FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 02 jun 2010, 16:23

Seyo_TM je napisao/la:
Babilon je napisao/la:Nebi se bas slozio,samo ovaj zadnji odlazak Stojanovica u 7. momcad portugalske lige Nacional obara tvoje tvrdnje!
Jeste li ista soldi dobili za njega?
Jok otisao je kao slobodan igrac!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 02 jun 2010, 16:51

boccaccio je napisao/la:Radovanovic je dobar,sasvim solidan po mom misljenju,skolovan igrac,suptilan,sa izrazenim potencijalom prema naprijed ,kao svi moderni bekovi u evropi,tacno je da je defanzivno premekan i da u slucaju neke jake ekipe mozemo imati problema sa njegovom defanzivom,gdje jedan od stopera treba zatvarati vise to mjesto,na kraju krajeva stoperi su igraci koji koriguju i strane a ne samo svoj dio terena,oni su osiguraci pred golom i sa strana...danas se od bekova trazi probojnija igra,oni idu vise naprijed i ucestvuju u akcijama,zato se vise to mjesto ne zove "BEK" nego "BOCNI" igrac,a tu je velika razlika...opstepoznata je stvar da bocni igraci imaju najbolji pregled igre na terenu u odnosu na ostale,danas su ove pozicije visoko cijenjene u modernom fudbalu bas zato sto se sa njihovom aktivnoscu pravi visak igraca,sto na sredini terena ,sto u napadu,pogotovo ako se radi o bocnom igracu ekstra klase,gdje krilna pozicija cak i nija potrebna,nego se vezni red jos vise ucvrscuje,dobijajuci mnogo na sistemu igre,dok bocni igrac mora da se izbori sam sa cijelom stranom,gdje u nemogucnosti povratka uskacu stoperi i koriguju taj nedostatak...nerijetko vezni igrac zauzima mjesto bocnog igraca dok je ovaj u fazi probijanja,dok se ovaj vraca u sredinu kada se akcija zavrsi i laganim pomjeranjem vracaju se na prirodne pozicije...
Treba nam lijevi bocni,ne zbog velikih nedostataka u Radovanovicevoj igri,nego zbog velike premorenosti istog,jer nemamo osim njega pokrivenu tu poziciju...ukoliko bi na to mjesto dosao neko ko bi kvalitetom bio bolji od Mirka,onda treba pozdraviti taj potez svakako,ali i da dovedu nekoga ko je slicnog kvaliteta,onda se mogu mijenjati kao i sve pozicije u ekipi
Slažem se da je dobar u napadu i da koristim loš izraz bek umjesto bočni kao i činjenicu da štoperi ili zadnji vezni treba da zakrpi prazninu kada ovaj ode na izlet na protivničku polovinu :mrgreen: Radovanović je, po meni, veoma loš kada nas ljudi napadaju, kada smo kao "postavljeni" u odbrani. Protiv jače ekipe(a za nas su sve jače ekipe) s njim u ekipi mislim da nemamo šanse ako skontaju kakav je u odbrani. Probiće nas. Dovoljna je samo jedna slaba karika u ekipi da dobijemo po nosu u Europi. više bih volio dobrog defanzivca kao bočnog nego Radovanovića. To je neki moj sud. Naravno, ja se ne pitam :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 02 jun 2010, 18:06

k_c je napisao/la:Cuo sam da ce Zeljo dovesti najmanje 5-6 kvalitetnih igraca..po meni prioritet treba biti dovodjenje Osmanagica,Zebe,Colica ,Jese i Dzafica..bilo bi fino i od komsija nekoga dovesti,prije svih Milana Muminovica i Sedina Torlaka! eh onda bi se naredne sezone prosetali Premijer ligom i vjerovatno nesto napravili u Evropi.. Svakom igracu sa ovih prostora treba biti cast da igra u Zeljeznicaru pred najbrojnijim i najboljim navijacima u BIH pa i sire,jer jedino iz ovoga kluba mogu napraviti dobar inostrani transfer..
Cuo, dok ne bude zvanicno nema nista od toga.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 jun 2010, 18:13

voltron30 je napisao/la:Pile, srozat ces svoj ugled ovdje zbog takvih ''laktora''. :D
Sad bi ja tebi trebao zamjeriti sto si napisao laktora :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 02 jun 2010, 19:02

Babilon je napisao/la:
k_c je napisao/la:Cuo sam da ce Zeljo dovesti najmanje 5-6 kvalitetnih igraca..po meni prioritet treba biti dovodjenje Osmanagica,Zebe,Colica ,Jese i Dzafica..bilo bi fino i od komsija nekoga dovesti,prije svih Milana Muminovica i Sedina Torlaka! eh onda bi se naredne sezone prosetali Premijer ligom i vjerovatno nesto napravili u Evropi.. Svakom igracu sa ovih prostora treba biti cast da igra u Zeljeznicaru pred najbrojnijim i najboljim navijacima u BIH pa i sire,jer jedino iz ovoga kluba mogu napraviti dobar inostrani transfer..
Nebi se bas slozio,samo ovaj zadnji odlazak Stojanovica u 7. momcad portugalske lige Nacional obara tvoje tvrdnje!
ma ko je to otisao kako treba u inostranstvo? nema kluba u BiH koji moze da ostvari dobar transfer i da mu igrac zavrsi negdje daleko. Mi imamo Džeku ali on je jedan od milion tako da nemora to nista da znaci...
G A Z I
Željo sve do pobjede

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 02 jun 2010, 19:17

Reko da niste zaboravili.Zeljo sampion.Dobro ovaj jedan rece.Jednog spica i Zebu u sredinu i dosta.Puna kapa.

Post Postao/la Avatar » 02 jun 2010, 19:18

slika

Znaci' oplako' sam .. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 02 jun 2010, 19:19

Sta ces drugo ocekivat od navjaca najbolje ekipe u drzavi ....
× Plava krv ispod koze ×

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 02 jun 2010, 19:23

MaliMemo je napisao/la:

Sta ces drugo ocekivat od navjaca najbolje ekipe u drzavi ....
slika
:mrgreen:
1996

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 02 jun 2010, 19:26

plavimomak je napisao/la:sad sam prico sa jaranom reko mi je da u zelju dolazi zeba i dva nekakva crnca
sad me nana zvala rekla joj neka njena komsinica dolazi messi i jos dva nekakva alzirca
Zadnja izmjena: eliminator, dana/u 02 jun 2010, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 02 jun 2010, 19:27

eliminator je napisao/la:
plavimomak je napisao/la:sad sam prico sa jaranom reko mi je da u zelju dolazi zeba i dva nekakva crnca
sad me nana zvala rekla joj neka njena komsinicia dolazi messi i jos dva nekakva alzirca
hahahahah dosta suplje imal sta konkretno ba :D
Za zivot cijeli!

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 02 jun 2010, 19:37

koliko se sjecam neko je spominjao onog brazilca iz olimpika od te price nema nista on ostaje u olimpiku
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Post Postao/la Avatar » 02 jun 2010, 19:39

Pjesma od Zabranjenog pusenja ?

Jesil' cuo mozda ?

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 02 jun 2010, 19:45

Rodjen sam 1962 godine
prvo sam rekao Zeljo pa tek onda mama
i kao svi klinci imao sam prvu ljubav
moja prva ljubav bio je Zeljo

B.Š.

Nije to bolest rijetka
nisu posljedice rata
al' ja sam prvo rek'o 'Zeljo'
pa sam poslije rek'o 'tata'

Z.P.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

kojaa
Kontakt:

Post Postao/la kojaa » 02 jun 2010, 19:46

Nije nogo pjesma iz 80-ih godina od Bobmbaj Stampe i pjesma pocinje recenicom Rodjen sam 1962 godine prvo sam rekao Zeljo pa tek onda mama , kao i svi klinci imao sam svoju prvu ljuba a moja prva ljubav bila je Zeljo !

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 02 jun 2010, 19:47

slika

:mrgreen:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 02 jun 2010, 19:52

eliminator je napisao/la:
sad me nana zvala rekla joj neka njena komsinica dolazi messi i jos dva nekakva alzirca
da nije jedan od te dvojice Zinedin Zidane možda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 02 jun 2010, 19:53

Zna li neko da li je ovo tacan tekst.. ili sam zaboravio pjesmu :mrgreen:

Grbavice tebi hvala, sampiona si nam dala - sampiona plave boje, prvaka drzave moje
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

bang
Kontakt:

Post Postao/la bang » 02 jun 2010, 20:17

Ja koliko se sjecam nikad ne bi odgovora na ono na fkz.com pitajte lazara popovica.Mozda nisam vidio i grijesim pa ako je bilo ima li ko link nek na pm da vidim

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 61 gost.