Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
sad i ja to pomislihLakoste je napisao/la:Sad kad Kramar udje
Upravu si za Rustemovica on nema dovoljan kvalitet za idealnih prvih 11. Plakalo isto je los. A Amer Bekic je odlican. I ne mogu ti igrati Benko i Cesar u prvih 11 jer su obadvojica igraci 16m i nijedan ne radi dovoljno defanzivno. Tako da je idealan tim Benko/Cesar i Bekic. Bekic puno donosi timu i odvlaci igrace na sebe, trci. A zna i zabiti.FrancescoTotti je napisao/la:Standard ovdje je da @sabinho @unbx @bsv i jos par brane Rustema, Am.Bekica, Plakala, ma kako oni ocajni bili.
Prvo sam mislio da je to zayebancija, fora, a ono fakat ljudi misle tako.
Ok, kriv je i Barbaric, al kod prvog gola da Plakalo nije skakutao ko kengur po sesnaestercu gol ne bi primili sigurno.
Rustemovic hiljadu lopti izgubi, znaci frajer doslovno nabije loptu u gol aut, iz cista mira, i opet bi @sabinho njega pravdao.
Amer ma koliko da se trudi, ma koliko da trci, nema klasu u sebi i to je to. Volim ga i ja, drag mi je igrac, al istina je da on nije nesto..
Simeunovic ekstra pojacanje, ni sam nisam mislio da je ovako dobar. Cezar i Reis, onako vala, da su nesto posebno pokazali-nisu.
Treba pronaci zamjenu za Rustemovica, docekati Delaca, i onda se mozemo nadati necemu.
Minond Ane gledamonistu utakmicu... Ne samo kod nas, nego na cijelom terenu najpokretljivijinigrac koji je ucestvovao u svakoj nasoj boljoj aakicijiFrancescoTotti je napisao/la:Nista posebno osim par dobrih pasova nije pokazao. Treba da skine dosta kila i da postane dosta pokretljiviji.
I naravno bez uvrede ..
Cuj ja branio hahaha. Napisao sam samo jedan post gdje sam spomenuo Rustema i to mogu dokazati prosto-brojanjem. Amera nemam potrebe braniti a ovo za Plakala ne znam sta da ti kazem, pobrkao si me.FrancescoTotti je napisao/la:Standard ovdje je da @sabinho @unbx @bsv i jos par brane Rustema, Am.Bekica, Plakala, ma kako oni ocajni bili.
Prvo sam mislio da je to zayebancija, fora, a ono fakat ljudi misle tako.
Ok, kriv je i Barbaric, al kod prvog gola da Plakalo nije skakutao ko kengur po sesnaestercu gol ne bi primili sigurno.
Rustemovic hiljadu lopti izgubi, znaci frajer doslovno nabije loptu u gol aut, iz cista mira, i opet bi @sabinho njega pravdao.
Amer ma koliko da se trudi, ma koliko da trci, nema klasu u sebi i to je to. Volim ga i ja, drag mi je igrac, al istina je da on nije nesto..
Simeunovic ekstra pojacanje, ni sam nisam mislio da je ovako dobar. Cezar i Reis, onako vala, da su nesto posebno pokazali-nisu.
Treba pronaci zamjenu za Rustemovica, docekati Delaca, i onda se mozemo nadati necemu.
Apsolutno sve kako si rekaosvetastrana je napisao/la:Nije ovo lose izgledalo. Naprotiv. Uz dodatno uigravanje do kraja priprema bice ovo dobro. Ne zaboravite da je Maribor ipak neka dimenzija vise u odnosu na nas
Ps...Plakalo odmah u GP Bosnu ili bilo gdje drugo. Lik je smijesan
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 19 gostiju.