FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la hilmo » 06 feb 2016, 20:40

dejavu je napisao/la:Obrati se prijatelju @fici
Obrati se ti svom prijatelju @sarajlijaTM, on je prvi počeo.
Da ne bude da ovog @ficu branim, ne ne branim. Ali je tvoj kolega počeo sa prozivanjem raje sa brda Orlić i iz Hotonja. Šta hoće da kaže da tamo nema navijača vašeg kluba. Jel vi mislite da živite samo na Malti, Čengić Vili ili Grbavici. Jel to onaj tvoj drug sa tribine koji živi u Mihaljevićima manje vrijedan od tebe koji živiš na M. Dvoru.
Ja sam ponosan na svakog pravog navijača FK Sarajevo, pa živio on u Hotonju, Dobroševićima, Ilidži, Bistriku u Ferhadiji ili možda u Lukomiru.

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 06 feb 2016, 20:45

ima i ona o tespihu u nasoj svlacionici prije jedno 2 god...vidim da se nesto vrlo slicno desava na kontejneru ili arheoloskoj iskopini

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 07 feb 2016, 07:57

SarajlijaTM je napisao/la:Na grbavici kad se fudbal igrao,na kosevu su jos bikovi trcali,a to o mokrom cvoru je prica poput one o fotomontazi ljupka.
Smislite nesto novo...
Mitomanija from orlić & hotonj :P
25 godina fore i jedna titula više u BiH a -1 u Yugi
e baš se igrao :lol: :D :thumbup: :wave: :tralala:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 07 feb 2016, 08:39

BordoArmy88 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
hilmo je napisao/la: IMat ćete LED displej, odlično.
Uz mali dodatak, led displej na svom stadionu.

Budimo realni klub koji nema svoj stadion preko 70g u startu ispada iz bilo koje diskuje na temu vs FK Željezničar.
Radije podstanar u vili nego vlasnik garsonjere - ima se, može se! :kafa:
mislim da ovaj post oslikava o kakvim je mozgovima rijec :bow:

DenchiNL
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la DenchiNL » 07 feb 2016, 08:52

JoseMourinho je napisao/la:
svetastrana je napisao/la:Kod velikih klubova igraci ne idu FREE bez eura obestecenja...jel neko ispada iz ove diskusije..a takvih kod LED DISPLEJA u zadnjih 2 god minimalno 6-7
Yebes ga ova prva rečenica ko da navijas za zelju, pa super/mega/giga igrači iz Sarajeva odnose FREE tj. cak nije ni djabe nego im VI platili za raskid, ne kontam poentu nikako? :rol:
Znaci veliki si klub ako plaćaš obeštećenje igraču da ode ili?
naravno da si veliki, jer imaš da platiš raskid , ne tuže te bivši igrači, kontaš? :wave: :thumbup: :tralala:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 07 feb 2016, 08:57

adnan6595 je napisao/la:Bolje biti rahat u svojoj garsonjeri,nego da te neko handri u vili...
osim što je garsonjera(ako se tako uopšte može nazvati) je opasna za normalan život fali puno stvari,nemaš vode jer nisi platio račun,za struju se snalaziš ima 2 zida i nema krova, a u njemu se kote zmije i kašikare pa ti sad vidi :D :lol:

a neko podstanar u vili dok mu se završi FIFA certificirano lordovsko imanje (ko u Pabla rahmetli Escobara) :D :lol:

jest težak izbor :hmmmmm: :kafa:

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 07 feb 2016, 09:43

dejavu je napisao/la:Nekom Tifa, negom Mirza Soljanin, kad ce se stati u kraj ovim sandzackim provokacijama, koja ironija.

[youtube][/youtube]

slika :rol:

Svi mi znamo kad dodju ovdje, prvo carsija pa put Koseva, i pravi sarajlija :mrgreen:
I Sebilj su cak prekopirali :urnebes:

Usput..
slika
Hvala sto si nam i ti pokazao da nas kopiraju ne samo u BiH nego i sirom bivse nam drzave, a i dalje..Ali nije to nista, jer kod nasih komsinica dodju mutanti iz obliznjih pokraina bivse nam drzave, i postanu im vodje..Uvode pravila, zakone, zabrane itd..Cak im i udarne transove prodaju, ko na buvljaku..Evo i prevod na vas:

faleminderit për ne dhe ata treguan na kopjuar jo vetëm në BiH , por edhe në të gjithë ish- vendin tonë , dhe dalje..Ali kjo është asgjë , sepse me mutants tona fqinje vijnë nga afër ish-provincës ka vendin tonë , dhe ata bëhen vodje..Uvode rregullat , ligjet , ndalimet itd..Cak tyre dhe të ndikojnë trans shitur kur pazar gjerash të lira .. :bih:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 07 feb 2016, 10:12

@Rinuka
Ozbiljno, jesi li ti normalan?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 feb 2016, 10:19

Zna ovaj Rinuka odgovoriti na ove jeftine provokacije :lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 07 feb 2016, 10:42

:lol: :lol: :lol: :lol: Rinuka :tokralju: :opaopa:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 07 feb 2016, 10:45

:rol: :rol: :rol:

Ako insistiraju da se 'hrvamo u blatu' moze i to, eto brat im je pokazao i udarce ispod pojasa. Kada hoce normalnu raspravu moze i to. Sve je do njih. :opaopa: :salut:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 07 feb 2016, 11:00

High je napisao/la:
Riječ je o tome da ovdje sve vrvi od licimjerstva. Prvo jedna strana hvali vlastitu bazu navijača koja, kao i ova druga, nije samo u Sarajevu, već je i u ostalim gradovima, pa poslije ismijava te druge jer imaju navijače u Olovu, Živinicama, Ilijašu ili gdje već. Ovdje su se čak ismijavali navijači s Kobilje Glave ili iz Hrasnice, etc. Valjda neznalice ne shvaćaju da tim smatraju nepoželjnim i pristalice kluba za koji navijaju. Klasična hipokrizija, da tačnija ne može biti. Ovdje se često spominjao taj Šoljanin jer je pjevao prije derbija, a siguran sam da je to bilo najprije jer, tobože, nije iz Sarajeva, a ne jer nije neki umjetnik. Isto da žive u polovini 19. vijeka u kojem još živi zadrti jaz u vezi s provincijama i gradovima. Najveće priče, ne samo sportske i klupske, uvijek imaju specifikum da se svugdje prate i gledaju, samo ovdje živi rigidno licimjerstvo. Hvala Bogu pa Sarajevo prate u Maglaju, Živinicama, Konjicu - nekad su takvi bolji od onih samoprozvane elite koja navijače u Konjicu smatra manjom klasom i baca im novce.

;) :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

Neka se edukuju malo i ovi moji koji o tome raspravljaju, a ni vama ne bi škodilo sekunde, čak štaviše.....
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 07 feb 2016, 11:03

DenchiNL je napisao/la:
adnan6595 je napisao/la:Bolje biti rahat u svojoj garsonjeri,nego da te neko handri u vili...
osim što je garsonjera(ako se tako uopšte može nazvati) je opasna za normalan život fali puno stvari,nemaš vode jer nisi platio račun,za struju se snalaziš ima 2 zida i nema krova, a u njemu se kote zmije i kašikare pa ti sad vidi :D :lol:

a neko podstanar u vili dok mu se završi FIFA certificirano lordovsko imanje (ko u Pabla rahmetli Escobara) :D :lol:

Meni je ovo djecije razmisljanje....i vama kisne glava cim kisa
The Maniacs 1987
FK Željezničar

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 feb 2016, 11:40

adnan6595 je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:

Meni je ovo djecije razmisljanje....i vama kisne glava cim kisa
Mi imamo bolju tehnologiju od vase, kada pada kisa nama zrak pokupi kisu i zadrzava je tako da niko ne moze pokisnuti kada je utakmica.

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 07 feb 2016, 12:03

adnan6595 je napisao/la: Meni je ovo djecije razmisljanje....i vama kisne glava cim kisa
meni je dječiji ovaj pokušaj poistovjećivanja.....a sami ste stavili opis vila i garsonjera.....aaaaaajmooo biti pozitivniiii :D :lol: :rol:

p.s. - zaboravih i krivična djela se dešavaju u garsonjeri, ubistva , rafalanje itd.

imamex
Kontakt:

Post Postao/la imamex » 07 feb 2016, 12:08

DenchiNL je napisao/la:
adnan6595 je napisao/la: Meni je ovo djecije razmisljanje....i vama kisne glava cim kisa
meni je dječiji ovaj pokušaj poistovjećivanja.....a sami ste stavili opis vila i garsonjera.....aaaaaajmooo biti pozitivniiii :D :lol: :rol:

p.s. - zaboravih i krivična djela se dešavaju u garsonjeri, ubistva , rafalanje itd.
BordoArmy88 je napisao/la:Radije podstanar u vili nego vlasnik garsonjere - ima se, može se! :kafa:

?

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 07 feb 2016, 16:18

A to sto se tice sandzosa i sipaca i klubova za koje navijaju,tacno po vasim postovima gdje ih vecinu trpate medju zeljine navijace,vidim da carsije i starog grada ste vidjeli,vecinom na slikama.
Znaci kao neko,ko je mladost proveo na carsiji i ko zna 90% starije raje tamo,mogu tvrditi da ti ljudi u 90% slucajeva navijaju za sarajevo. Nema generalno nista lose u tome,ima tu fine raje,cak su mi bolji od ovih novokomponovanih sarajlijica,za koga god da navijaju.
Meni ide na q,kad se opanak popapuci,sto bi se reklo,pa je veci katolik od pape.Tako i ove novokomponovane sarajlije,koje zive,gdje se nekad sankalo i islo na izlet i gdje je nekad 5 kuca bilo,a danas 550,dodju pa te ubjedjuju ko za koga navija.
Iskreno se nadam da vecina razumije sta pricam,inace smo ga stvarno nahebali i bice bas,dosli divlji i otjerali pitome.
Moj post,fkt nije nikakakva navijacka provokacija,navijacima fks,nego realnost na obije strane
U zdravlju i u veselju,navijaj za Želju ;)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 feb 2016, 16:25

Rođene sarajlije bez obzira da li navijaju za Zelju ili Sarajevu, nisu svijesni koliko nama sanđe stete ugledu grda pa onda i klubova, daleko im grad Sarajevo bilo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 07 feb 2016, 17:56

Sandze boli kita za klubove grada Sarajeva. Na tribinama oba stadiona nema ih vise od 5 %. Krecete u neku pricu kojoj nema kraja i koja je glupa do pm. Po toj vasoj prici trebali bi pricati i o ostalim pa npr..Gorazdaci, Focaci...itd. A onda se vratiti i na korijene ljudi koji sami sebe prozvase sarajlijama. Nikad do kraja ne bi dosli ...!!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 07 feb 2016, 19:15

DenchiNL je napisao/la:

Klosarcino jedna odvratna !

PS, najiskrenije se nadam da me neces izbaciti iz takta i natjerati me da se spustim.. Ne mogu se ni spustiti, ti nemas nivo !

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 18 gostiju.