FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Kako god u BL prošlo stadion bi se trebao, odnosno morao napunit' .I protiv Radnika i svaku domaću utakmicu. A Bijedić, ma šta sad pričao, jeste mrzitelj kluba, sto posto.
Svi mi to imamo u podsvijesti i razmisljamo o tome ali bilo bi lijepo ne pisati o tim stvarima na temi iz puno razloga.
Sta god da bilo mi na forumu 95 posto ne mozemo puno promjeniti,
Klub nam je prvi favorit za titulu igraci na mozda najskupljim pripremama ikada.
O Bijedicu kada za to dodje vrijeme.
Da se hoce iz kluba oglasiti vise oko reprograma ili stadiona da se vise pokrene to.
Sta god da bilo mi na forumu 95 posto ne mozemo puno promjeniti,
Klub nam je prvi favorit za titulu igraci na mozda najskupljim pripremama ikada.
O Bijedicu kada za to dodje vrijeme.
Da se hoce iz kluba oglasiti vise oko reprograma ili stadiona da se vise pokrene to.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Zgazit ćemo Borac 

Borac se jeste pojacao ali nisam siguran da su puno jaci nego u prvom dijelu sezone.Dosta je igraca napustilo ekiipu a neke su sami otjerali.Imaju sasvim novu ekipu a kako ce to funkcionisati ni oni sami nemaju predstavu.Odigrali su dosad dvije pripremne utakmice sa prilicno slabim ekipama.Moje misljenje je da mozemo dobiti ovu utakmicu kao i sve do sada gostujuce,tjesno ali dovoljno za 3 boda.
-
- Kontakt:
Hoce li ovaj smrdljivi portal postaviti i jednu jedinu vijest o nasem klubu u Turskoj?
- Suljo20002
- Kontakt:
Jeste Samir ...Chinaglia je napisao/la:sa kojim KuduzomSuljo20002 je napisao/la:Neki dan pricam sa Kuduzom i kaze da smo mi imali ovakve uslove Evropu bi svake godine igrali ...![]()
pretpostavljam da misliš na Samira
Ali zato na svakih par sati imas po jednu ili dvije vijesti o pitama i selji.ziviniceMetropola je napisao/la:Hoce li ovaj smrdljivi portal postaviti i jednu jedinu vijest o nasem klubu u Turskoj?
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
za razliku od nas, Sarajevo i Želješčar imaju neku vrstu saradnje sa portalom, a admin je pisao da je portal otvoren za saradnju i sa drugim klubovima, a osim toga, moguće da je onaj E.Škorić iz Tuzle, pošto on najviše piše članke o Slobodi i generalno tuzlanskom sportu, a i jedan forumaš (ponekad) piše za portal, pa se obratite njima i pitajte ih zašto nema više vijesti o Slobodi
Lično bih bio zadovoljan i 1 bodom protiv Borca, do tir možemo stići samo uz dobru podršku sa tribina.
jbg BL nije daleko, nije puno dalja od Sarajeva. Ako se nađe dobar angažman za prevoz i dobro odradi
promocija gostovanja, bilo bi dobro da nas ode makar 3-5 stotina. To bi nam povećalo šanse za pobjedu,
jer i kod njih je posjeta katastrofalna a i navijačka grupa ko ona stvar. To nas dovodi u poziciju da sa
dobrom posjetom iz TZ imamo veće šanse i bolji ugođaj za naše igrače...
Šta rade te Fukare, treba promovirat ovo gostovanje, narod se zaželio utakmica i Slobode,
moglo bi se ovo dobro odradit, dajte malo više oko toga se zabavite da vidimo na djelu novoizabrano rukovodstvo....
jbg BL nije daleko, nije puno dalja od Sarajeva. Ako se nađe dobar angažman za prevoz i dobro odradi
promocija gostovanja, bilo bi dobro da nas ode makar 3-5 stotina. To bi nam povećalo šanse za pobjedu,
jer i kod njih je posjeta katastrofalna a i navijačka grupa ko ona stvar. To nas dovodi u poziciju da sa
dobrom posjetom iz TZ imamo veće šanse i bolji ugođaj za naše igrače...
Šta rade te Fukare, treba promovirat ovo gostovanje, narod se zaželio utakmica i Slobode,
moglo bi se ovo dobro odradit, dajte malo više oko toga se zabavite da vidimo na djelu novoizabrano rukovodstvo....

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Chinaglia je napisao/la:za razliku od nas, Sarajevo i Želješčar imaju neku vrstu saradnje sa portalom, a admin je pisao da je portal otvoren za saradnju i sa drugim klubovima, a osim toga, moguće da je onaj E.Škorić iz Tuzle, pošto on najviše piše članke o Slobodi i generalno tuzlanskom sportu, a i jedan forumaš (ponekad) piše za portal, pa se obratite njima i pitajte ih zašto nema više vijesti o Slobodi
Škorić je iz Gradačca
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Sto se palite bezveze s tim medijima, uglavnom sarajevskim, koji imaju neke sponzorske ugovore sa Sarajevom i Zeljom. I logicno je da ce vise pratiti sarajevske klubove, nego Slobodu. Sta je s medija iz Tuzle, oni ne rade svoj posao i ne prate dovoljno Slobodu
Niko, niko, samo Sloboda
ma samo neka momci igraju borbeno, kvalitet je tu, ali ako nema borbenosti, džaba ti kvalitet i sve 
sve je u borbenosti, vidjeli smo protiv Zrinje, da nisu odigrali onako borbeno, ne bi dobili tekmu

sve je u borbenosti, vidjeli smo protiv Zrinje, da nisu odigrali onako borbeno, ne bi dobili tekmu
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
imam osjecaj da ta medijska "zavist" nigdje nije tako jaka kao kod tuzlanskih medija...Sarajevski mediji svi prenose sve o svojim klubovima , i to uglavnom samo dobro, kao i nikad neces vidjeti da "zeljin" medij pljuje i iznosi prljavstine iz Sarajeva i obratno..katarakta je napisao/la:Sto se palite bezveze s tim medijima, uglavnom sarajevskim, koji imaju neke sponzorske ugovore sa Sarajevom i Zeljom. I logicno je da ce vise pratiti sarajevske klubove, nego Slobodu. Sta je s medija iz Tuzle, oni ne rade svoj posao i ne prate dovoljno Slobodu
dok kod nas prvo imas niz medija koji pisu protiv Slobode generalno, a onda ako jedan medij ima neku exkluzivu nekad se stekne dojam da drugi nece to da objave iz neke zavisti sto se njima prvim nije reklo..ono u fazonu eto im bubam tuzla.nski.ba, il slon nek samo onu pisu jer i onako Azmir samo njima daje informacije..il Husref sto je svaki dan sa onim sto nam je pr il sta vec bio, sa vidi-portala
a mislim da klub ima nesto sa kameleonom i tuzlanskim, bar na tekmi se tako objavljuje
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
To je to, u zadnjih nekoliko utakmica su trčali ko ludi, pokrivali teren maksimalno, a znamo svi koliko to znači danas.
Protiv Slavije npr. vodimo 3:0 a oni i dalje grizu ko budale, željni da utrpaju što više golova. Sad samo trebaju nastavit tim ritmom.
Sigurno su malo opali na pauzi, al tu je taj kondicioni trener, pa nek radi svoj posao.
Protiv Slavije npr. vodimo 3:0 a oni i dalje grizu ko budale, željni da utrpaju što više golova. Sad samo trebaju nastavit tim ritmom.
Sigurno su malo opali na pauzi, al tu je taj kondicioni trener, pa nek radi svoj posao.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Joj i vama logike, znaci sarajevski medij i samo o njima smiju pisati? Valjda se klik iz Sarajeva i iz Tuzle isto racuna, ili se varam?
Nad tobom sunce najljepše sja
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
preuzeli sa zvanicne.

Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Ultrasstyle zrelo razmislja, jedan od rijetkih ovdje.ultrasstyle_tz je napisao/la:malo sam razmisljao i raspitao se na tu temu, i kad pogledas sasvim je jasno i logicno zasto nema fan shopa i zasto nema polusezonskih...i ja pizdim na je.eni fan shop mada sad sve izgleda sasvim logicno
mada da se ja ista pitam u klubu ne bi ih nikako ni prodavao sad..ljudi su ljetos iskakali iz pastete, ko je htio kupio je, ko nije tad, imao je pred Celik i Slaviju priliku da kupi...eh sad treba ovu gospodu koja je 2-3 prilike propustila sad tetosit , izlazit im u susret kad su vidjeli da smo prvi, da dolaze Zeljo, Sarajevo, Radnik, Siroki, da valja najmanje pedešana izvalit za karte..sad da im je sezonska..qurko jarane, kad niste do sad uzeli kad su vas ljudi molili, ja im ne bi dao ni sad...finansijski ce klub sigurno bolje proci ako NE BUDE prodavao poluseznoce..
nego da se vratimo na temu, izgleda da nama i sad svaku ili skoro svaku tekmu dolazi sudska policija da plijeni ulaznice..i tu se krije sav problem..mislim da nema potrebe za daljim objasnjenjem, svako ce skontat, ali evo opet..zamisli ti otvoris shop, nabacis robe, par hiljada maraka, racunar, kasu , inventar ovo-ono i samo ti dodje sudska lagano, hladno zaplijeni sve to..sta ondaode bruka para niz vjetar
ocigledno se moraju rijesiti primarni problemi (reprogram i tuzbe) i tek tad postajemo normalan klub...jbg ni firma sa blokiranim racunom nije normalna..nije to haman stvar samo sponzora, ili tih investitora milionera, nego haman i ove osnovne stvari...ne mozes ti ni te sezonske karte prodavat kad ljudi mogu da dodju i zaplijene sve sto si prodao..koji je smisao?
stvarno nikog ne napadam, jer svi ovdje pisu iz najbolje namjere, iz zelje da nam klub bude sto bolji..ali zar vi stvarno mislite da ljudi koji su nas doveli na prvo mjesto u nikakvim uslovima ne znaju sta treba radit..ja prvi sam bio budala, pa nisam mislio da znaju, i mene vuce ista huja...ili eto ljudi iz UG Prijatelji, toliko rade za Slobodu, osmislili projekat "Firme za Slobode" i toliko toga uradili, a da nisu u stanju osmisliti fan shop, ili poluseznoske...ili tu postoji neki objektivni razlog koji znaju oni koji su blizi klubu...pa evo @Mortus je extra objasnio sta treba da se uradi, znaci dovoljno je samo uci na forum i vidjeti kako treba odraditi, nikakva mudrost...jbg ispade da su ljudi u klubu i UG-u toliko nesposobni da ne znaju procitat i provest- sumnjam bgm nakon svega
nego da ne duzim, zato bih i volio da ljudi koji pisu na forumu, a koji su bliski klubu tipa Mramora, ili momka sto vodi FB ili Zlajci itd itd - kazu nesto na ovu temu..ali opet vjerujem da i oni sute jer znaju dosta toga sto mi ne znamo...samo mi smo izgleda tim sa puno problema, i daleko od normalnog tima, kad se sve ovo prioritetno rijesi (reprogram), onda ce i mnoge druge stvari da idu lakse..kazem i ja od sebe krenem, prozivao sam za svasta ljude koji rade za Slobodu, i onda cujes 10% stvari koje oni znaju i sve ti je jasno
Za neke stvari je potreban momentum i sva bit je u tome.
A to sto si mnogi uzimaju za pravo elaborirati raznorazne projekte i lupaju te ovo te ono je druga strana medalje, na koju utice cinjenica sto je vecina ovdje ili previse mlada ili nema kapacitete da razmislja u sirem kontekstu. To nije ni do UG, ni kluba, ni marketinske, Azmira, Jasmina, kuyca-palca.
Preneseno mi je da ljudi pitaju za mene ovdje. Mene nema vise od dva mjeseca, cak i ne citam. Dijelom zbog posla, ali otjerala me i nasa malogradjanstina pa nek se uvrijedi tko hoce. Zao mi je samo sto sam prestao da se druzim sa antologijskim furacima tipa Probisvjet, Ultrasstyle, staragarda, Coraco, Dadom, sloboda72, Mortus, Zodiac, Gifron, fukara87, sa kojima se proslo puno toga zadnjih 6-7 godina.
Predlazem da se manje pametuje, a vise mobiliziraju prijatelji za proljetne utakmice.
Sloboda do groba.
tuzlanska Sloboda
Ordagic i Piric najskuplji kod nas.
Po 600 000 eura.
Prati ih Zeba 450 000.
Ako se plasiramo u evropu ili uzmemo titulu ili kup
mogla bi obojici cjena skociti drasticno.
Po 600 000 eura.
Prati ih Zeba 450 000.
Ako se plasiramo u evropu ili uzmemo titulu ili kup
mogla bi obojici cjena skociti drasticno.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Ordagic se zali na povredu koljena. ..
Upitan za Tobol.
Valjda nije ozbiljna povreda.
Upitan za Tobol.
Valjda nije ozbiljna povreda.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.