FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ljudi ovo je za mene previse testiranja, nista ti od ovog ne mozes nauciti ako ti vec trecu utakmicu zaredom mjenjas komplet sastav svakog poluvremena.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
THEC je napisao/la:iskreno ja sam ugasio stream, ono sto smo vidjeli u prvom je otprilike ono sto mozemo u ovom trenutku i za ove lige mislim i vise nego dobro s tim sto bi nas povratak Delaca i jos jedan vezni igrac pogurali barem za 30 %MortemHz je napisao/la:Nema veze, prva postava je i vise nego odlicno odigrala, ovi su svakako rezerve i nece puno ni igrati u prvenstvu. Nek' vas ne brine rezultat braco.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Svidja mi se sto forsiramo ovaj presing. To ce se dobro odraziti u nasoj ligi
Odbrana nam je diskutabilna svakako (veliki udio i golmana) 

Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 08 feb 2016, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pavlović odron
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Mi kad smo govorili da Krampar nije fudbaler, rekose da pljujemo i da sacekamo par tekmi. Evo, lici li kome on na pojacanje ili na fudbalera generalno?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sad ćeš vidjet slobodnog
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
Ševko!

Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 08 feb 2016, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Dobre kombinacije haha vrh
Fino je ovo odigrano bilo, steta sto nije zavrsilo golom! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedva odgleda do kraja
odo zurim sad, vidimo se raja i ostanite pozitivni, momci su stvarno dobro odigrali prvo poluvrijeme.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Plakalo najgori = out, dzemal los=out, okic tek sa bazena dok se slegne kebab=out, kremenko jel on fudbaler=out..sve u svemu dobra tekma i moze se sloziti dobra ekipa
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Veladžić je trebao dobit cijelo drugo
I ja sam prezadovoljan.Rahma je napisao/la:Dobro izdanje![]()

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Solidna utakmica, pokazala je sta nam fali otprilike, ma da smo to znali vec. Imali smo finih akcija, za razliku od tekme sa Brotnjom ovo je danas bilo odlicno. Maribor kvalitetniji, tu nema price, ja sam zadovoljan i ocekujem tog zadnjeg veznog i da Plakalo vise nikad ne brani za prvi tim! Krajisnik solidan, mora jos pure pojesti da bude u recenici sa Gojkarom i ako lice malo. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 74 gosta.