Jel se samo meni cini ili ovaj celavi brazilac ima viska kila?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Covjek je sve posteno rekao ko zeli da shvati, shvatit ce. Moze to proci u Premijer ligi da igras na gol vise i to ne uvijek. Samo protiv ovih ozbiljnih protivnika teze. Jer jer zadnja linija neiskusna a sredina suplja. I to ovi bolji protivnici koriste. Dzaba je Sarajevu odlican napad i krila. Da je danas bila kvalifijacijska utakmica za ligu prvaka oni bi vjerovatno zabili jos jedan gol. Jedini nacin da se postizu neki vrhunski rezultati u ovoj 4-4-2 je da umjesto Rustemovica zaigra jedan bas vrhunski centralni/zadnji vezni kao npr. Jajalo, Cimirot i eto da Emerson jos malo unaprijedi svoju igru trkacki. Mada je bio danas dobar. Alternativa je da isproba 4-5-1 dok jos ima vremena. Steta sto se nece odigrati jos koja utakmica vise. Ovi neki drugi veliki klubovi svi igraju po 7,8 utakmica. Jer tada bi bilo i vise mogucnosti da se isprobaju igraci i taktike u tim utakmicama.
slazem se ,protiv jaci ekipa trebamo igrati 4-5-1 gdje rustemovicu pridodati još jednog defanzivnog veznog a emersona gurnuti prema naprijed , dobijamo cvrstinu u sredini a opet bi bili opasni po krilu a imamo i dva ofanzivna emerson i centarfor .ovako s 4-4-2 jesmo ofanzivni ali sto rece s ekipama koje mogu zadrzati loptu i dobru kontrnu istrcati puno prostora ostaviti je samoubistvo .
Nema konstruktivan komentar, bas ti hvala, kulturno od tebe[/quote]Što si se navalio čovjeku na kosti meni je bio solidan večina raje tako misli ima vas par pojedinaca pa me naljutite pravo ne znam zašto tako komentarišete nekog ko nije bio loš.Izvini za psovku ništa lićno ali ne mogu nepravde brate.[/quote]
Neznam jel me mjenjas sa nekim drugim, nisam se bas njemu navalio na kosti, neznam jesamli ga ikad spomenuo
joker90 je napisao/la:Ovo je Aldin, ne ulazite u diskusiju sa njim. Pokusao je i na opstim pa mu nije proslo, ignorisite ga i ovdje gdje svakako ne bi trebao pisati.
Kakav ba aldin ne budi lud, pitam vas normalno jer na diskusijama je cirkus ...ponasaj se.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
nukleusmember je napisao/la:nisam gled'o tekmu,po vashem koxu mogu naslutiti da i nije bilo toliko loshe,vidio sam golove,tjn jbg a,kakav je kalash bio?slabo ste ga izmahalali
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ahmo vecheras spava na stomaku jer su mu guzovi i ledjha podobro nadrljali vecheras, chak je morao i izachi ranije iz igre. Chivchija vidjhen u Turskoj.
Nisam bio u prilici da pogledam nijednu od ovih pripremnih tekmi, ali eto zanima me ova sa Mariborom ima li neka dobra dusa koja bi napisala svoje misljenje kakav je tok bio i ima li nekih finih stvari u igri.. da ne vracam stranice poznavajuci nas...
nukleusmember je napisao/la:nisam gled'o tekmu,po vashem koxu mogu naslutiti da i nije bilo toliko loshe,vidio sam golove,tjn jbg a,kakav je kalash bio?slabo ste ga izmahalali
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dugo nisam vidio bolje Sarajevo, toliko energije i motivacije..odlicno je bilo sve osim par greski Barbarica ali posto skoro nikad ne grijesi necemo mu uzeti to za zlo dok Plakalo i Rustemovic trebaju biti krivicno gonjeni, ostalo je bilo perfektno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Objavljuju li naši šta na Instagramu? Jesu li uslikali pocrvenjele guze?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ovdje su se spominjali Rustemovicevi centarsutevi kao losa strana njegove igre.
Danas sam vidio svaki slobodan udarac i korner koji je izveo je bio kvalitetan centarsut i opasnost po gol maribora.
Generalno, jedan od nasih boljih igraca danas, Amer Bekic i duljevic su odigrali solidno, emerson zna lopte...
Simeunovic ce biti pojacanje, a toliko se pisalo o tome kako nam ne treba...klasika
djokica je napisao/la:Ovdje su se spominjali Rustemovicevi centarsutevi kao losa strana njegove igre.
Danas sam vidio svaki slobodan udarac i korner koji je izveo je bio kvalitetan centarsut i opasnost po gol maribora.
Generalno, jedan od nasih boljih igraca danas, Amer Bekic i duljevic su odigrali solidno, emerson zna lopte...
Iskreno, naucio je centrirati izgleda da Ahmo nece vise traziti lopte po Šipu Sto se tice igre u polju, skoro nikakav pomak. Ne trazi se tek tako jos jedan dobar veznjak
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
djokica je napisao/la:Ovdje su se spominjali Rustemovicevi centarsutevi kao losa strana njegove igre.
Iskreno, naucio je centrirati izgleda da Ahmo nece vise traziti lopte po Šipu Sto se tice igre u polju, skoro nikakav pomak. Ne trazi se tek tako jos jedan dobar veznjak
Rustemovic nije kreator i to je jasno, ali nam treba da presjece napad i da loptu prvom do sebe. E taj prvi do Rustemovica se trazi. Da zna i da trci.
Emerson zna, Rustemovic trci, treba nam jedan koji i zna i trci
Rustemovic ce igrati u prvih 11, sa i bez novog veznjaka