RK Bosna

samba
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la samba » 01 jun 2010, 17:18

imeime je napisao/la:meni se cini da ce biti iskorak u nazad... ne moze se godinama varati igrace...

Međić potpisao novi dvogodišnji ugovor.
Doborac & Pucelj & Kapisoda ostaju bordo.
Čakić iz Visokog novi tandem s Kapisodom.

Dušmani :mrgreen:

samba
Kontakt:

Post Postao/la samba » 01 jun 2010, 17:22

smradex je napisao/la:I meni se tako cini.. A kako sam cuo, navodno samo 5-6 igraca trenutno trenira. Ne znam jel tacno..
Tacno!! Šestorica Rusa na probi :D :D

Aikon
Kontakt:

Post Postao/la Aikon » 01 jun 2010, 17:55

samba je napisao/la:
smradex je napisao/la:I meni se tako cini.. A kako sam cuo, navodno samo 5-6 igraca trenutno trenira. Ne znam jel tacno..
Tacno!! Šestorica Rusa na probi :D :D
Nadajmo se da neče biti drveni :lol: ...kao što su bili oni od kaustika kad smo pobjedli 10 razlike :mrgreen: ....a šta bi sa hrvatima??? :P .....Nekić,Banić,Uvodić....ostaju ili su otišli u lipu našu nazad???? :lol: :lol:

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 01 jun 2010, 21:28

šteta što ode i ovčina, fino je igrao, očekivao sam u narednoj sezoni njegov još jedan iskorak naprijed...
sad nema niko na desnom krilu, ako se ne varam !?

nadati se da će efendić biti drugi golman, nek se kali...

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 01 jun 2010, 21:38

frenki je napisao/la:šteta što ode i ovčina, fino je igrao, očekivao sam u narednoj sezoni njegov još jedan iskorak naprijed...

Varaš se :lol:
Ovčina je lijevo krilo i bio je alternativa Kapisodi - a na desnom krilu ipak (nakon odlaska Melića) ima mladi Vražalić.
Biće krila u Bosni, bez "krila se ne leti"... ;)
Bosno moja poharana....

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 01 jun 2010, 21:56

Trigger je napisao/la:
frenki je napisao/la:šteta što ode i ovčina, fino je igrao, očekivao sam u narednoj sezoni njegov još jedan iskorak naprijed...

Varaš se :lol:
Ovčina je lijevo krilo i bio je alternativa Kapisodi - a na desnom krilu ipak (nakon odlaska Melića) ima mladi Vražalić.
Biće krila u Bosni, bez "krila se ne leti"... ;)
tako je, zamijenio sam vražalića i ovčinu...

haj super...vražalić bi mog'o biti killer ;)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 02 jun 2010, 13:26

Nekadašnji evropski prvak želi bh. rukometaša
Adnan Jaškić nadomak Zagreb COPiše: A. Beganović
Srijeda, 02.06.10. 13:00.

Bosanskohercegovački rukometni reprezentativac Adnan Jaškić od naredne sezone najvjerovatnije će nositi dres Zagreb CO.

Kako sazanje SportSport.ba rukometni reprezentativac Bosne i Hercegovine i nekadašnji igrač Izviđača, Sloge, Bosne i Borca, Adnan Jaškić, karijeru će najvjerovatnije nastaviti u redovima nekadašnjeg evropskog prvaka Zagreb CO.

"Istina je da sam blizu Zagreb CO. Ne znam samo kako ste došli do tih informacija. Nalazim se u Zagrebu i sutra će se sve konačno znati, ali kako sada stvari stoje od naredne sezone najvjerovatnije ću nositi dres ovog slavnog rukometnog kluba", rekao je za SportSport.ba Adnan Jaškić.

Ovo ako se obistini to je odlicna stvar...Za razliku od nekih koji su tvrdili da je Melic kamikaza igracina za Adu, tek ce se sada ispostaviti ko ce da napravi vecu karijeru....Davno nekada cini mi se da je covjek pod nikom @Dado pisao da ce Melic u Njemacku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...Jos jednom bravo za Adu....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

alex13
Kontakt:

Post Postao/la alex13 » 02 jun 2010, 13:31

pa naravno da je Ado bolji i kvalitetniji od "kamikaze" Melica,,svima je to bilo jasno,,kada je Ado dosao u Bosnu HC Melica su poslali u Gorazde na posudbu,,uvijek je bio i bit ce (Melic) u sjeni Jashke,,samo očito Imperatoru i njegovim vizijama nije odgovarao,,daj Boze da ode u Zagreb CO pa da svima pokaze koliko je zaista dobar...

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 02 jun 2010, 14:47

Izvinjavam se - Je li ovo tema o Jaškiću i Meliću ili...?

Sretno im bilo. ali ovo je tema o RK Bosna i bilo bi lijepo i korektno da se toga svi 'pridržavamo'.

Pozz
Bosno moja poharana....

Adoxin
Kontakt:

Post Postao/la Adoxin » 02 jun 2010, 15:27

Postovani :mrgreen:

To ti kad napravis svoj forum pa se pridrzavaj cega hoces...

Dosta sto je svakom loncu poklopac, nego ce sad jos i drugima govoriti sta smiju, a sta ne smiju pisati...svasta...

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 02 jun 2010, 15:35

Adoxin je napisao/la:Postovani :mrgreen:

To ti kad napravis svoj forum pa se pridrzavaj cega hoces...

Dosta sto je svakom loncu poklopac, nego ce sad jos i drugima govoriti sta smiju, a sta ne smiju pisati...svasta...
:?: :?: :?:
Šta li Tebe muči? :o
Bosno moja poharana....

laki
Kontakt:

Post Postao/la laki » 02 jun 2010, 18:11

brao smajlagicu...poguro si momka u zagreb... ee svakakvih "strucnjaka" u bosni!!!

samba
Kontakt:

Post Postao/la samba » 02 jun 2010, 18:49

laki je napisao/la:brao smajlagicu...poguro si momka u zagreb... ee svakakvih "strucnjaka" u bosni!!!
Triger, bez sekiracije!!

Puna bosanska bara žaba. Pipe im je trn u oku kao što im je trn u oku svaku uspjeh Bosne. Šest tiula u zadnjih 8 sezona; tri duple uzastopne krune; ... BOSNA = GIGANT!!!!!!!!

Taj "veliki" Jaškić nije odigrao poštene utakmice u Bosni. Zašto nije doveo Borca do trofeja? Pardon, donio im je Kup Republike Srbske ;)

Super da je potpisao za Zagreb da zaradi koji Euro, a za kvalitet igara ćemo sačekati. Iskreno se nadam da neće biti epilog k'o s Gajičem, Bedekovičem, Lubejom, Šegom, itd.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 02 jun 2010, 19:55

samba je napisao/la:
laki je napisao/la:brao smajlagicu...poguro si momka u zagreb... ee svakakvih "strucnjaka" u bosni!!!
Triger, bez sekiracije!!

Puna bosanska bara žaba. Pipe im je trn u oku kao što im je trn u oku svaku uspjeh Bosne. Šest tiula u zadnjih 8 sezona; tri duple uzastopne krune; ... BOSNA = GIGANT!!!!!!!!

Taj "veliki" Jaškić nije odigrao poštene utakmice u Bosni. Zašto nije doveo Borca do trofeja? Pardon, donio im je Kup Republike Srbske ;)

Super da je potpisao za Zagreb da zaradi koji Euro, a za kvalitet igara ćemo sačekati. Iskreno se nadam da neće biti epilog k'o s Gajičem, Bedekovičem, Lubejom, Šegom, itd.
Ma sve je to uredu prijatelju moj, ali on ce da zaradi solidne novce, plus zivjet ce u Zagrebu.....Nije to mala stvar za igraca kojeg je Bosna otjerala ili sta vec.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

samba
Kontakt:

Post Postao/la samba » 02 jun 2010, 20:33

neno#4 je napisao/la:
samba je napisao/la:
Triger, bez sekiracije!!

Ma sve je to uredu prijatelju moj, ali on ce da zaradi solidne novce, plus zivjet ce u Zagrebu.....Nije to mala stvar za igraca kojeg je Bosna otjerala ili sta vec.....
Prijatelju moj i ja sam napisao da je super što je potpisao za Zagreb da zaradi koji Euro...

Moj cinizam je samo usmjeren ka sveznalicama tipa smradex, imeime, adoxxx, ... koji nam pokušavaju isprati mozak da najbolje desno krilo na svijetu svih vremena (zvanična ocjena IHF-a) ne može prepoznati "svjetski" kvalitet solidnog desnog krila Jaškića.

Samo zar nije

smradex
Kontakt:

Post Postao/la smradex » 02 jun 2010, 22:04

Svaka cast jaskicu, bas mi je drago za covjeka sto ode konacno u jak klub :)

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 02 jun 2010, 22:31

neno#4 je napisao/la:Ma sve je to uredu prijatelju moj, ali on ce da zaradi solidne novce, plus zivjet ce u Zagrebu.....Nije to mala stvar za igraca kojeg je Bosna otjerala ili sta vec.....
samba je napisao/la:Triger, bez sekiracije!!

Prijatelju moj i ja sam napisao da je super što je potpisao za Zagreb da zaradi koji Euro...

Moj cinizam je samo usmjeren ka sveznalicama tipa smradex, imeime, adoxxx, ... koji nam pokušavaju isprati mozak da najbolje desno krilo na svijetu svih vremena (zvanična ocjena IHF-a) ne može prepoznati "svjetski" kvalitet solidnog desnog krila Jaškića.

Samo zar nije
E moj Samba, druže forumski
sve si kazo, a vidi "suštine" (boldirano-plavo) našeg mentaliteta....
Mada je sve ovo "Off Topic" - ja sam već poželio svu sreću i Jaškiću i Meliću, a o Smajlagiću.. - pa on svojim djelima, silnim odličjima, nagradama, radom, nekad igrama...sam sve govori. :mrgreen:
Znano je da u ovoj našo lijepoj Zemlji će ti sve oprostiti osim uspjeha, pa makar to pokrivali 'najljepsšim željama' za nekog drugog...
Ja bi volio da Jaškić pravo uspije u Zagrebu, to je plus za bh. rukomet i reprezentaciju - mada nisam baš previše uvjeren u to i silno bi volio da griješim!
Bosno moja poharana....

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 03 jun 2010, 01:30

Aikon je napisao/la:
Hehhehe..izgleda da se Janez z....Pucelj ostaje :lol: ...
Sacekajmo do kraja,dugo je ljeto

Vidjeti cemo ko se zaje. a ko nije ;)

Imperator opet lovi po Hrvatskoj neke talente i igrace :o
Trigger je napisao/la:
imeime je napisao/la:meni se cini da ce biti iskorak u nazad... ne moze se godinama varati igrace...
Čini se ili je to priželjkivanje, i to ne samo vas dvojice!?
Bosna, s "imperatrom", protutnja ligom k'o "Porše" pored 'fiće' :D
Ovaj tim i ovaj uspjeh je vise zasluga prijasnjih trenera,Irfan je samo malo oblikovao i to je to,jer ces vidjeti da su oni igraci koji su donijeli prevagu i zasluzni za duplu krunu igrali u Bosni par sezona vec,tako da nemoj pametovati da je Irfan neki veliki strucnjak kad nije...

Bosna hara u PL jer moze i ima trenutno novca i drago mi je radi toga,isto ko sto je Izvidjac prije par godina,ali znamo dobro da ces ti prvi pljuvati po Bosni cim malo krene losije po pitanju finansija jer ste vi takvi veliki navijaci kad ide Bosni svi ste pametnice,navijate,volite,cim krene losije nema vas u gradu,a kamoli u dvorani i kraj TV-a ;)

Irfana nikada necu voljeti jer je otjerao nase momke i nasu djecu,a doveo neke tamo lijeve i vidjelo se da su promasaj,necu ih imenovati,ali se zna ;) tako da moze i Ligu Prvaka osvojiti od mene nema nekih cestitiki

I od sad ako ces me prozivati onda budi musko i navedi nickove,a ne da koristis neke moje izraze i nadimke i ko curica me prozivas ;)

I dobro ti je Adoxin rekao,smiri dozivljaje i ne budi svakome loncu poklopac,niti si stvorio RK Bosnu,niti je ovo tvoj forum,niti imas pravo da nama solis pamet sto pokusavas redovno da cinis

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 03 jun 2010, 01:58

Janez je napisao/la:
Aikon je napisao/la:
Hehhehe..izgleda da se Janez z....Pucelj ostaje :lol: ...
Sacekajmo do kraja,dugo je ljeto

Vidjeti cemo ko se zaje. a ko nije ;)

Imperator opet lovi po Hrvatskoj neke talente i igrace :o
Trigger je napisao/la:
Čini se ili je to priželjkivanje, i to ne samo vas dvojice!?
Bosna, s "imperatrom", protutnja ligom k'o "Porše" pored 'fiće' :D
Ovaj tim i ovaj uspjeh je vise zasluga prijasnjih trenera,Irfan je samo malo oblikovao i to je to,jer ces vidjeti da su oni igraci koji su donijeli prevagu i zasluzni za duplu krunu igrali u Bosni par sezona vec,tako da nemoj pametovati da je Irfan neki veliki strucnjak kad nije...

Bosna hara u PL jer moze i ima trenutno novca i drago mi je radi toga,isto ko sto je Izvidjac prije par godina,ali znamo dobro da ces ti prvi pljuvati po Bosni cim malo krene losije po pitanju finansija jer ste vi takvi veliki navijaci kad ide Bosni svi ste pametnice,navijate,volite,cim krene losije nema vas u gradu,a kamoli u dvorani i kraj TV-a ;)

Irfana nikada necu voljeti jer je otjerao nase momke i nasu djecu,a doveo neke tamo lijeve i vidjelo se da su promasaj,necu ih imenovati,ali se zna ;) tako da moze i Ligu Prvaka osvojiti od mene nema nekih cestitiki

I od sad ako ces me prozivati onda budi musko i navedi nickove,a ne da koristis neke moje izraze i nadimke i ko curica me prozivas ;)

I dobro ti je Adoxin rekao,smiri dozivljaje i ne budi svakome loncu poklopac,niti si stvorio RK Bosnu,niti je ovo tvoj forum,niti imas pravo da nama solis pamet sto pokusavas redovno da cinis
O čemu Ti, bolan nebio!?
Smiri svoju mržnju, a pravo si živopisan (i vidovit) lik :shock:
Bosno moja poharana....

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 03 jun 2010, 02:00

Janez ohani malo.Pratim već duže vrijeme i pišeš glupost.Neću da reagujem popravi će se čovjek , ali on ne odustaje. Nemoj misliti da si pokupio svu pamet svijeta.Zavaljujući Irfanu neki igrači su prvi put vidjeli šta su to profesionalni treninzi, a ne zajebancija i šegačenje.Svi znamo kakve si ti stvari pisao od kojih mi se i sad prevrće u stomaku.Dovoljno je reći da je Pucelj po tvojim informacijama prije dva mjeseca potpisao za Celje PL.Je li se to desilo ?
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.