FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

revolt
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la revolt » 08 feb 2016, 22:48

Besic je napisao/la:Šteta što kouč Ješića nismo imali na početku sezone ...
Rano je pasha za takve komentare.
Kad krene liga sve je drugacije.
Ja sam optimista sa velikom dozom opreza.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 08 feb 2016, 22:50

Dokle nam je klub dosao da ce Benko s klupe pocinjati utakmice :plac:

Da je jos docekati bolje vrijeme pa da i Rustem s klupe krene, pa gdje bi nam kraj bio? :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 08 feb 2016, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 08 feb 2016, 22:51

revolt je napisao/la:
Besic je napisao/la:Šteta što kouč Ješića nismo imali na početku sezone ...
Rano je pasha za takve komentare.
Kad krene liga sve je drugacije.
Ja sam optimista sa velikom dozom opreza.
Ma ja ovo govorim jer mislim da ne bi bilo gore od onog što se dešavalo , ne zbog ovog na pripremama :D
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 08 feb 2016, 22:53

slika

[youtube][/youtube]
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 08 feb 2016, 23:05

Na hajr...

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 feb 2016, 23:10

Jel se samo meni cini ili ovaj celavi brazilac ima viska kila?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 feb 2016, 23:13

Ovo je Aldin, ne ulazite u diskusiju sa njim. Pokusao je i na opstim pa mu nije proslo, ignorisite ga i ovdje gdje svakako ne bi trebao pisati.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 08 feb 2016, 23:14

Navijač onih anam

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 feb 2016, 23:15

Ajax je napisao/la:
Covjek je sve posteno rekao ko zeli da shvati, shvatit ce. Moze to proci u Premijer ligi da igras na gol vise i to ne uvijek. Samo protiv ovih ozbiljnih protivnika teze. Jer jer zadnja linija neiskusna a sredina suplja. I to ovi bolji protivnici koriste. Dzaba je Sarajevu odlican napad i krila. Da je danas bila kvalifijacijska utakmica za ligu prvaka oni bi vjerovatno zabili jos jedan gol. Jedini nacin da se postizu neki vrhunski rezultati u ovoj 4-4-2 je da umjesto Rustemovica zaigra jedan bas vrhunski centralni/zadnji vezni kao npr. Jajalo, Cimirot i eto da Emerson jos malo unaprijedi svoju igru trkacki. Mada je bio danas dobar. Alternativa je da isproba 4-5-1 dok jos ima vremena. Steta sto se nece odigrati jos koja utakmica vise. Ovi neki drugi veliki klubovi svi igraju po 7,8 utakmica. Jer tada bi bilo i vise mogucnosti da se isprobaju igraci i taktike u tim utakmicama.
slazem se ,protiv jaci ekipa trebamo igrati 4-5-1 gdje rustemovicu pridodati još jednog defanzivnog veznog a emersona gurnuti prema naprijed , dobijamo cvrstinu u sredini a opet bi bili opasni po krilu a imamo i dva ofanzivna emerson i centarfor .ovako s 4-4-2 jesmo ofanzivni ali sto rece s ekipama koje mogu zadrzati loptu i dobru kontrnu istrcati puno prostora ostaviti je samoubistvo .

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 08 feb 2016, 23:15

Nema konstruktivan komentar, bas ti hvala, kulturno od tebe[/quote]Što si se navalio čovjeku na kosti meni je bio solidan večina raje tako misli ima vas par pojedinaca pa me naljutite pravo ne znam zašto tako komentarišete nekog ko nije bio loš.Izvini za psovku ništa lićno ali ne mogu nepravde brate.[/quote]
Neznam jel me mjenjas sa nekim drugim, nisam se bas njemu navalio na kosti, neznam jesamli ga ikad spomenuo
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 feb 2016, 23:16

joker90 je napisao/la:Ovo je Aldin, ne ulazite u diskusiju sa njim. Pokusao je i na opstim pa mu nije proslo, ignorisite ga i ovdje gdje svakako ne bi trebao pisati.
Kakav ba aldin ne budi lud, pitam vas normalno jer na diskusijama je cirkus ...ponasaj se.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 08 feb 2016, 23:21

nisam gled'o tekmu,po vashem koxu mogu naslutiti da i nije bilo toliko loshe,vidio sam golove,tjn jbg a,kakav je kalash bio?slabo ste ga izmahalali

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 08 feb 2016, 23:25

nukleusmember je napisao/la:nisam gled'o tekmu,po vashem koxu mogu naslutiti da i nije bilo toliko loshe,vidio sam golove,tjn jbg a,kakav je kalash bio?slabo ste ga izmahalali

VVVBK

Ahmo vecheras spava na stomaku jer su mu guzovi i ledjha podobro nadrljali vecheras, chak je morao i izachi ranije iz igre. Chivchija vidjhen u Turskoj.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 08 feb 2016, 23:34

Nisam bio u prilici da pogledam nijednu od ovih pripremnih tekmi, ali eto zanima me ova sa Mariborom ima li neka dobra dusa koja bi napisala svoje misljenje kakav je tok bio i ima li nekih finih stvari u igri.. da ne vracam stranice poznavajuci nas...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 feb 2016, 23:36

nukleusmember je napisao/la:nisam gled'o tekmu,po vashem koxu mogu naslutiti da i nije bilo toliko loshe,vidio sam golove,tjn jbg a,kakav je kalash bio?slabo ste ga izmahalali

VVVBK

Dugo nisam vidio bolje Sarajevo, toliko energije i motivacije..odlicno je bilo sve osim par greski Barbarica ali posto skoro nikad ne grijesi necemo mu uzeti to za zlo dok Plakalo i Rustemovic trebaju biti krivicno gonjeni, ostalo je bilo perfektno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

High

Post Postao/la High » 08 feb 2016, 23:52

Objavljuju li naši šta na Instagramu? Jesu li uslikali pocrvenjele guze?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 08 feb 2016, 23:55

Ovdje su se spominjali Rustemovicevi centarsutevi kao losa strana njegove igre.
Danas sam vidio svaki slobodan udarac i korner koji je izveo je bio kvalitetan centarsut i opasnost po gol maribora.

Generalno, jedan od nasih boljih igraca danas, Amer Bekic i duljevic su odigrali solidno, emerson zna lopte...
Simeunovic ce biti pojacanje, a toliko se pisalo o tome kako nam ne treba...klasika
FKS❤️1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 feb 2016, 00:02

djokica je napisao/la:Ovdje su se spominjali Rustemovicevi centarsutevi kao losa strana njegove igre.
Danas sam vidio svaki slobodan udarac i korner koji je izveo je bio kvalitetan centarsut i opasnost po gol maribora.

Generalno, jedan od nasih boljih igraca danas, Amer Bekic i duljevic su odigrali solidno, emerson zna lopte...
Iskreno, naucio je centrirati :tokralju: izgleda da Ahmo nece vise traziti lopte po Šipu :kafa: Sto se tice igre u polju, skoro nikakav pomak. Ne trazi se tek tako jos jedan dobar veznjak :)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

MCMLXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMLXVII » 09 feb 2016, 00:05

Jel mozda ima negdje snimak utakmice, da ponovo pogledam sve greske Rustemovica?

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 09 feb 2016, 00:08

Bosniacum Lilium je napisao/la:
djokica je napisao/la:Ovdje su se spominjali Rustemovicevi centarsutevi kao losa strana njegove igre.

Iskreno, naucio je centrirati :tokralju: izgleda da Ahmo nece vise traziti lopte po Šipu :kafa: Sto se tice igre u polju, skoro nikakav pomak. Ne trazi se tek tako jos jedan dobar veznjak :)
Rustemovic nije kreator i to je jasno, ali nam treba da presjece napad i da loptu prvom do sebe. E taj prvi do Rustemovica se trazi. Da zna i da trci.
Emerson zna, Rustemovic trci, treba nam jedan koji i zna i trci :)

Rustemovic ce igrati u prvih 11, sa i bez novog veznjaka
FKS❤️1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], jurisicduska, MaroonBjelave, riki46 i 41 gost.