Nema konstruktivan komentar, bas ti hvala, kulturno od tebesekac je napisao/la:**** te Okić baš sereteFudo je napisao/la:Plakalo najgori = out, dzemal los=out, okic tek sa bazena dok se slegne kebab=out, kremenko jel on fudbaler=out..sve u svemu dobra tekma i moze se sloziti dobra ekipa
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Pa popravit ce Kadusic i defanzivu sigurno. Puno teze je nauciti ofanzivu i imati onakvu trku i fizicke sposobnosti kao sto ih on ima a kamoli u tim godinama. Defanzivu svako nauci prije ili kasnije. Ako on ovako odigra u evropi par utakmice bas zato sto je toliko mlad mislim da bi se klubovi otimali za njega. Vrhunski igra za nekog ko ima tek 18 godina.
Ma kakav Okic ljudi dragi, on je samo dobar za zadnjih 15 min. kao i Rustemovic.
Kadusic je nasa buducnost, samo strpljenja
Kadusic je nasa buducnost, samo strpljenja

- BosnianKingdom
- Kontakt:
Izgleda da smo mi bili bijeli.
NK Maribor - FK Sarajevo 1-3
Hahahhahah na fbu fks
NK Maribor - FK Sarajevo 1-3
Hahahhahah na fbu fks
Sabrine mi moje!
Što si se navalio čovjeku na kosti meni je bio solidan večina raje tako misli ima vas par pojedinaca pa me naljutite pravo ne znam zašto tako komentarišete nekog ko nije bio loš.Izvini za psovku ništa lićno ali ne mogu nepravde brate.Fudo je napisao/la:Nema konstruktivan komentar, bas ti hvala, kulturno od tebesekac je napisao/la:**** te Okić baš sereteFudo je napisao/la:Plakalo najgori = out, dzemal los=out, okic tek sa bazena dok se slegne kebab=out, kremenko jel on fudbaler=out..sve u svemu dobra tekma i moze se sloziti dobra ekipa
Sarajevo ljubavi moja!
haj fino, izgubis utakmicu a niko nije pretjerano razocaran, stavise ima dosta i pozitivnih komentara, eh to i jesu pripremne utakmice i tako i mi sami treba da gledamo, moze ovo jos bolje naravno, veznjak ako bi dosao jos bolje bi mi izgledali siguran sam ali i ovo danas sto se vidjelo pogotovo u prvom poluvremenu nam daje za pravo da budemo optimisti
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
razlog te naivnosti lezi u formaciji 4-4-2 i sa Emersonom na centralnom veznom, to je ocito
Pyro is not a crime !
Normalno da nema losih komentara. Ovo je protivnik koji je prije godinu dana i par mjeseci igrao 1:1 protiv Chelsea i igrao dvije izjednacene utakmice protiv Schalkea u ligi prvaka. I jos su im igrali danas svi najbolji igraci. OK nisu ni oni igrali 100% to je sigurno samo svejedno. Igrali su bar 70,80%. To je jedan sasvim drugi nivo.THEC je napisao/la:haj fino, izgubis utakmicu a niko nije pretjerano razocaran, stavise ima dosta i pozitivnih komentara, eh to i jesu pripremne utakmice i tako i mi sami treba da gledamo, moze ovo jos bolje naravno, veznjak ako bi dosao jos bolje bi mi izgledali siguran sam ali i ovo danas sto se vidjelo pogotovo u prvom poluvremenu nam daje za pravo da budemo optimisti
Tako je. Treba uigrati dvije formacije. 4-4-2 ili 4-5-1 vec u sljedecoj utakmici. Ja mislim samo da se dvoumi jer ima previse napadaca da nebude nezadovoljnih. Samo ako hoce nesto napraviti u evropi i ovim jacim utakmicama mora igrati 4-5-1 jer nema dvojicu dovoljno dobrih igraca u sredini terena.THEC je napisao/la:razlog te naivnosti lezi u formaciji 4-4-2 i sa Emersonom na centralnom veznom, to je ocito
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 08 feb 2016, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
J.. rezultat, nema negativnih komentara jer se vidjelo da nam igra lici na nesto dok je bila ona vecim dijelom prva postava. Poslije Brotnja smo svi bilo ogorceni zbog igre kao da su se prvi put sreli na terenu, a ne sto nismo dobili. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Po meni imamo jako brze bekove i krila,što ne pamtim kad smo imali.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Mene je Deni bas bas iznenadio pozitivno.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Evolution87
- Kontakt:
Jedni mi ako nam dino obi mikel bude drzao veni red
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Realna i dobra izjava Jurcica nakon meca, pogotovo ovaj dio za nas..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Bice ovo sve potamam do zrinjskog,bar mogu trcati za razliku od prosle polusezone!To je veliki,ogroman napredak!Sad je pitanje kako nadoknaditi neigranje duljevica,a da ga mijenjaju okic ili velkoski je apsurd.
Mi ako bi doveli novog zadnjeg veznog mi bi onda defnitivno morali mjenjati formaciju jel bi u tom slucaju opet imali xy lezihljebovica koji nece igrati i sjedit ce po tribinama i uzimati pare guzovace.Sa novim igracem tu to je 6 fudbalera za te pozicije u sredini(plus ove mladje ne racunam,znaci broj je sigurno veci),mnogo je na ovu formaciju.
A da se ne lazemo godina smo prizivali ovu formaciju
A da se ne lazemo godina smo prizivali ovu formaciju

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
naivnost u odbrani(bekovi posebno) i veznom redu(mjesto Bekića u špicu još jednog veznog dodati)
i nema uigranog automatizma prema naprijed
ali dobro ovo je Mariboru 4-ta tekma dole, nama prva, razlika očigledna....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- crozzer
- Kontakt:
Meni se najviše sviđa što smo agresivni na loptu za razliku od prijašnjih izdanja.Sve je bilo na neku trku, frku kod prošlih trenera, neki posjed gluposti, kao da imamo vezni red iniesta-xavi-buskec.Sada smo konkretni, visok presing, lopta na krilo, Duljevic ili Deni odma rješavaju 

-
- Kontakt:
evo i moj neki osvrt na danasnju utakmicu ,dobar pristup bolji nego u vecini utakmica u prosloj polusezoni ,svidja mi se presing napadamo zadnju liniju ,brzi smo agresivni to je ono pozitivno .ono sto brine olako primljenji golovi ,loše postavljanje zadnje linije kod prekida i sto Jurcic rece moramo biti ozbiljni narocito u defanzivnim zadatcima narocito bocni igraci odu naprijed otvore puno prostora iza ledja . dobro je ovo samo da je dobiti tu prvu utakmicu onda bi sve bilo lakse 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: hase73, mosarajvosa83 i 53 gosta.