BH Roma - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BH Roma - Uživo komentarisanje utakmica
E moj Džeko...
Jel sad zvanicno ovo, vidim na Rominoj stranici sastav jos nije izasao 

#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Ako udje s klupe i zabije, zapecatiti ce sebi nadimak super sub za sva vremena.
Nad tobom sunce najljepše sja
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pa nije na klupi zbog losih igara nego zbog povrede. Očekivano, nije spreman za punu utakmicu, ulazi on u drugom.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Iskreno govoreci iz tvog posta pred Bozije oci. Ovo od prve minute je jad I cemer. I onako svi gledaju njegove golove, a jeze se na sve ostalo.pinoglavi je napisao/la:Ako udje s klupe i zabije, zapecatiti ce sebi nadimak super sub za sva vremena.
- NoName
- Kontakt:
Sasvim zasluženo na klupi. Sad nek se dokazuje na treninzima.
Kako se ono veli: per aspera ad astram, samo obrnuto.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Cuj zasluzeno covjek lakse povrijedjen i nemaju potrebe previse ga forsirat i riskirati, jer ide utakmica sa Realom i tu im treba ko hljebNoName je napisao/la:Sasvim zasluženo na klupi. Sad nek se dokazuje na treninzima.
PA NIJE NA ROMINOJ STRANICI IZASAO SASTAV. Ne kontam kako mozete vjerovati bilo kome, osim zvanicnoj stranici.
EDIT: Klupa je ipak, tek sad izbacili sastave.
EDIT: Klupa je ipak, tek sad izbacili sastave.
Zadnja izmjena: Tryg, dana/u 07 feb 2016, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
- NoName
- Kontakt:
Ma jok, ne mogu bez njega i njegovih golova.JavierBosnia je napisao/la:Cuj zasluzeno covjek lakse povrijedjen i nemaju potrebe previse ga forsirat i riskirati, jer ide utakmica sa Realom i tu im treba ko hljebNoName je napisao/la:Sasvim zasluženo na klupi. Sad nek se dokazuje na treninzima.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
-
UFFICIALE – Roma: 25 Szczesny; 2 Rudiger, 44 Manolas, 87 Zukanovic; 13 Maicon, 15 Pjanic, 20 Keita, 22 El Shaarawy, 24 Florenzi; 11 Salah, 8 Perotti.Tryg je napisao/la:PA NIJE NA ROMINOJ STRANICI IZASAO SASTAV. Ne kontam kako mozete vjerovati bilo kome, osim zvanicnoj stranici.
Nisu jos izasli na teren, ima sanse da se Perotti povrijedi u tuneluEvil Genius II je napisao/la:UFFICIALE – Roma: 25 Szczesny; 2 Rudiger, 44 Manolas, 87 Zukanovic; 13 Maicon, 15 Pjanic, 20 Keita, 22 El Shaarawy, 24 Florenzi; 11 Salah, 8 Perotti.Tryg je napisao/la:PA NIJE NA ROMINOJ STRANICI IZASAO SASTAV. Ne kontam kako mozete vjerovati bilo kome, osim zvanicnoj stranici.

Nad tobom sunce najljepše sja
- Goalgetter
- Kontakt:
Odmarali su ga u zadnjoj zbog povrede. Budimo realni, na klupi je cisto zbog njegovih igara.JavierBosnia je napisao/la:Cuj zasluzeno covjek lakse povrijedjen i nemaju potrebe previse ga forsirat i riskirati, jer ide utakmica sa Realom i tu im treba ko hljebNoName je napisao/la:Sasvim zasluženo na klupi. Sad nek se dokazuje na treninzima.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 07 feb 2016, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
A sta ce hejteri, jedva docekali 

jok eto nama drago što Edin ne igra, mi teb samo malo dokazujemo da si nedokazan oko ovog sastavaTryg je napisao/la:A sta ce hejteri, jedva docekali

- JavierBosnia
- Kontakt:
Znaci ja se bavim novinarstvom sad je evo 6 godina i svakodnevno pratim i čitam italijanske natpise i tekstove, istrazujem i dolazim do informacija prije vecine novinara koji za to primaju platu. Znam sta govorim i na klupi je iskljucivo zbog povrede.coelho41 je napisao/la:jok eto nama drago što Edin ne igra, mi teb samo malo dokazujemo da si nedokazan oko ovog sastavaTryg je napisao/la:A sta ce hejteri, jedva docekali
-
- Kontakt:
Dzeko je pauzirao zbog masnice proslu utakmicu. De nam reci o kojoj povredi je sada rijec?
-
ja se bavim romom 17 godina i dolazim do informacija prije vecine nasih novinara i forumasa, pa me nerijetko i ss.ba koristi kao izvor jer su znali neofirno neke od mojih postova pretvoriti u vijest o romiJavierBosnia je napisao/la:Znaci ja se bavim novinarstvom sad je evo 6 godina i svakodnevno pratim i čitam italijanske natpise i tekstove, istrazujem i dolazim do informacija prije vecine novinara koji za to primaju platu. Znam sta govorim i na klupi je iskljucivo zbog povrede.

eh sad, ne kazem da povreda nije doprinijela ovoj odluci, kao i rodjenje kcerkice koje je na ovaj ili onaj nacin uticalo na njega, ali daleko od toga da je na klupi ISKLJUCIVO zbog povrede.
opa, ipak klupa.
pa moze se ovdje bilo ko iscudjavati, ali cinjenica je da dzeko trenutno nicim nije zasluzio prvu postavu i da je onaj trojac proslu tekmu odigrao bolje bez njega nego s njim.
nek' moli boga da ovi flopnu naprijed, jbt ovo je ekstra ofanzivna postava gdje svako umije asistirati i zabiti cim kroce u sesnaeterac.
svejedno ocekujem da udje i po mogucnosti zabije gol, vakat je da proradi i skine pritisak sa ledja.
pa moze se ovdje bilo ko iscudjavati, ali cinjenica je da dzeko trenutno nicim nije zasluzio prvu postavu i da je onaj trojac proslu tekmu odigrao bolje bez njega nego s njim.
nek' moli boga da ovi flopnu naprijed, jbt ovo je ekstra ofanzivna postava gdje svako umije asistirati i zabiti cim kroce u sesnaeterac.

svejedno ocekujem da udje i po mogucnosti zabije gol, vakat je da proradi i skine pritisak sa ledja.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ako neko može link da baci,a da ne šteka 

u 29 godini postao rezerva, u 30 godini neka se penzioniše, nema smisla da se pati dalje
na klupu ga poslali igrači koji uopšte nisu napadači
na klupu ga poslali igrači koji uopšte nisu napadači

Trenutno korisnika/ca: Brazzzoo123, Kaunas, Tihi i 24 gosta.