Ti idi u piccku materinu sto lazes da ti je miky duzanRamiz88 je napisao/la:Nek psuje ako mu je lakse, sta si navalio na covjeka?!Momciluk je napisao/la:Nije za tebe druze ni kladionica ni forum.. ucini nam svima uslugu i nemoj se pojavljivati ovdje a onda ucini sebi uslugu i nemoj vise nikad uci u kladionicu.imamex je napisao/la:**** te allah u usta i ko izmisli ovu kladionicu dabogda se sve zapalile iz temelja
http://www.****/utakmica/4ApzUvCE/#detalji
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
This time next year we'll be millionaires.
Ramiz88 je napisao/la:Nek psuje ako mu je lakse, sta si navalio na covjeka?!Momciluk je napisao/la:Nije za tebe druze ni kladionica ni forum.. ucini nam svima uslugu i nemoj se pojavljivati ovdje a onda ucini sebi uslugu i nemoj vise nikad uci u kladionicu.imamex je napisao/la:**** te allah u usta i ko izmisli ovu kladionicu dabogda se sve zapalile iz temelja
http://www.****/utakmica/4ApzUvCE/#detalji
Upravu je djelimicno, eo sad mi smijesno, al glupo je kako covjek pada pogotovo tenis
[quote="Momciluk]
Ti idi u piccku materinu sto lazes da ti je miky duzan[/quote]
Slao mu ja na wwin, nije vratio.
Ti idi u piccku materinu sto lazes da ti je miky duzan[/quote]
Slao mu ja na wwin, nije vratio.
Ajde ba trolu odyebi i ne lazi tu nabijem te na qrac
Ajde nazad u pecinu medjede.Momciluk je napisao/la:Ajde ba trolu odyebi i ne lazi tu nabijem te na qrac
A mikyu neka ide na cast!
..
Zadnja izmjena: Momciluk, dana/u 07 feb 2016, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.
Normalno, jer se kladim inace na marathonbet.Momciluk je napisao/la:Mrs pizda ti materinaRamiz88 je napisao/la:Ajde nazad u pecinu medjede.Momciluk je napisao/la:Ajde ba trolu odyebi i ne lazi tu nabijem te na qrac
A mikyu neka ide na cast!
Juce govoris da ne znas odgovor na pitanje i pitas da li ga treba upisivat kod isplate a sad tu lazes nabijem te na qrac
Za tebe je to nuklearna fizika jer nemas ni cenera u dzepu.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
I pojedinci se cude zasto je egzodus sa teme.. I ja sam na granici.
Wow, veliki ce to udarac biti za forum. Nisi pogodio nista od kad si na forumu.SlevinKelevra je napisao/la:I pojedinci se cude zasto je egzodus sa teme.. I ja sam na granici.
Imam dva profila na wwinu.Momciluk je napisao/la:Pa yebem te u usta kako si mu poslao ako ne znas odgovor.. mrs nabijem na qrac i tebe i marathonbet i dzaba mi prijavljujes postove trolcino mrtvaRamiz88 je napisao/la:Normalno, jer se kladim inace na marathonbet.
Za tebe je to nuklearna fizika jer nemas ni cenera u dzepu.
Ramiz88 je napisao/la:Ko kaze da sam mu na wwin slao.![]()
Dzaba brises postove seljacino evo da svi vide da ne bi neko slucajno pomislio da ti je miky ostao duzan..Ramiz88 je napisao/la:Slao mu ja na wwin, nije vratio.
Ne izmisljaj postove.Momciluk je napisao/la:Ramiz88 je napisao/la:Ko kaze da sam mu na wwin slao.
Dzaba brises postove seljacino evo da svi vide da ne bi neko slucajno pomislio da ti je miky ostao duzan..Ramiz88 je napisao/la:Slao mu ja na wwin, nije vratio.
Zgmiky me duboko razocarao.
Momciluk je napisao/la:Ma svima su nam price ovde slicne, evo i ja npr u osnovnoj znao sam ne jesti citav dan u skoli ali zato nisam masio dana da ne odigram tiket.. u pocetku je to bilo imam 2km odigram tiket za marku jedem za marku, kasnije odigram dva tiketa po marku i jedem qrac.. pa imam 5 km uplatim 4 jedem za marku a nekad je ostavim da se popravim u slucaju da masim dok skola ne zavrsi.. kasnije nekad jeo sam u skoli jednino kad dobijem preko 100km
A samo nastavi ti zanimljivo je u svakom slucaju

..
Zadnja izmjena: Rocky1, dana/u 07 feb 2016, 02:51, ukupno mijenjano 1 put.
momciluk-kako ti znas da nije aaaaa znam pa ti si onaj sto se uvijek uvlacio zgmiky i kad je trebalo i kad nije i to svi znaju i zato ga nemoj branit i sebe jos vise srozavat ako i mozes vise jer si na dnu..Rocky1 je napisao/la:Odlazis NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NEMOJ MOLIM TE..SlevinKelevra je napisao/la:I pojedinci se cude zasto je egzodus sa teme.. I ja sam na granici.
ucini nam uslugu i razguli odavde je mjesecima momcino nista nisi pogodio samo mlatis po forumu,stavljas ludacke parove pa ljudi neki mozda i prepisu mada sumnjam a mozda neki koji te nisu upoznali msm neki novi forumasi..i zato MRS..cuj i ja sam na granici on kao prijeti nama da budemo fini da on ne bi otisao ma MRS momcino MRS...
MRS
-
- Kontakt:
Kako cu glupo grohnuti na kladari jbt. Odigram Beala vise dns nekad a nisam znao da ce imat smanjenu minutazu...
mene sramota uci na ovaj forum kad vidim kakve se sve psovke psuju
da Bog da nikad ne dobili na kladari pojedinci kakve koristi imas ako si napisao da psujes munaru na forumu
da moderatori rade svoj posao mozda bi ovo bilo i normalnije ovako najbolje da zatvore ovaj forum

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Klay i Westbrook over za stojanku.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Yebo vas levante mrtvi dajte jos jedan