FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Defanzivno nije bas najbolje sve ostalo osim Plakala je udure..Sa plakalom na golu se mozemo poselamiti i sa europom. Znao sam da nije neka klasa, ali nisam znao da je ovako los.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Sram ga bilo.kanarinac je napisao/la:Meni ljudi i dalje nije jasno kako Amer dogurao do Sarajeva ljudi nebitno promasena prilika ali kod svakog primanje lopte vidi se da covjek nezna
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Grizu teren, evo sta je Jesic uradio od njih i na tome mu svaka cast. Plakalo i Rustemovic ne trebaju pocinjati utakmice, ostali su bili odlicni, extra igra!
Pavlovica na gol od pocetka i dovesti veznog igraca umjesto Rustemovica.
Pavlovica na gol od pocetka i dovesti veznog igraca umjesto Rustemovica.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
syebat će nas Plakalo hoće ove mi nafake
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Upravo tako. Kadusic ima potencijal za reprezentacije za par godina. Duljevic klasa. Amer Bekic ima ga, trci radi pritisak dobar je. Kovacevic tako tako. Kod prvog gola je mogao bolje da reaguje. Simeunovic pravo pojacanje kao sto smo neki pisali ovdje i od pocetka. Emerson dobar samo da ima jedno 5kg manje tek onda bi to bili ono pravo.BosnianKingdom je napisao/la:Kadusic, svaka čast,po meni jako dobro odigrano,sve sto je bilo pokrio je kako treba,samo je jednom ispo i to je bio offside ako se ne varam.
Deni, fantastičnih nekoliko prodora je imo,vraćao se dosta i nazad,ubacivanja 2-3 jako solidna.
Duljevic, fantastičan prodor pored dva igrača i dijagonala duga 40-tak metara do Denia, onda nekoliko sjajnih kombinacija sa Almirom i nekoliko ubacivanja, myb i najbolji od naših.
Bekic, dvije sjajne prilike ali šteta, grize teren,borben.
Kovačević, jedan fantastičan potez kojim je spasio stopostotni gol.
Plakalo, tbjrb, po meni kriv za oba gola,sta je ono Bože dragi,goni ga.
Igra jako dobra kad uzmemo u obzir protivnika,e da li su se uigrali i popravili ili je motiv veći zbog jačine protivnika nezz
Ovdje kad se spominju pojacanja prica se o tipovima igraca krila,napadaci, zadnji vezni, a niko ne prica o zadnjoj liniji i koliko igraca imamo tu, posebno centarhalfa. Kovacevic nema kvalitet za prvih 11 to je moje misljenje, bolje ga probati na zadnjem veznom umjesto Rustemovica, ako vec necemo nikoga dovoditi na toj poziciji, jer to mu je kako znam i prirodna pozicija. Almir Bekic je previse ofanzivan za beka, Kadusic gubi se u defanzivi totalno, mlad i neiskusan
M.Delac 2
Sad kad Kramar udje 

- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Cesar je bolji od A.Bekica 4 puta bar.. Kupuje Amer navijace a i donekle strucni stab borbenoscu, a bogme nema neko znanje..
Pokazace se kad pocne prvenstvo..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
-
- Kontakt:
Možemo li kako svaku pripremnu odigrati protiv ovih slovenaca?!
youtube rules 

Plakalo je rupetina, a i to mu je eufenizam. Njega ni u granap ne bih poslao. Mali je smušen i smotan.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Standard ovdje je da @sabinho @unbx @bsv i jos par brane Rustema, Am.Bekica, Plakala, ma kako oni ocajni bili.
Prvo sam mislio da je to zayebancija, fora, a ono fakat ljudi misle tako.
Ok, kriv je i Barbaric, al kod prvog gola da Plakalo nije skakutao ko kengur po sesnaestercu gol ne bi primili sigurno.
Rustemovic hiljadu lopti izgubi, znaci frajer doslovno nabije loptu u gol aut, iz cista mira, i opet bi @sabinho njega pravdao.
Amer ma koliko da se trudi, ma koliko da trci, nema klasu u sebi i to je to. Volim ga i ja, drag mi je igrac, al istina je da on nije nesto..
Simeunovic ekstra pojacanje, ni sam nisam mislio da je ovako dobar. Cezar i Reis, onako vala, da su nesto posebno pokazali-nisu.
Treba pronaci zamjenu za Rustemovica, docekati Delaca, i onda se mozemo nadati necemu.
Ok, kriv je i Barbaric, al kod prvog gola da Plakalo nije skakutao ko kengur po sesnaestercu gol ne bi primili sigurno.
Rustemovic hiljadu lopti izgubi, znaci frajer doslovno nabije loptu u gol aut, iz cista mira, i opet bi @sabinho njega pravdao.
Amer ma koliko da se trudi, ma koliko da trci, nema klasu u sebi i to je to. Volim ga i ja, drag mi je igrac, al istina je da on nije nesto..
Simeunovic ekstra pojacanje, ni sam nisam mislio da je ovako dobar. Cezar i Reis, onako vala, da su nesto posebno pokazali-nisu.
Treba pronaci zamjenu za Rustemovica, docekati Delaca, i onda se mozemo nadati necemu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
E kad sam ja poceo pisati za Rustemovica, Amera a pogotov za Plakala da to jednostavno nisu igraci za Sarajeva. Ovo danas ne izgleda lose, jako dobro igramo u napadu ali kada imas losu odbranu i jos vecu rupu na golu, sve ostalo pada u vodu.
Sjebava nas već odavno.Besic je napisao/la:syebat će nas Plakalo hoće ove mi nafake
SRETAN BROJ - 1725
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Nama je samo potreban jedna Mega klasa na zadnjem veznom da zaustavi protivnika na vrijeme, a i da zna krenuti naprijed. Za golmana se podrazumijeva da imamo dva bolja od Plakala
Sabrine mi moje!
Fino igramo ima se šta i vidjeti, lijepih poteza, trke vidi se i želja, mogu biti zadovoljan viđenim jedino što mogu prigovoriti i apelujem na ljude u upravi,
molim vas zamotajte Plakala u cvaju poklonite Pofalićkom ako i tamo izbori mjesto u startnoj, očajno loše, iritirajuće za gledati, negativno utiče na odbranu...nadam se da Ješa ima "oči" i da zaista ove utakmice služe da se odstrane negativne stvari.Nemam ništa loše protiv momka, želim mu svu sreću svijeta ali što se mene tiče on u Sarajevu nema mjesta
molim vas zamotajte Plakala u cvaju poklonite Pofalićkom ako i tamo izbori mjesto u startnoj, očajno loše, iritirajuće za gledati, negativno utiče na odbranu...nadam se da Ješa ima "oči" i da zaista ove utakmice služe da se odstrane negativne stvari.Nemam ništa loše protiv momka, želim mu svu sreću svijeta ali što se mene tiče on u Sarajevu nema mjesta

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Asistencija koja se granici sa zakonima fizike ... Samo neka kupujeMosaaRajvosa je napisao/la:Cesar je bolji od A.Bekica 4 puta bar.. Kupuje Amer navijace a i donekle strucni stab borbenoscu, a bogme nema neko znanje..
Drug bez.loše namjere... Ima boćanje i markica dodig nije ovo sport za svakoga... Cuj reis onako ahahhahahhaahahahahaaFrancescoTotti je napisao/la:Standard ovdje je da @sabinho @unbx @bsv i jos par brane Rustema, Am.Bekica, Plakala, ma kako oni ocajni bili.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Reis odlican.
Simeunovic mi se pravo svidja...
Bekici obojica na vrhuncu zadatka.
Barbaric i kovacevic losi, dvije visoke lopte i dva gola...
Plakalo ocajan... jaRabbi daj da se Matej vrati sto prije.
Simeunovic mi se pravo svidja...
Bekici obojica na vrhuncu zadatka.
Barbaric i kovacevic losi, dvije visoke lopte i dva gola...
Plakalo ocajan... jaRabbi daj da se Matej vrati sto prije.
Defanziva je najtanji dio ovog tima. Pocev od zadnjeg veznog Rustemovica koji igra toplo hladno i kada mu ne ide igra agresivno. Kadusic je odlican samo jos jako neiskusan. Barbaric je dobar. Kovacevic solidan samo opet neiskusan. Bekic isto dobar ( vise ofanzivno nego defanzivno ) samo isto nema nekog iskustva na toj poziciji. Stoper tipa Stepanova bi dobro dosao za evropu jer to su onda neke sasvim druge utakmice i protivnika igra preko 100%. Sve u svemu ja sam zadovoljan jako dobra partija Sarajeva.FKS1946 je napisao/la:Ovdje kad se spominju pojacanja prica se o tipovima igraca krila,napadaci, zadnji vezni, a niko ne prica o zadnjoj liniji i koliko igraca imamo tu, posebno centarhalfa. Kovacevic nema kvalitet za prvih 11 to je moje misljenje, bolje ga probati na zadnjem veznom umjesto Rustemovica, ako vec necemo nikoga dovoditi na toj poziciji, jer to mu je kako znam i prirodna pozicija. Almir Bekic je previse ofanzivan za beka, Kadusic gubi se u defanzivi totalno, mlad i neiskusan
slažem se , momak ako nauči uštopat svog igrača i zatvarat bit će najbolji bek lige i hladno ušetat u repkuAjax je napisao/la:
Upravo tako. Kadusic ima potencijal za reprezentacije za par godina. Duljevic klasa. Amer Bekic ima ga, trci radi pritisak dobar je. Kovacevic tako tako. Kod prvog gola je mogao bolje da reaguje. Simeunovic pravo pojacanje kao sto smo neki pisali ovdje i od pocetka. Emerson dobar samo da ima jedno 5kg manje tek onda bi to bili ono pravo.
prema naprijed je odličan i dobre lopte je dao on i deni dobro kombinuju s obzirom da se ne znaju još
samo mora radit na defanzivi još i da bude oštriji u duelu, nemilosrdniji....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nista posebno osim par dobrih pasova nije pokazao. Treba da skine dosta kila i da postane dosta pokretljiviji.
I naravno bez uvrede ..
I naravno bez uvrede ..
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.