FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Šala mala, stvarno. 

Hahah uredu je jel to solinaš bracoAgamemnon je napisao/la:kadtrebaglasan je napisao/la:Šala mala, stvarno.
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Tako kazu.TzXHc je napisao/la:Hahah uredu je jel to solinaš bracoAgamemnon je napisao/la:kadtrebaglasan je napisao/la:Šala mala, stvarno.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Kontakt:
Kaže Husref,mogo bi nas uporedit sa Lesterom.Nadam se da je i danas propratio Lester , i čuo kad Ranijeri kaže :trčali smo ko bikovi...Pozdrav kondicionom... 

Ma ubit će ih ba ima da budu ko nigerijci, da poslije utakmice trče do termoelktrane i nazad onako iz furkekadtrebaglasan je napisao/la:Kaže Husref,mogo bi nas uporedit sa Lesterom.Nadam se da je i danas propratio Lester , i čuo kad Ranijeri kaže :trčali smo ko bikovi...Pozdrav kondicionom...

-
- Kontakt:
A na termoelektrani zvona , pa zazvone da pozdrave ŠAMPIONE
A šta drugo da budekadtrebaglasan je napisao/la:A na termoelektrani zvona , pa pozvone da pozdrave ŠAMPIONE

Hoćel bit Skupština do početka prvenstva , odnosno kad Azmir dodje ?
Znal ko šta o ovome, jer tu se mogu dobiti konkretni odgovori na sve naše dileme i pitanja ?
Znal ko šta o ovome, jer tu se mogu dobiti konkretni odgovori na sve naše dileme i pitanja ?
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Ma nema potrebe, ali možda bude proformeMortus je napisao/la:Hoćel bit Skupština do početka prvenstva , odnosno kad Azmir dodje ?

Jel potpisan,jesmo li gore ili smo dole?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
No man's Land.harry_90 je napisao/la:Jel potpisan,jesmo li gore ili smo dole?

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
čuvajte se Turkinje, bogotac je stigao

-
- Kontakt:
Imamović neće biti kandidat SDP-a za gradonačelnika, smrdi mi sve ovo sad i za tribinu i reprogram .. I to ne malo ..
On se pita dosta stvari, i dosta stvari je s njim dogovoreno USMENO, na papiru nema nista skoro ..
On se pita dosta stvari, i dosta stvari je s njim dogovoreno USMENO, na papiru nema nista skoro ..
Ako kandidat ispred SDP-a bude nas vrli bivsi predsjednik Enver Bijedic, bas cemo fin izbor za glasanje imati s njim, Berbom kameleonom, Mirnesom Ajanovice i Semirom Fejzicem. Fejzic je kao covjek najkorektniji, samo ne valja sto mu u stranci ne smijes imati svoje misljenje.ziviniceMetropola je napisao/la:Imamović neće biti kandidat SDP-a za gradonačelnika, smrdi mi sve ovo sad i za tribinu i reprogram .. I to ne malo ..
Jedan grad, jedna ljubav!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Cirkus kandidati
Nece kod nas u gradu pametni ljudi u politiku, bezveze da prljaju ime kad imaju novac od svog rada u profesiji..

Nece kod nas u gradu pametni ljudi u politiku, bezveze da prljaju ime kad imaju novac od svog rada u profesiji..

reprogram ce se napraviti sa gradom ili bez njega....

Zlatna karika zivi...

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Izać u Evropu, uzet pare, prodat' koga i završit stvari. Napravit' stadion na Bingo shopping centru (k'o FK Voždovac xD) i protivnici na aparatima.Agamemnon je napisao/la:
reprogram ce se napraviti sa gradom ili bez njega....
Zlatna karika zivi...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.