ne bi dao ni sad...finansijski ce klub sigurno bolje proci ako NE BUDE prodavao poluseznoce..

nego da se vratimo na temu, izgleda da nama i sad svaku ili skoro svaku tekmu dolazi sudska policija da plijeni ulaznice..i tu se krije sav problem..mislim da nema potrebe za daljim objasnjenjem, svako ce skontat, ali evo opet..zamisli ti otvoris shop, nabacis robe, par hiljada maraka, racunar, kasu , inventar ovo-ono i samo ti dodje sudska lagano, hladno zaplijeni sve to..sta onda :?: ode bruka para niz vjetar

ocigledno se moraju rijesiti primarni problemi (reprogram i tuzbe) i tek tad postajemo normalan klub...jbg ni firma sa blokiranim racunom nije normalna..nije to haman stvar samo sponzora, ili tih investitora milionera, nego haman i ove osnovne stvari...ne mozes ti ni te sezonske karte prodavat kad ljudi mogu da dodju i zaplijene sve sto si prodao..koji je smisao?

stvarno nikog ne napadam, jer svi ovdje pisu iz najbolje namjere, iz zelje da nam klub bude sto bolji..ali zar vi stvarno mislite da ljudi koji su nas doveli na prvo mjesto u nikakvim uslovima ne znaju sta treba radit..ja prvi sam bio budala, pa nisam mislio da znaju, i mene vuce ista huja...ili eto ljudi iz UG Prijatelji, toliko rade za Slobodu, osmislili projekat "Firme za Slobode" i toliko toga uradili, a da nisu u stanju osmisliti fan shop, ili poluseznoske...ili tu postoji neki objektivni razlog koji znaju oni koji su blizi klubu...pa evo @Mortus je extra objasnio sta treba da se uradi, znaci dovoljno je samo uci na forum i vidjeti kako treba odraditi, nikakva mudrost...jbg ispade da su ljudi u klubu i UG-u toliko nesposobni da ne znaju procitat i provest- sumnjam bgm nakon svega

nego da ne duzim, zato bih i volio da ljudi koji pisu na forumu, a koji su bliski klubu tipa Mramora, ili momka sto vodi FB ili Zlajci itd itd - kazu nesto na ovu temu..ali opet vjerujem da i oni sute jer znaju dosta toga sto mi ne znamo...samo mi smo izgleda tim sa puno problema, i daleko od normalnog tima, kad se sve ovo prioritetno rijesi (reprogram), onda ce i mnoge druge stvari da idu lakse..kazem i ja od sebe krenem, prozivao sam za svasta ljude koji rade za Slobodu, i onda cujes 10% stvari koje oni znaju i sve ti je jasno
Ultrasstyle zrelo razmislja, jedan od rijetkih ovdje.
Za neke stvari je potreban momentum i sva bit je u tome.

A to sto si mnogi uzimaju za pravo elaborirati raznorazne projekte i lupaju te ovo te ono je druga strana medalje, na koju utice cinjenica sto je vecina ovdje ili previse mlada ili nema kapacitete da razmislja u sirem kontekstu. To nije ni do UG, ni kluba, ni marketinske, Azmira, Jasmina, kuyca-palca.

Preneseno mi je da ljudi pitaju za mene ovdje. Mene nema vise od dva mjeseca, cak i ne citam. Dijelom zbog posla, ali otjerala me i nasa malogradjanstina pa nek se uvrijedi tko hoce. Zao mi je samo sto sam prestao da se druzim sa antologijskim furacima tipa Probisvjet, Ultrasstyle, staragarda, Coraco, Dadom, sloboda72, Mortus, Zodiac, Gifron, fukara87, sa kojima se proslo puno toga zadnjih 6-7 godina.

Predlazem da se manje pametuje, a vise mobiliziraju prijatelji za proljetne utakmice.

Sloboda do groba.

A mene si zaboravio :rol: Nego sta danas onaj kiosk kod sestice ukrasavaju amblemom i Slobodinim bojama i sve ? Znas li ti neko ?
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 08 feb 2016, 20:18

Sve što je Ultrasstyle napisao- stoji. Sve što je Zlajci na to dodao takođe -stoji. Al kopka me jedna ,odnosno dvije stvari u vezi toga. Prvo taj famozni momentum. Momentum nije egzaktna stvar, znači ustvari - ako se stvari poklope kako treba,u pravo vrijeme na pravom mjestu,uz pravu volju. A ako kažeš Zlajci da nije ni do UG ,ni kluba,ni marketinške, ni Azmira ,Jasmina ...krastavca , pa do koga je onda sve u i oko kluba ?

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 08 feb 2016, 20:55

kadtrebaglasan je napisao/la:Sve što je Ultrasstyle napisao- stoji. Sve što je Zlajci na to dodao takođe -stoji. Al kopka me jedna ,odnosno dvije stvari u vezi toga. Prvo taj famozni momentum. Momentum nije egzaktna stvar, znači ustvari - ako se stvari poklope kako treba,u pravo vrijeme na pravom mjestu,uz pravu volju. A ako kažeš Zlajci da nije ni do UG ,ni kluba,ni marketinške, ni Azmira ,Jasmina ...krastavca , pa do koga je onda sve u i oko kluba ?
Do vlasti, politike kako god hoces eto da ti odgovorim, i ovdje se suti sto se cekaj taj momentum, a intezivno se radi da se sve zavrsi na vrijeme
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 08 feb 2016, 21:11

Dobro,drze nas za muda , al najbitnije je pojavit se na tribini i ja to stalno ponavljam.To je prava slika i stanje kluba, kako tribine izgledaju, kolko nas je na njima. Sve ostalo, sta se po forumu pise, pametuje, glupuje i bistri je for fun, nebitno.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 09 feb 2016, 00:05

kadtrebaglasan je napisao/la:Dobro,drze nas za muda , al najbitnije je pojavit se na tribini i ja to stalno ponavljam.To je prava slika i stanje kluba, kako tribine izgledaju, kolko nas je na njima. Sve ostalo, sta se po forumu pise, pametuje, glupuje i bistri je for fun, nebitno.

E to je sva prica o kojoj navijaci moraju da brinu, simpatizeri i svi ostali da svaku utakmicu Tusanj bude sto puniji .
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 09 feb 2016, 00:34

Amin :pray:

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 09 feb 2016, 00:43

Al to nije razlog da se ne dopisujemo ovdje i baljezgamo kad nam je dosadno. :)

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 09 feb 2016, 12:48

Dobro je što igramo prije Zrinjskog i Širokog ako dobijemo oni ce biti pod pritiskom :D
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 09 feb 2016, 12:55

Husref najavio barem jos jedno pojacanje :hmmmmm:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 feb 2016, 12:58

u normalnim okolnostima bih se radovao, ali kada je u Husref u pitanju, vjerovatno se radi o zamjeni za Kisu

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 09 feb 2016, 13:05

Ma dobro je ovo sve, treba nam igrac ili dva radi klupe ako imamo namjeru udarat na oba fronta. Kako god da okreneš ti koji će doći ne mogu nikako biti gori od Efendića ili Kise, što nas dovodi da smo na istome ili čak bolji sa širom klupom i bez straha od kartoniranja :)
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 09 feb 2016, 13:58

Ma lagano i me treba nam pojačanje za prve postave, osim ako se ne pokaže suprotno. Sigurno je ako dođe da neće bit neki anonimus :D Lijepo im je imaju uslove kao veliki europski klubovi, sve je na njima. Bez pritiska neka igraju i da ne izmu tu tituli niko ih neće osuđivati, a to ke svakako nešto sto niko iz gornjeg dijela tabele nema. Super su koleltiv samo neka ovako nastave...
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 09 feb 2016, 14:15

Gledajući ove slike sa priprema u Antaliji, imam neki osjećaj da će mali Todorović pokidat na proljeće, ako dobije povjerenje i kakvu takvu minutažu.
On je na mene ostavio snažan utisak na utakmici protiv Zvijezde na poziciji zadnjeg veznog. Sa loptom dobro barata,
minute su mu kritične i neiskustvo, ali momak ima potencijala....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 09 feb 2016, 14:16

Eto ispostovo nas je sportsport, hvala :)
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 feb 2016, 17:10

da se i ja oglasim nakon sedmodnevnih visinskih priprema u banovicima...i to u vezi malog Todorovica.....moje skromno misljenje je da ce mali kidat za godinu,dvije....ja sam generalno protiv te neke imaginarne nase djece al on stvarno pokazuje napredak i uvijek sam za tu pricu NASA DJECA al brate samo ako su kvalitet i zasluzuju dres prvog tima....inace je momak strasno odigrao protiv zvijezde i bas me pozitivno iznenadio
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 09 feb 2016, 17:20

staragarda je napisao/la:da se i ja oglasim nakon sedmodnevnih visinskih priprema u banovicima...i to u vezi malog Todorovica.....moje skromno misljenje je da ce mali kidat za godinu,dvije....ja sam generalno protiv te neke imaginarne nase djece al on stvarno pokazuje napredak i uvijek sam za tu pricu NASA DJECA al brate samo ako su kvalitet i zasluzuju dres prvog tima....inace je momak strasno odigrao protiv zvijezde i bas me pozitivno iznenadio
Drago mi je da još neko dijeli moje mišljenje u vezi malca. Vidi se da ima dobru građu i muskulaturu, jak je u duelima i zna s loptom. Malo ga zeza igra bez lopte, ali vjerujem da ce stasat. Nznm koja mu je primarna pozicija ali po meni je dobro odigrao zadnjeg veznog. Nije imao niti jedno loše dodavanje. Ono po čemu slutim da može eksplodirati je zalaganje na treninzima i dobar odnos sa suigračima kao i strašna želja da se nametne

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 09 feb 2016, 17:26

To sam i ja nekidan govorio Sloboda72@.
Ne mozes otpisati malca kada i nije dobio sanse da se dokaze.
Piric,Ordagic,Todorovic,takvo poslovanje je Buducnost.
Rizik jeste,ali prodaja igraca je nasa buducnost moramo imati samoodrziv klub finansijski.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 09 feb 2016, 17:47

Ma dobar je Darko...
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 09 feb 2016, 17:54

Šta je sa stadionom, radi li se išta?
Hayley <3

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 09 feb 2016, 19:27

badblueboylivno je napisao/la:Šta je sa stadionom, radi li se išta?
Dođe bager iskopa neku rupcagu i od tada tajac ...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.