Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
pitaj mikija da ti sta posudi..Momciluk je napisao/la:Ha ya, al nista od tog valja mi ic uplatit sta
Joj ramize ba idi trolaj gdje drugo ne ide ti to samnom ja ti mogu samo yebat materRocky1 je napisao/la:pitaj mikija da ti sta posudi..Momciluk je napisao/la:Ha ya, al nista od tog valja mi ic uplatit sta![]()
![]()
ma sta je ovoMomciluk je napisao/la:Ma zao mi te druze, al tvoje mi sestre nije ni malo zao
Effenberg je napisao/la:Ono je sinoc bilo zalosno dokle ide kladionicko stimanje tekmi, njima nije ofirno nastimati nesto i naocigled milijardi ljudi sto gledaju sirom svijeta i Amerike. Panthersi zakidani na svakom cosku, a vjerovatno i naredjeno da bace tekmu, onakve greske da se desavaju profesionalcima to nije slucajno, i mala djeca su to mogla da vide. Nikad gore NFL finale. Nevjerovatno do koje mjere je mafija ugurala svoje prste u sport.
Rocky1 je napisao/la:ma sta je ovoMomciluk je napisao/la:Ma zao mi te druze, al tvoje mi sestre nije ni malo zao![]()
..znao sam da ovo dobro radim al ovako dobro bgm nisam znao
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
upital mikija sta kaze sta kaze
![]()
![]()
![]()
U skorije vrijeme nista na zimovanje osao hahaFrankie je napisao/la:Jer ce admin da pravi cistku vise ovde ?
Kad ne banuju ovakve pacijente sa pdf reprezentacije tesko da ce ga ovdje banovat.. a sta i kad ga banuje kad debil nema pametnijeg posla u zivotu nego da pravi nove accaunte na forumu, eto ga opet kroz 3 dana sa 3 nova accFrankie je napisao/la:Jer ce admin da pravi cistku vise ovde ?
Momciluk je napisao/la:Kad ne banuju ovakve pacijente sa pdf reprezentacije tesko da ce ga ovdje banovat.. a sta i kad ga banuje kad debil nema pametnijeg posla u zivotu nego da pravi nove accaunte na forumu, eto ga opet kroz 3 dana sa 3 nova accFrankie je napisao/la:Jer ce admin da pravi cistku vise ovde ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.