Slažem seBosnianKingdom je napisao/la:Imam strašan "filing" za Krajišnik
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Dobro je ovo. Samo je sada pitanje da li nas napad moze nazabijati koliko nasa odbrana moze naprimati 
Ko je zakasnio kod kornera ? Nisam vidio
EDIT: tekma me podsjetila na onu kad su nasi kadeti igrali protiv Maribora na Otoci

Ko je zakasnio kod kornera ? Nisam vidio

EDIT: tekma me podsjetila na onu kad su nasi kadeti igrali protiv Maribora na Otoci

Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 08 feb 2016, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Komazec nam se još nudi. Brinem se za njega, mogao bi on uskoro na Stup, ispod mosta. 

Zadnja izmjena: High, dana/u 08 feb 2016, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma dobro je ovo,može se sastaviti strašna ekipa za prvih 11 i da se ima fina klupa za naše uslove. Bili je zaista lijepih kombinacija i u drugom poluvremenu.
Kramar i Okic = Alba i Neymar ; zaista no coment
Idemo dalje uz pozitivu ima jos dosta treninga, utakmica,i onda ćemo vidjeti konacnicu ovog svega. Nemojte gledati rezultat,malo je i nerealan.
Idemo dalje uz pozitivu ima jos dosta treninga, utakmica,i onda ćemo vidjeti konacnicu ovog svega. Nemojte gledati rezultat,malo je i nerealan.
Sabrine mi moje!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kadusic, Reis, Cezar, Simeunovic, Duljevic, Krajisnik, Pavlovic, Benko
Ovi ostali, manje-vise .

Ovi ostali, manje-vise .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
**** te Okić baš sereteFudo je napisao/la:Plakalo najgori = out, dzemal los=out, okic tek sa bazena dok se slegne kebab=out, kremenko jel on fudbaler=out..sve u svemu dobra tekma i moze se sloziti dobra ekipa
Sarajevo ljubavi moja!
ubacio maribor golmana na strani gdje su bili okic i kramar hahaha
Plakalo vise nikad ne smije branit za prvi tim!!! Budite realni Rustem nije za FKS pogotovo kad igramo 442. Ostalo je normala sto se prvog poluvremena tice. Na kraju tekme onaj slobodnjak je pokazao Okicevu ogranicenost.
Jako me odusevila borbenost i agresivnost prve postave.
Ako iko iz kluba cita forum, MOLIM VAS DOVEDITE CENTRALNOG VEZNOG
Jako me odusevila borbenost i agresivnost prve postave.
Ako iko iz kluba cita forum, MOLIM VAS DOVEDITE CENTRALNOG VEZNOG

SARAJEVO
-
- Kontakt:
nije ovo lose bilo jos 2 nova igraca u sredini i to ce biti top ekipa 

Veladžić fuli gool kod ove akcije iz slobodnjaka ne kontam šta je pokazao mada je potencijal ali fakat neke ne razumijem Ševko odron Rustem odron a dobar Veladžić ili Herić ili Osmanović loptu nisu dotakli ovi su bar nešto pokušavali a ova djeca mogu igrati kad vodimo dva tri razlikeBesic je napisao/la:Veladžić je trebao dobit cijelo drugo
Sarajevo ljubavi moja!
Ovo ti potpisujem ali **** Kramara a što bolan Okić pa solidno je odigrao jedino onaj šut glavom nije valjao ali to se desi i boljim od njega a rezultat fakat nije ni blizu realnogBosnianKingdom je napisao/la:Ma dobro je ovo,može se sastaviti strašna ekipa za prvih 11 i da se ima fina klupa za naše uslove. Bili je zaista lijepih kombinacija i u drugom poluvremenu.
Sarajevo ljubavi moja!
Dulja znam da čitaš forum , reci Plakalu da sam od sebe zamoli Ješića za klupiranje
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sto se mene tiče vidio sam dosta toga pozitivnog...Emerson mi se pravo sviđa, Krajišnika u prvih 11 hladno...A Radovac, daj nek mu se skine onaj milion sa tm-a...Gledam ove igrače Maribora, samo jedan vrijedi milion, eh sad uporedite njih i Samira.
Plakalo nije ni za klupe...
U defanzivi škripi pravo, sad to treba rijesavati tako što ćemo pojačati vezni red, zamjeniti golmana, ili šta već... Uglavnom bolji smo nego sam očekivao... Zrinjski ce pasti akoBogda.
Plakalo nije ni za klupe...
U defanzivi škripi pravo, sad to treba rijesavati tako što ćemo pojačati vezni red, zamjeniti golmana, ili šta već... Uglavnom bolji smo nego sam očekivao... Zrinjski ce pasti akoBogda.
Fakat Reis sa stomakom i na poziciji gdje nikad nije igrao, duplo korisniji od Radovca koji je na svojoj poziciji + godinama igra za FKS i nema stomak
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Mene zanima zasto imamo najlosiju odbranu od ovih malo boljih ekipa...sa ovim stoperima u proljece krenut a furamo neku evropsku ekipu...smijurija ziva. valjda ce biti do pocetka dr djela jedan stoper za prve postave mada je vec sada kasno jer pripreeme su uveliko krenule...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
SiouxLukavac je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/komazec- ... eva/183913
Jel ko Ibrakovića uočio??? 0:48
![]()
Covjek se nudi sam. Ne vjerujem da ima neke extra zahtjeve. Sto ga ne dovesti
Sta ce on u Antaliji?SiouxLukavac je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/komazec- ... eva/183913
![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Isto sto i Kusta, Dino.joker90 je napisao/la:Sta ce on u Antaliji?SiouxLukavac je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/komazec- ... eva/183913
![]()
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!