Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Prenos utakmica PREMIJER lige BiH na TV?
pa dobro ti si upravu,hrvatska liga jest jaca od nase ali nije to sad neka ogromna razlika....recimo dinamo je trenutno jedan od najjacih klubova u regionu i ovdje kod nas bio bio svake godine prvak sa +20 poena razlike....e u tom je fazon,oni imaju dinamo i hajduk,srbi imaju zvezdu i partizan dok u nas su zeljo i sarajevo posljednjih godina jako slabi,nemamo "gazdu" u ligi....to je razlika
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
kod nas ti je nacionalni kljuc pretprosle bilo sarajevo prosle modrica sad zrinjski!!!!!HARIS XXL je napisao/la:pa dobro ti si upravu,hrvatska liga jest jaca od nase ali nije to sad neka ogromna razlika....recimo dinamo je trenutno jedan od najjacih klubova u regionu i ovdje kod nas bio bio svake godine prvak sa +20 poena razlike....e u tom je fazon,oni imaju dinamo i hajduk,srbi imaju zvezdu i partizan dok u nas su zeljo i sarajevo posljednjih godina jako slabi,nemamo "gazdu" u ligi....to je razlika
nadam se da ce sljedece biti ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
upravo takoŽeljoman je napisao/la:kod nas ti je nacionalni kljuc pretprosle bilo sarajevo prosle modrica sad zrinjski!!!!!HARIS XXL je napisao/la:pa dobro ti si upravu,hrvatska liga jest jaca od nase ali nije to sad neka ogromna razlika....recimo dinamo je trenutno jedan od najjacih klubova u regionu i ovdje kod nas bio bio svake godine prvak sa +20 poena razlike....e u tom je fazon,oni imaju dinamo i hajduk,srbi imaju zvezdu i partizan dok u nas su zeljo i sarajevo posljednjih godina jako slabi,nemamo "gazdu" u ligi....to je razlika
nadam se da ce sljedece biti ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!

ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
ZAR IMA IKO DA SE NADJE DA IMA IKAKVU EKONOMSKU OPRAVDANOST OD TOGA DA PRENOSI NAJJADNIJU LIGU U EVROPI....
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>
- antipolitika
- Kontakt:
Daj Boze pa da malo ljudi upoznaju i druge ekipe a ne dodje mi ekipa Zeljeznicara a ja samo poznajem pelaka. 

I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
Jadan onaj sudija koji bude na toj utakmici nece moci nista ispod ruke
,vjerovatno ce tu utakmicu suditi po kazni.Bice ono,zamjerio si se tom i tom e sad ces suditi tv prenos

Upravo to, kakva god da je naša je liga. ipak su to naši klubovi. jos malo pa cemo na nasim kanalima gledati ligu ruande. ovima iz saveza nije u interesu jer onda ne mogu sa sudijama zajedno da muljaju
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
drugo kolo sigurno zrinjski sarajevoRz88 je napisao/la:roki... je napisao/la:http://www.host-images.com/u/files/p5p1 ... l5l8re.jpg
ako je to istina onda je cudo, drugo kolo celik-siroki...........................prvo kolo iz tuzle haj dobro i moglo je sarajevo-celik ali jbg neka se bilo sta prenosi, ma ludilo, napokon neka dobra vijest.

ovakav clanak se u avazu i oslobodjenju objavljuje unazad tri godine vec, mozda se posreci. treća sreća 

1.kolo Sloboda-Zeljo
2.Zrinjski-Sarajevo
3.Siroki-Zrinjski
To su informacije koje sam ja dobio,sada koliko ima istine ne znam.
Nego jeli siguran taj prenos,mislim hoce li bit 100% , hoce li klubovi dat da se prenosi,jeli savez dao dopustenje?
Moze li neko ostaviti linkove ovdje ili ako zna nesto konkretno neka napise.
2.Zrinjski-Sarajevo
3.Siroki-Zrinjski
To su informacije koje sam ja dobio,sada koliko ima istine ne znam.
Nego jeli siguran taj prenos,mislim hoce li bit 100% , hoce li klubovi dat da se prenosi,jeli savez dao dopustenje?
Moze li neko ostaviti linkove ovdje ili ako zna nesto konkretno neka napise.
ako ove utakmice budu išle live nece vise biti kvota na domacina 1.20 iako je on zadnji na tabeli a igra protiv prvoplasiranoga
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
samo mi je drago sto ce sada raja preko TVea moci da vidi ko su najbolji navijaciRz88 je napisao/la:a bem ga.......ali celik-zeljo mora da se prenosi =) tamo nekad aBd

HzsA
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
- antipolitika
- Kontakt:
Ma valjalo bi zbog svega daj Boze da se to ostvari kakva god nam je liga rađe bi je gledao nego precjenjene lige petice i ostale gluposti...Ima se i u nasoj ligi sta vidit,nije sve tako crno...
zna li itko hoće ista biti od toga?
zna li itko hoće ista biti od toga?
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
Vidi i ako dodje do toga najgore je da ekipe tipa leotara,orasja,laktasa nece dozvoliti prenose,pogotovo leotar koji svi znamo od sampionske generacije mislim nije dobio na strani a znamo koliko je tekmi izgubio na policama,koliko ja znam jednu i to onu ''legendarnu''protiv slavije 0:3,4:3...njima i slicnim ekipama nece odg da im se tekme prenose!!!
AMAR OSIM!!!
- antipolitika
- Kontakt:
Tu se slazemo ali danas je sve monopol i ako pojedini klubovi ne zele da se vrsi prijenos nek se i izbace iz ponude znam tisucu i jedan primjer kako neka tv kuca nema pravo prenositi neki klub i tipa klubovi kostolomci Leotar,Orasje i jos neki necemo dalje nabrajat koji ne znaju za pobjede po par godina u gostima ,ponudit savezu ugovor ,ponudit ponude klubovima koji hoce prijenos i gotova stvar...savez nek se obracuna s klubovima koji bojkotiraju i to je to...kad te nasa mafija oplete par puta po dzepu onda ces i prihvatit ugovor s tv kucom jer od nje mozes imati samo korist...pa jbt ljudi u evropi obrcu masu para na tv pravima a mi glupani se ne mozemo ni dogovorit oko naseg prijenosa pa i da se mizerno placa nekih navedimo par ticuca maraka te se pare uvjek mogu pametno negdje ulozit a i klub ce dobiti na popularnosti sirom bih pogotvo ako igra lijep nogomet kao moj Zrinjskicsh je napisao/la:Vidi i ako dodje do toga najgore je da ekipe tipa leotara,orasja,laktasa nece dozvoliti prenose,pogotovo leotar koji svi znamo od sampionske generacije mislim nije dobio na strani a znamo koliko je tekmi izgubio na policama,koliko ja znam jednu i to onu ''legendarnu''protiv slavije 0:3,4:3...njima i slicnim ekipama nece odg da im se tekme prenose!!!

Dosta je vise da nas susjedi ismijavaju ...moramo pokazat da uz malo truda u BiH ima talenata koji su vrjedni spomena i klubova koji ne zasluzuju da ih se svrstava u rang Luxemburzana

- RođeniMostar
- Kontakt:
Mislim da će u drugom kolu prenositi Željo-Velež jer ipak u Sarajevu se tekma igra...
Ali eto,ništa manje zanimljivo neće biti ni u Mostaru,Zrinjski-Sarajevo !
Uglavnom,nek se prenosi...
Ali eto,ništa manje zanimljivo neće biti ni u Mostaru,Zrinjski-Sarajevo !
Uglavnom,nek se prenosi...
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], MikiPirs, Varijantas8 i 32 gosta.