2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Koje drvo je ovaj Curry
-
- Kontakt:
WB igracina. Sa ovakvom njegovom racionalnom igrom u napadu Thunderi mogu do finala,naravno ako KD ostane zdrav.
One man show (KD) protiv timske igre GSW. 

Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 07 feb 2016, 03:44, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Steta za osobne Russa napad im je ocajan bez njega
OKC si vrhunski puca u koljena s ovim izgubljenim loptama i dopuštanjem trke GSWu. Dobra stvar je što za sada izgledaju puno bolje nego Spursi i Cavsi protiv Dubsa nedavno.
-
- Kontakt:
Kako je ocajna druga petorka Thundera 
Pustis Reggiea i igra ti najveca prevara Waiters...Singler isto ciglas mrvi o rupi Kanteru da ne govorim.
Kako bi nam dobro dosao Shaun Livingston pa to nisu istine.

Pustis Reggiea i igra ti najveca prevara Waiters...Singler isto ciglas mrvi o rupi Kanteru da ne govorim.
Kako je lik nesposoban 2 puta usere 3 na 1 kontruKevinDurant35 je napisao/la:Kako je ocajna druga petorka Thundera

Zadnja izmjena: andro234, dana/u 07 feb 2016, 03:55, ukupno mijenjano 1 put.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Livingston je pravi igrac.Uvijek od njega dobijes sto ocekujes.Ove suteve sa korakom u nazad pogadja u visokom procentu zaista.
Pustili/trejdali/nisu htjeli platit: Harden, Martin, Lamb, Reggie Jackson
Doveli: Waiters, Singler, Kanter
Zaslužuju da ih i Durant i Westbrook zatjeraju u pm i onda da nikad iz rebuildinga ne izađu. Mislim da u životu nisam gledao glupljeg igrača od Waitersa, liku je IQ negativan.
Doveli: Waiters, Singler, Kanter
Zaslužuju da ih i Durant i Westbrook zatjeraju u pm i onda da nikad iz rebuildinga ne izađu. Mislim da u životu nisam gledao glupljeg igrača od Waitersa, liku je IQ negativan.
-
- Kontakt:
To je to @andro. Igrac sa najmanjim IQ u ligi. Kakva mazga
I kako da se ostane u egalu s ovim vanzemaljcima kad koriste sve sto im se ponudi. Broj gresaka moras svesti na minimum a OKC vec 6 u prvoj cetvrtini,Spursi su 10 imali cini mi se.

I kako da se ostane u egalu s ovim vanzemaljcima kad koriste sve sto im se ponudi. Broj gresaka moras svesti na minimum a OKC vec 6 u prvoj cetvrtini,Spursi su 10 imali cini mi se.
Speights hahaha
Kakav tim! 

Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 07 feb 2016, 04:06, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ovo je bolesno
-
- Kontakt:
E jbm ti zivot cekam tekmu tako dugo ponadam se da mozemo poraziti najbolju ekipu lige i tako nabildat samopouzdanje i povecati sanse za veliko finale kad ono novo razocarenje 

Tata.
-
- Kontakt:
Jbt tito "zaustavis" Currya na 40% suta iz igre i opet ti za poluvrijeme uvale 73 ma mrs....
Stoko jedna nek ste vi Waitersa doveli,kakvu ce nam metlu smjestiti Spursi to nisu istine...
Stoko jedna nek ste vi Waitersa doveli,kakvu ce nam metlu smjestiti Spursi to nisu istine...
Nemoj se puno zamarat oko ove utakmice, druga dva kontendere Spursi i Cavsi dosta gore izgledali nego vi protiv Dubsa ove sezone. Vrlo teško će bilo koja ekipa ove sezone dobiti Warriorse u seriji na 4 pobjede, pogotovo još što će imati HC advantage. Oni su ove sezone, bar po ovome do sada prikazanom, svijet za sebe. Spurse možete dobiti u PO al za to će vam ipak trebati vrhunski KD i RW.KevinDurant35 je napisao/la:Jbt tito "zaustavis" Currya na 40% suta iz igre i opet ti za poluvrijeme uvale 73 ma mrs....
-
- Kontakt:
Druze da si ti meni ziv i zdrav mi sanse nemamo protiv Spursa,maximum nam je 2 pobjede. Prevagu donosi klupa a tu smo ocajni a Spursi su fantasticni da ne pricam kako ce Popovich pripremiti ekipu za te susrete a i LMA sve bolje i bolje izgleda...
Steta sto ova dvojica nijedan prsten nece uzeti zajedno a bilo je prilike. Za dobro KD-a nadam se da ide sljedece sezone,najvise bih volio da zari i pali Staples centrom kao veliki nasljednik Kobea
Steta sto ova dvojica nijedan prsten nece uzeti zajedno a bilo je prilike. Za dobro KD-a nadam se da ide sljedece sezone,najvise bih volio da zari i pali Staples centrom kao veliki nasljednik Kobea

-
- Kontakt:
Za haman 3/4 klupa zabije 4 poena tj.30ak poena manje nego njihova i da se nadam nekom progresu...
Vi imate KDa i Westbrooka, igrače kakve Spursi nemaju (uz dužno poštovanje Leonardu, on nije njihova klasa). Širi i dublji jesu al daleko od toga da nemate šanse protiv njih.KevinDurant35 je napisao/la:Druze da si ti meni ziv i zdrav mi sanse nemamo protiv Spursa,maximum nam je 2 pobjede. Prevagu donosi klupa a tu smo ocajni a Spursi su fantasticni da ne pricam kako ce Popovich pripremiti ekipu za te susrete a i LMA sve bolje i bolje izgleda...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.