Ma realno on otkako je završio sa Werderom je olupina od trenera, jer onaj Frankfurt je meni izgledala ekipa baš po njegovoj mjeri sa ofanzivnim kvalitetom i on je tu morao bar oko 10og mjesta biti, ali je potpunoi podbacio čak i opstanak u pitanje doveo. A ovo sad sa Hannoverom je još jedan ekser dosta čvrsto zakucan na sanduk zvan njegova trenerska posla. Priznaj da nas Pale ovdje nadjačao u prognozama.effe_sa je napisao/la:Dočekao si trenutak da opleteš po Schaafu...Iako sam prije njegovog angažmana u Frankfurtu, govorio kako će tamo biti uspješan, ovaj put u Hannoveru sam skeptičan, jer pitanje je koliko je Schaaf sposoban izvlačiti ekipu iz blata, ekipu koja je duboko u borbi za opstanak.
E ljudi, ovo vam je taj koji će i polupriliku iskoristiti samo da omalovaži Stuttgarteffe_sa je napisao/la:Ma trener tu izvlači maksimum iz ekpe i fino ih je unaprijedio i podigao. Više je tu lopata u ekipi, nego kvaliteta,
A naravno da oni igraju iznad svojih mogućnosti, ali sreća njih godinama prati baš nevjerovatna. Evo kad sve važnije ode iz ekipe, odjednom niotkud Didavi igra igru života. Imaju oni kvalitet za opstanak, a sad da zaredaju 3 pobjede to svakako da nije stvarnost.
Oni su čista olupina, i svakako da nije problem deBruyne niti uklapanje novih u njegov sistem. Evo effe je naveo oni zapravo ne trče, to ako pamtite ja govorim ima već nekoliko mjeseci, nevjerovatno su nonšalantni i bezvoljni, i čini se da je effe upravu, igrači i Hecking ne ide tu najbolje.Pale_Companion je napisao/la:Vukovi užasni, i to već duže vrijeme dosta toga ne štima... Stvarno je zabrinjavajuće i ponižavajuće kad dozvoliš da te Schalke ovako razmontira.
Njihove utakmice sam redovno pratio, jer su prošle godine igrali najljepši fudbal, a ove godine i ono što su bodova osvojili bilo je uz velike muke, majstorijom pojedinca ili uz sreću.
Ono što je bilo nezamislivo prošle sedmice, ove itekako jeste, Obrvaru je opasno stolica uzdrmana, sljedeće kolo ukoliko bude blijeda igra, možda već tad crn epilog po nj.
A Pale je omalovažio Schalke radi zdene