Besic je napisao/la:

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Besic je napisao/la:
Deni bi mogao u repku prije ikoga ako nastavi ovako, danas je i naprijed i nazad i ulazio u sredinu,uNbx je napisao/la:Mene je Deni bas bas iznenadio pozitivno.
Ne znači da ako je danas Benko ušao sa klupe da je izbačen iz prvih 11.BitiSrcemVezan je napisao/la:I mislim da je Leon zaslužio da ne bude ovako ekspresno izbačen iz prvih 11, koliko god mi bio drag sam Amer, a ne vidim ni čime je to Cezar zaslužio da ekspresno uđe u prvih 11... Polahko, ok što si došao, što si dao tolike golove, ali Leon je tu puno, puno duže i nije jednom pokazao klasu, pokaži da si bolji od njega ili Amera pa igraj u prvih 11, ali dobro...
Igzektli. Amer i Ibiza u prvih 11, pa kome god eventualno doticni mjesto uzme, necu se bunit. Isto vrijedi za sve ostale igrace koji su odlicni na svojim pozicijama. Npr. bilo koji stoper da dodje, meni ne bi zaigrao dok ne bi dobro propiso majcinog mlijeka da Kovu zakuca na klupu...BitiSrcemVezan je napisao/la:I mislim da je Leon zaslužio da ne bude ovako ekspresno izbačen iz prvih 11, koliko god mi bio drag sam Amer, a ne vidim ni čime je to Cezar zaslužio da ekspresno uđe u prvih 11... Polahko, ok što si došao, što si dao tolike golove, ali Leon je tu puno, puno duže i nije jednom pokazao klasu, pokaži da si bolji od njega ili Amera pa igraj u prvih 11, ali dobro...
Covjek je sve posteno rekao ko zeli da shvati, shvatit ce. Moze to proci u Premijer ligi da igras na gol vise i to ne uvijek. Samo protiv ovih ozbiljnih protivnika teze. Jer jer zadnja linija neiskusna a sredina suplja. I to ovi bolji protivnici koriste. Dzaba je Sarajevu odlican napad i krila. Da je danas bila kvalifijacijska utakmica za ligu prvaka oni bi vjerovatno zabili jos jedan gol. Jedini nacin da se postizu neki vrhunski rezultati u ovoj 4-4-2 je da umjesto Rustemovica zaigra jedan bas vrhunski centralni/zadnji vezni kao npr. Jajalo, Cimirot i eto da Emerson jos malo unaprijedi svoju igru trkacki. Mada je bio danas dobar. Alternativa je da isproba 4-5-1 dok jos ima vremena. Steta sto se nece odigrati jos koja utakmica vise. Ovi neki drugi veliki klubovi svi igraju po 7,8 utakmica. Jer tada bi bilo i vise mogucnosti da se isprobaju igraci i taktike u tim utakmicama.SiouxLukavac je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/jurcic-u ... sti/183922
ma teško, ekipa koja je igrala u drugim poluvremenima prva 2 meča i koja je danas igrala u prvih 45 minuta je prvih 11...a bekić - cezar je, za sada, prvi tandem u napadu prema ješi.SiouxLukavac je napisao/la:Ne znači da ako je danas Benko ušao sa klupe da je izbačen iz prvih 11.BitiSrcemVezan je napisao/la:I mislim da je Leon zaslužio da ne bude ovako ekspresno izbačen iz prvih 11, koliko god mi bio drag sam Amer, a ne vidim ni čime je to Cezar zaslužio da ekspresno uđe u prvih 11... Polahko, ok što si došao, što si dao tolike golove, ali Leon je tu puno, puno duže i nije jednom pokazao klasu, pokaži da si bolji od njega ili Amera pa igraj u prvih 11, ali dobro...
Možda je Ješić stavio ovu dvojicu da vidi koji će više pokazati i koji će igrati u tandemu sa Benkom (koji je siguran), jer po meni, Benko je prvi napadač u odnosu na sve ostale a vjerujem da tako i Ješić misli.
uNbx je napisao/la:Igzektli. Amer i Ibiza u prvih 11, pa kome god eventualno doticni mjesto uzme, necu se bunit. Isto vrijedi za sve ostale igrace koji su odlicni na svojim pozicijama. Npr. bilo koji stoper da dodje, meni ne bi zaigrao dok ne bi dobro propiso majcinog mlijeka da Kovu zakuca na klupu...BitiSrcemVezan je napisao/la:I mislim da je Leon zaslužio da ne bude ovako ekspresno izbačen iz prvih 11, koliko god mi bio drag sam Amer, a ne vidim ni čime je to Cezar zaslužio da ekspresno uđe u prvih 11... Polahko, ok što si došao, što si dao tolike golove, ali Leon je tu puno, puno duže i nije jednom pokazao klasu, pokaži da si bolji od njega ili Amera pa igraj u prvih 11, ali dobro...
Ma taj dio za Plakala se odnosio na @unbx-a jer smo jednom na kosevu nas dvojica nesto pricali o njemu i sjecam se da ga je tad podrzavao.. nakon ovog svega nisam bas siguran da plakalo ima i njegovu podrskuBitiSrcemVezan je napisao/la:
@Totti brate za ovu prvu dvojicu nekako te i mogu skontati, ali za Plakala nikako, hladno ne možeš naći nijedan post u kojem sam branio dotičnog, jer isti i ne postoji
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Google Adsense [Bot], jurisicduska, samoSA i 53 gosta.