Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
Nije istina da Begovic nije imao alternativu, bas suprotno, Kanadjani su ga htjeli zadrzati.
Supic mi je licno simpatican i dobro je odradio svoj posao koliko je u njegovim mogucnostima, ali njegov transfer je bio grozna greska, nije standardan u jednom Rumunskom timu, dok imamo Begovica koji je u Portsmouthu i sad u Stoke vec branio u jednoj ligi koja jeste "malo" jaca od Rumunske.
Sto se tice Mujdze i njegove price da su ga "zaboravili" u hotelu, pri nasem savezu me tu nista ne bi zacudilo. Njegov brat je igrao za Bosnu, dakle zasto ne bi on. Rekao sam vec prije, ako su njegove price o tome da ne zeli za nas igrati istinite, onda nek neigra, ako je naopacke nek da novu izjavu i nek se izjasni. On se izjasnio i sad ce igrati za nas, svako ko ga je gledao u Frankfurtu, i ko je vidio sta nam se na desnoj strani protiv Svedske desilo, zna za njegovu vrijednost sto se tice reprezentacije.
Supic mi je licno simpatican i dobro je odradio svoj posao koliko je u njegovim mogucnostima, ali njegov transfer je bio grozna greska, nije standardan u jednom Rumunskom timu, dok imamo Begovica koji je u Portsmouthu i sad u Stoke vec branio u jednoj ligi koja jeste "malo" jaca od Rumunske.
Sto se tice Mujdze i njegove price da su ga "zaboravili" u hotelu, pri nasem savezu me tu nista ne bi zacudilo. Njegov brat je igrao za Bosnu, dakle zasto ne bi on. Rekao sam vec prije, ako su njegove price o tome da ne zeli za nas igrati istinite, onda nek neigra, ako je naopacke nek da novu izjavu i nek se izjasni. On se izjasnio i sad ce igrati za nas, svako ko ga je gledao u Frankfurtu, i ko je vidio sta nam se na desnoj strani protiv Svedske desilo, zna za njegovu vrijednost sto se tice reprezentacije.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Supic zbog Belgije i Turske zasluzio je mjesto kao treci golman. Kakve veze ima ko je treci golman onako nece igrat. Za Jahica, jel nije igrao zadnjeg veznog protiv Belgije kad je Rahimic bio suspendovan?
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
@Brane
Zbog cega bi Supic bio treci golman ??? Pa tog igraca treba da cijenimo,momak je se odazvao odmah u repku cim je pozvan,i po meni je odlicno branio,dok se pojedini vidjeli u nasoj repki alternativu.
Zbog cega bi Supic bio treci golman ??? Pa tog igraca treba da cijenimo,momak je se odazvao odmah u repku cim je pozvan,i po meni je odlicno branio,dok se pojedini vidjeli u nasoj repki alternativu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Pa kazem da bi uvijek trebo imat mjesta ali realno Hasagic i Begovic su bolji golmani. On je vise tu za dobru atmosferu i multi-kulti izgled repke. Nikad necu zaboravit kad su u Zenici skandirali njegove ime protiv Belgije.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
Meni ce Supic biti uvijek ispred Begovica,stvarno je zasluzio da bude u repci,al Susic kenja sa izborom golmana,momak nas je zaduzio u tekmama protiv Belgije i Turske,a mi mu ovako vracamo,stavljamo razne igrace koji nisu htjeli da cuju da nastupaju za BiH,eh kad su vidjeli da nemaju sansi u repkama gdje su zamislili da igraju,hajmo u BiH tamo ce nam dati sansu.Po cemu su nas zaduzili Medunjanin,Begovic u odnosu na Supica,nista nisu pokazali dosad u dresu BiH,Medunjanin na nogama ko da ima beton,Begovic kiksa protiv Svedjana,prima 8 komada od Chelsea itd.Brane je napisao/la:Pa kazem da bi uvijek trebo imat mjesta ali realno Hasagic i Begovic su bolji golmani. On je vise tu za dobru atmosferu i multi-kulti izgled repke. Nikad necu zaboravit kad su u Zenici skandirali njegove ime protiv Belgije.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Dobro bitno je da obojica se slazemo da je Supic trebo biti pozvan ispred Sehica.
Sto se tice kvaliteta, Begovic je ispred Supica. A napisao ti je gore Principatus meni se cine, da je Begovic mogao igrati za Kanadu, jeste malo tamo njima govorio bajke al zna se gdje je dosao.harry_90 je napisao/la:Meni ce Supic biti uvijek ispred Begovica,stvarno je zasluzio da bude u repci,al Susic kenja sa izborom golmana,momak nas je zaduzio u tekmama protiv Belgije i Turske,a mi mu ovako vracamo,stavljamo razne igrace koji nisu htjeli da cuju da nastupaju za BiH,eh kad su vidjeli da nemaju sansi u repkama gdje su zamislili da igraju,hajmo u BiH tamo ce nam dati sansu.Po cemu su nas zaduzili Medunjanin,Begovic u odnosu na Supica,nista nisu pokazali dosad u dresu BiH,Medunjanin na nogama ko da ima beton,Begovic kiksa protiv Svedjana,prima 8 komada od Chelsea itd.Brane je napisao/la:Pa kazem da bi uvijek trebo imat mjesta ali realno Hasagic i Begovic su bolji golmani. On je vise tu za dobru atmosferu i multi-kulti izgled repke. Nikad necu zaboravit kad su u Zenici skandirali njegove ime protiv Belgije.
A sta ti mislis da je Supic mogao igrati za komsije. Sigurno bi igrao za nas, al u limburgu mjesecu.
Mudonja je druga prica. Al ako je u formi, dobar je za klupe. Bio je u bolnici prije dvije sedmice, nije igrao dva mjeseca. Taj beton u nogama je slao Puyola i Alveza po cevape, i neke male golcine zabio.
Nama trebaju vrhunksi igraci.
Ja zaista neznam sta je to Begovic pokazao u zivotu a ne u repki BIH kao golman????soko je napisao/la:Sto se tice kvaliteta, Begovic je ispred Supica. A napisao ti je gore Principatus meni se cine, da je Begovic mogao igrati za Kanadu, jeste malo tamo njima govorio bajke al zna se gdje je dosao.harry_90 je napisao/la:Meni ce Supic biti uvijek ispred Begovica,stvarno je zasluzio da bude u repci,al Susic kenja sa izborom golmana,momak nas je zaduzio u tekmama protiv Belgije i Turske,a mi mu ovako vracamo,stavljamo razne igrace koji nisu htjeli da cuju da nastupaju za BiH,eh kad su vidjeli da nemaju sansi u repkama gdje su zamislili da igraju,hajmo u BiH tamo ce nam dati sansu.Po cemu su nas zaduzili Medunjanin,Begovic u odnosu na Supica,nista nisu pokazali dosad u dresu BiH,Medunjanin na nogama ko da ima beton,Begovic kiksa protiv Svedjana,prima 8 komada od Chelsea itd.Brane je napisao/la:Pa kazem da bi uvijek trebo imat mjesta ali realno Hasagic i Begovic su bolji golmani. On je vise tu za dobru atmosferu i multi-kulti izgled repke. Nikad necu zaboravit kad su u Zenici skandirali njegove ime protiv Belgije.
A sta ti mislis da je Supic mogao igrati za komsije. Sigurno bi igrao za nas, al u limburgu mjesecu.
Mudonja je druga prica. Al ako je u formi, dobar je za klupe. Bio je u bolnici prije dvije sedmice, nije igrao dva mjeseca. Taj beton u nogama je slao Puyola i Alveza po cevape, i neke male golcine zabio.
Nama trebaju vrhunksi igraci.
Sto puta napisem da mi oni koji Begovica zakivaju u zvijezde to i potkuju cinjenicama ,statistikom,rekordom,nastupima bilo cime osim iluzijama kako je covjek golman u Engleskoj(a znase da nije jer je klupa)...
DAJTE VISE TE DOKAZE...................................
Dajte samo jednu svijetlu tacku u karijeri tog FAMOZNOG Begovica i ja cu biti na vasoj strani....
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
daj pustite to. jest da je begovic kvalitetniji golman od supica, ali treba se naci mjesta i za njeg pa bar kao treci golman. covjek je legenda.
gledam ovog naseg zlatana bajramovica (moj najdrazi igrac)i nesto mi ga zao.nema covjek srece. a kako sam mu se divio dok je razbijao u frajburgu. steta
gledam ovog naseg zlatana bajramovica (moj najdrazi igrac)i nesto mi ga zao.nema covjek srece. a kako sam mu se divio dok je razbijao u frajburgu. steta
mes que un club
Opet ona suplja ko je gdje htio a nije mogao, pa izabrao BIH na kraju. Opet ko je veci patirota.
Btw..trebamo onda i Tolju zvati, pa neka ga tu oko repke. Jbg "zaduzio" nas je i on.

Btw..trebamo onda i Tolju zvati, pa neka ga tu oko repke. Jbg "zaduzio" nas je i on.

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
dedic, akrapovic,hujdurovic, jakirevic, pa ihtijarevic pa ..... svi su oni nas zaduzili jer da njih nije bilo bi ne bismo bili gdje smo sada, Mislim, jakirevic je morao biti veeeelikin patriota da se pojavi na marakani na onakvoj utakmici. A blaž sliskovic nas je toliko zaduzio da bi trebao biti dozivotni selektor
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Ne skrecite sa teme dajte te pozitivne stvari od Begovica...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
bivsi igrac Viteza,Slobode,Zrinjskog,Sirokog,Zline,Sibenika Velimir Vidic inace poznatiji kao lik koji je strpao velikog Raula u mali dzep
,potpisao danas za RNK Split!

HSK Zrinjski Mostar
Ima 22 godine, sta hoces da napisemoZa_raju je napisao/la:Ne skrecite sa teme dajte te pozitivne stvari od Begovica...
Da je osvojio 10 titula prvaka premiershipa, 20 ligi prvaka, 30 kupova?
Impossible is nothing...
[youtube][/youtube]
100% sportski i krajnje opušten potpis
Pa napisi mi molim te na osnovu cega dolazte do tog da je on extra golman,institucija kako neki tvrde...RiNo je napisao/la:Ima 22 godine, sta hoces da napisemoZa_raju je napisao/la:Ne skrecite sa teme dajte te pozitivne stvari od Begovica...
Da je osvojio 10 titula prvaka premiershipa, 20 ligi prvaka, 30 kupova?
Impossible is nothing...
[youtube][/youtube]
Pa takvih kao on imamo 700 talenti ali kome ba vise gdje je tu sta vise od talenta?????
Neka skoci pa onda kaze hop...
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 02 jun 2010, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
"No God is Good God "
"No God is Good God "
-
- Kontakt:
gledam sastav slovenije za SP..6 bosanaca 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
I to onih sto kod nas nebi mogli ni pomislit na reprezentaciju mozda samo oni golmaniAmar Dzeko je napisao/la:gledam sastav slovenije za SP..6 bosanaca

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
-
- Kontakt:
jbg ali su otisli na jug afrikeseha je napisao/la:I to onih sto kod nas nebi mogli ni pomislit na reprezentaciju mozda samo oni golmaniAmar Dzeko je napisao/la:gledam sastav slovenije za SP..6 bosanaca

Ronaldo - Isco - Bale
Sta im znaci to R ispred NKBabilon je napisao/la:bivsi igrac Viteza,Slobode,Zrinjskog,Sirokog,Zline,Sibenika Velimir Vidic inace poznatiji kao lik koji je strpao velikog Raula u mali dzep,potpisao danas za RNK Split!

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Radnicki.miky_hz je napisao/la:Sta im znaci to R ispred NKBabilon je napisao/la:bivsi igrac Viteza,Slobode,Zrinjskog,Sirokog,Zline,Sibenika Velimir Vidic inace poznatiji kao lik koji je strpao velikog Raula u mali dzep,potpisao danas za RNK Split!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, Tracy3McGrady i 37 gostiju.