Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
R.Gay 16,5 manje nije sto posto spreman pocinje s klupe i imace limitiranu minutazu
bambus je napisao/la:Nisi mi odgovorio @4040deuce..Gdje su ti tvoji parovi sa analizama ?
a veceras
rose preko
feniks preko koseva mec
cikago manje koseva mec

Kako sad ja da izaberem par kad ste 20 razlicitih napisali bez analize? Sta da mi se svidi kad nemam analizu da procitam?
BTW preporucujes nam Rosea a lik ne igra veceras

inace ?
Zato hladno uzmes P.Gasola 18,5 vise
Kao i do sad sto si birao,bez analiza.JohnLowe je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
moras da shvatis brate
Kako sad ja da izaberem par kad ste 20 razlicitih napisali bez analize? Sta da mi se svidi kad nemam analizu da procitam?
BTW preporucujes nam Rosea a lik ne igra veceras
Ja se ispricavam sto ometam temu i sto odgovaram na ovako glupa pitanja al zaista moram.Evo vec sedma godina sam na forumu i aktivan sam na ovom podforumu.Od citizena i njegovih parova do sad admira i njegovih z2 ..Bez analiza i nekih dangubljenja..Eventualno skica medjusobnih omjera i to je to ..I sad neko dosao i pise gdje su analize pa nije ovo kladionicarski forum,nisu se ljudi registrovali ovdje da pise analize ovo je sportski,miralem pjanic,legendarne slike,ljubav i sex i eto nas par kladionica..Ljudi traze analize a nikad ih ni sami nisu napisali..Hoces par,imas temu zajednicki listici
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=1320 eto tu se traze analize uz par i svako ko ima nek postavi,ova tekma je za parove,ja mogu nalupat 20 parova sve 2/1 i odigrat 4/20 to je moj listic,tvoje je hoces prepisat,iskulirat ili prijavit adminu.A na tu tamo temu ganjaj analize i parove,u sustini u tome i jest bio cilj,al vidis i sam da ne ide...Prijatno..i necu vise trolat temu,ako ko sta ima napisat nek odgovara na kladionicarskom chatu.CAO.
!
Jel ko od vas igra na wwin? Oni su totalno poludili; stalno neka blokada; odbijaju opklade itd... onda povuku odredjene igrace tipa ish smith, gay, itd. Ako imate priliku igrajte ish smith manje od 14.5; mislim da ima na bh play. A za rose-a vijest da nece igrati je izasla prije 10 minuta, tako da kritikovanje pojedinaca koji su postavili rose-a kao prijedlog ne pije vode, oni su to uradili mnogo ranije nego sto je to objavljeno. Lako je biti seronja.
Sad javili da ce poceti tekmu al' sam ga i ja igrao manje; svakako ce mu limitirati minutazu.adis30 je napisao/la:R.Gay 16,5 manje nije sto posto spreman pocinje s klupe i imace limitiranu minutazu
[quote="SPY"]Batum 15,5 VIŠE
Rose 20,5 VIŠE
Love 15,5 VIŠE
Valanciunas 11,5 VIŠE
Randolph 13,5 VIŠE
Tele 10,5 VIŠE
Smith 14,5 MANJE
Westbrook 24,5 MANJE
Indiana - Lakers 205,5 VIŠE
Zmajevi
Moram promjeniti kladionicu hitno ovi sa wwin stalno nesto mjenjaju, izbacuju. Tvoji tiketi mi se svidjaju; igrao sam slicno jedino mislim da westy ide preko.
Rose 20,5 VIŠE
Love 15,5 VIŠE
Valanciunas 11,5 VIŠE
Randolph 13,5 VIŠE
Tele 10,5 VIŠE
Smith 14,5 MANJE
Westbrook 24,5 MANJE
Zmajevi
Moram promjeniti kladionicu hitno ovi sa wwin stalno nesto mjenjaju, izbacuju. Tvoji tiketi mi se svidjaju; igrao sam slicno jedino mislim da westy ide preko.
Zadnja izmjena: mahic, dana/u 09 feb 2016, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
zbog rose-a sam morao odigrat jos jedan tiket ubacio sam Valanciunas 12,5+InatSilanBosanski je napisao/la:premier
Randolph 14,5 +
Rose 20,5+
Jordan 11,5+
odigrao sam ovo cisto na osjecaj, na 10KM=63,30KM.
Ne nego ga necu ni birati nikako.. I tako se tema pretvorila iz "prijedlozi, sugestije" u "svako svoj tiket" pa cemo ujutro viditi ko je svoj zazeleniobambus je napisao/la:
Kao i do sad sto si birao,bez analiza.

Hvala adis30 tvoji postovi imaju smisla, i slazem se kao sto si rekao fali malo ozbiljnih igraca i bilo bi tamam
inace ?
Ajd barem nešto se prošlo, Love kljusina jedna raspala.SPY je napisao/la:Batum 15,5 VIŠE
Rose 20,5 VIŠE
Love 15,5 VIŠE
Valanciunas 11,5 VIŠE
Randolph 13,5 VIŠE
Tele 10,5 VIŠE
Smith 14,5 MANJE
Westbrook 24,5 MANJE
Zmajevi
Ponuda strašna

Najbolji su što se NBA tiče za mene. Kvote 1,9 može se i single odigrat.mahic je napisao/la:Moram promjeniti kladionicu hitno ovi sa wwin stalno nesto mjenjaju, izbacuju. Tvoji tiketi mi se svidjaju; igrao sam slicno jedino mislim da westy ide preko.

Eto ga, preslokokuz je napisao/la:Cleveland - Sacramento (218.5) ukupno preko
Hajd kad niko ne postavlja nikakve parove, da pokušamo nekako oživit temu. Plus da se odmah ogradim ako par ne prođe, niko vas ne tjera da igrate.
Helem, Cleveland promjenom trenera igra dosta brže, o Sacramentu ne treba ni pričati. Jedna visoka margina, ali u otvorenoj utakmici kakvu očekujem, trebala bi biti vrlo lako prebačena.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
-
- Kontakt:
Slabo i sinoc na oba listica pao po 2 http://prntscr.com/a0w1io http://prntscr.com/a0w1m5 Sutra je odlicna ponuda Eurokup tu treba ganjat dobit
Čekam te za Eurocup.admir12345 je napisao/la:Slabo i sinoc na oba listica pao po 2 http://prntscr.com/a0w1io http://prntscr.com/a0w1m5 Sutra je odlicna ponuda Eurokup tu treba ganjat dobit

ovako cu probati danas. valjda sreca posluzi... 

Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Ovaj par mi zapade za oko...
Kidderminster - Eastleigh 20:45 1/2 @26
19.12.15 VAN Eastleigh Kidderminster 3 : 1 PK
25.04.15 VAN Eastleigh Kidderminster 2 : 1 Prelaz
10.03.15 VAN Kidderminster Eastleigh 1 : 3 Prelaz
25.10.14 FAC Kidderminster Eastleigh 0 : 1 PK
Da li veceras slijedi prelaz?? Po mom misljenju vrlo moguce.
Odigrat cu ovaj par u singlu po kvoti 26
Kidderminster - Eastleigh 20:45 1/2 @26
19.12.15 VAN Eastleigh Kidderminster 3 : 1 PK
25.04.15 VAN Eastleigh Kidderminster 2 : 1 Prelaz
10.03.15 VAN Kidderminster Eastleigh 1 : 3 Prelaz
25.10.14 FAC Kidderminster Eastleigh 0 : 1 PK
Da li veceras slijedi prelaz?? Po mom misljenju vrlo moguce.
Odigrat cu ovaj par u singlu po kvoti 26

bambus je napisao/la:Nisi mi odgovorio @4040deuce..Gdje su ti tvoji parovi sa analizama ?
a veceras
rose preko
feniks preko koseva mec
cikago manje koseva mec

bez analiza

!
-
- Kontakt:
na prvom tiketu 34,20, a na drugom umjesto Rose-a Valanciunas 63,30 ...InatSilanBosanski je napisao/la:zbog rose-a sam morao odigrat jos jedan tiket ubacio sam Valanciunas 12,5+InatSilanBosanski je napisao/la:premier
Randolph 14,5 +
Rose 20,5+
Jordan 11,5+
odigrao sam ovo cisto na osjecaj, na 10KM=63,30KM.
da li je moguce da sam i ja nesto prosao?

hajde bolan sta si se nalozio prvi par kv1. a treci sretno pogodio..jedino sto si pogodio je 2.par a to moze svaka budala pogodit i zatobambus je napisao/la:bambus je napisao/la:Nisi mi odgovorio @4040deuce..Gdje su ti tvoji parovi sa analizama ?
a veceras
rose preko
feniks preko koseva mec
cikago manje koseva mec
bez analiza

Zadnja izmjena: Rocky1, dana/u 09 feb 2016, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
Alba Berlin 77,5 više 1,60
Posljednje kolo grupne faze Eurocupa. 3 ekipe imaju po 2 pobjede i 3 poraza medju njima i Alba kao i Neptunas koji im je vecerasnji rival u direktnoj borbi za narednu fazu. Albi treba pobjede sa kojom su sigurno u narednoj fazi jer i u slucaju pobjede Arisa nad Milanom imaju bolji medjusobni omjer u odnosu na Aris tako bi oni sami odlucuju o svojoj sudbini. Alba je ekipa koja igra kuci mnogo mnogo bolje nego u gostima, to govori i cinjenica da su kuci dobili do sada obje tekme gdje su padale jace ekipe od Neptunasa Aris i Milano a u oba susreta Alba je dala 82 kosa, dok u gostima su izrazito slabiji gdje imaju sve 3 poraza. Veceras ocekujem jednu otvorenu utakmicu jer Alba drugacije ne zna igrati, ekipa koja voli igrati brzu kosarku, brzo zavrsavati napade a to vodi i do velikog broja poena koje postizu kuci. Dakle mislim da ce veceras uzeti Neptunas ali kvota od 1,25 je premala pa cu uzeti ovaj tip koji sam nasao u wwinu a to je da ce postici min. 78 koseva sto mislim da ide glat.
Posljednje kolo grupne faze Eurocupa. 3 ekipe imaju po 2 pobjede i 3 poraza medju njima i Alba kao i Neptunas koji im je vecerasnji rival u direktnoj borbi za narednu fazu. Albi treba pobjede sa kojom su sigurno u narednoj fazi jer i u slucaju pobjede Arisa nad Milanom imaju bolji medjusobni omjer u odnosu na Aris tako bi oni sami odlucuju o svojoj sudbini. Alba je ekipa koja igra kuci mnogo mnogo bolje nego u gostima, to govori i cinjenica da su kuci dobili do sada obje tekme gdje su padale jace ekipe od Neptunasa Aris i Milano a u oba susreta Alba je dala 82 kosa, dok u gostima su izrazito slabiji gdje imaju sve 3 poraza. Veceras ocekujem jednu otvorenu utakmicu jer Alba drugacije ne zna igrati, ekipa koja voli igrati brzu kosarku, brzo zavrsavati napade a to vodi i do velikog broja poena koje postizu kuci. Dakle mislim da ce veceras uzeti Neptunas ali kvota od 1,25 je premala pa cu uzeti ovaj tip koji sam nasao u wwinu a to je da ce postici min. 78 koseva sto mislim da ide glat.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Danas probati a i trebalo bi doci Austria V. - LASK 1 @1.65 gosti su oslabljeni i negdje sam ulovio info da dolaze znatno oslabljeni tacnije neki kombinovani sastav. Austria V inače dobar domacin pa mislim da bi ovo mogao doci i neki PM1
Danas bih od kupova izbjegao dortmund cistu dvicu jer sttutgart je u sve boljoj formi i podobro su odmakli od zone ispadanja i sad su hajmo reci mirni i mogu se cak kupu posvetiti. Inace utakmice dortmunda i svaba su uvijek nepredvidive sa puno golova i preokreta pa samim tim na probati 4+
Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk
Danas bih od kupova izbjegao dortmund cistu dvicu jer sttutgart je u sve boljoj formi i podobro su odmakli od zone ispadanja i sad su hajmo reci mirni i mogu se cak kupu posvetiti. Inace utakmice dortmunda i svaba su uvijek nepredvidive sa puno golova i preokreta pa samim tim na probati 4+
Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.