imeime je napisao/la:meni se cini da ce biti iskorak u nazad... ne moze se godinama varati igrace...
Međić potpisao novi dvogodišnji ugovor.
Doborac & Pucelj & Kapisoda ostaju bordo.
Čakić iz Visokog novi tandem s Kapisodom.
Dušmani

imeime je napisao/la:meni se cini da ce biti iskorak u nazad... ne moze se godinama varati igrace...
Tacno!! Šestorica Rusa na probismradex je napisao/la:I meni se tako cini.. A kako sam cuo, navodno samo 5-6 igraca trenutno trenira. Ne znam jel tacno..
Nadajmo se da neče biti drvenisamba je napisao/la:Tacno!! Šestorica Rusa na probismradex je napisao/la:I meni se tako cini.. A kako sam cuo, navodno samo 5-6 igraca trenutno trenira. Ne znam jel tacno..![]()
Varaš sefrenki je napisao/la:šteta što ode i ovčina, fino je igrao, očekivao sam u narednoj sezoni njegov još jedan iskorak naprijed...
sad nema niko na desnom krilu, ako se ne varam !?
nadati se da će efendić biti drugi golman, nek se kali...
tako je, zamijenio sam vražalića i ovčinu...Trigger je napisao/la:Varaš sefrenki je napisao/la:šteta što ode i ovčina, fino je igrao, očekivao sam u narednoj sezoni njegov još jedan iskorak naprijed...
sad nema niko na desnom krilu, ako se ne varam !?
nadati se da će efendić biti drugi golman, nek se kali...![]()
Ovčina je lijevo krilo i bio je alternativa Kapisodi - a na desnom krilu ipak (nakon odlaska Melića) ima mladi Vražalić.
Biće krila u Bosni, bez "krila se ne leti"...
Adoxin je napisao/la:Postovani![]()
To ti kad napravis svoj forum pa se pridrzavaj cega hoces...
Dosta sto je svakom loncu poklopac, nego ce sad jos i drugima govoriti sta smiju, a sta ne smiju pisati...svasta...
Triger, bez sekiracije!!laki je napisao/la:brao smajlagicu...poguro si momka u zagreb... ee svakakvih "strucnjaka" u bosni!!!
Ma sve je to uredu prijatelju moj, ali on ce da zaradi solidne novce, plus zivjet ce u Zagrebu.....Nije to mala stvar za igraca kojeg je Bosna otjerala ili sta vec.....samba je napisao/la:Triger, bez sekiracije!!laki je napisao/la:brao smajlagicu...poguro si momka u zagreb... ee svakakvih "strucnjaka" u bosni!!!
Puna bosanska bara žaba. Pipe im je trn u oku kao što im je trn u oku svaku uspjeh Bosne. Šest tiula u zadnjih 8 sezona; tri duple uzastopne krune; ... BOSNA = GIGANT!!!!!!!!
Taj "veliki" Jaškić nije odigrao poštene utakmice u Bosni. Zašto nije doveo Borca do trofeja? Pardon, donio im je Kup Republike Srbske![]()
Super da je potpisao za Zagreb da zaradi koji Euro, a za kvalitet igara ćemo sačekati. Iskreno se nadam da neće biti epilog k'o s Gajičem, Bedekovičem, Lubejom, Šegom, itd.
Prijatelju moj i ja sam napisao da je super što je potpisao za Zagreb da zaradi koji Euro...neno#4 je napisao/la:Ma sve je to uredu prijatelju moj, ali on ce da zaradi solidne novce, plus zivjet ce u Zagrebu.....Nije to mala stvar za igraca kojeg je Bosna otjerala ili sta vec.....samba je napisao/la:Triger, bez sekiracije!!laki je napisao/la:brao smajlagicu...poguro si momka u zagreb... ee svakakvih "strucnjaka" u bosni!!!
Puna bosanska bara žaba. Pipe im je trn u oku kao što im je trn u oku svaku uspjeh Bosne. Šest tiula u zadnjih 8 sezona; tri duple uzastopne krune; ... BOSNA = GIGANT!!!!!!!!
Taj "veliki" Jaškić nije odigrao poštene utakmice u Bosni. Zašto nije doveo Borca do trofeja? Pardon, donio im je Kup Republike Srbske![]()
Super da je potpisao za Zagreb da zaradi koji Euro, a za kvalitet igara ćemo sačekati. Iskreno se nadam da neće biti epilog k'o s Gajičem, Bedekovičem, Lubejom, Šegom, itd.
neno#4 je napisao/la:Ma sve je to uredu prijatelju moj, ali on ce da zaradi solidne novce, plus zivjet ce u Zagrebu.....Nije to mala stvar za igraca kojeg je Bosna otjerala ili sta vec.....
E moj Samba, druže forumskisamba je napisao/la:Triger, bez sekiracije!!
Prijatelju moj i ja sam napisao da je super što je potpisao za Zagreb da zaradi koji Euro...
Moj cinizam je samo usmjeren ka sveznalicama tipa smradex, imeime, adoxxx, ... koji nam pokušavaju isprati mozak da najbolje desno krilo na svijetu svih vremena (zvanična ocjena IHF-a) ne može prepoznati "svjetski" kvalitet solidnog desnog krila Jaškića.
Samo zar nije
Sacekajmo do kraja,dugo je ljetoAikon je napisao/la:
Hehhehe..izgleda da se Janez z....Pucelj ostaje...
Ovaj tim i ovaj uspjeh je vise zasluga prijasnjih trenera,Irfan je samo malo oblikovao i to je to,jer ces vidjeti da su oni igraci koji su donijeli prevagu i zasluzni za duplu krunu igrali u Bosni par sezona vec,tako da nemoj pametovati da je Irfan neki veliki strucnjak kad nije...Trigger je napisao/la:imeime je napisao/la:meni se cini da ce biti iskorak u nazad... ne moze se godinama varati igrace...Čini se ili je to priželjkivanje, i to ne samo vas dvojice!?smradex je napisao/la:I meni se tako cini.. A kako sam cuo, navodno samo 5-6 igraca trenutno trenira. Ne znam jel tacno..
Bosna, s "imperatrom", protutnja ligom k'o "Porše" pored 'fiće'![]()
O čemu Ti, bolan nebio!?Janez je napisao/la:Sacekajmo do kraja,dugo je ljetoAikon je napisao/la:
Hehhehe..izgleda da se Janez z....Pucelj ostaje...
Vidjeti cemo ko se zaje. a ko nije![]()
Imperator opet lovi po Hrvatskoj neke talente i igrace![]()
Ovaj tim i ovaj uspjeh je vise zasluga prijasnjih trenera,Irfan je samo malo oblikovao i to je to,jer ces vidjeti da su oni igraci koji su donijeli prevagu i zasluzni za duplu krunu igrali u Bosni par sezona vec,tako da nemoj pametovati da je Irfan neki veliki strucnjak kad nije...Trigger je napisao/la:imeime je napisao/la:meni se cini da ce biti iskorak u nazad... ne moze se godinama varati igrace...Čini se ili je to priželjkivanje, i to ne samo vas dvojice!?smradex je napisao/la:I meni se tako cini.. A kako sam cuo, navodno samo 5-6 igraca trenutno trenira. Ne znam jel tacno..
Bosna, s "imperatrom", protutnja ligom k'o "Porše" pored 'fiće'![]()
Bosna hara u PL jer moze i ima trenutno novca i drago mi je radi toga,isto ko sto je Izvidjac prije par godina,ali znamo dobro da ces ti prvi pljuvati po Bosni cim malo krene losije po pitanju finansija jer ste vi takvi veliki navijaci kad ide Bosni svi ste pametnice,navijate,volite,cim krene losije nema vas u gradu,a kamoli u dvorani i kraj TV-a
Irfana nikada necu voljeti jer je otjerao nase momke i nasu djecu,a doveo neke tamo lijeve i vidjelo se da su promasaj,necu ih imenovati,ali se znatako da moze i Ligu Prvaka osvojiti od mene nema nekih cestitiki
I od sad ako ces me prozivati onda budi musko i navedi nickove,a ne da koristis neke moje izraze i nadimke i ko curica me prozivas![]()
I dobro ti je Adoxin rekao,smiri dozivljaje i ne budi svakome loncu poklopac,niti si stvorio RK Bosnu,niti je ovo tvoj forum,niti imas pravo da nama solis pamet sto pokusavas redovno da cinis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.