Leeds United Football Club

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

mexy_whites
Kontakt:

Re: Leeds United Football Club

Post Postao/la mexy_whites » 31 maj 2010, 13:39

A evo i potvrde, Beckford je potpisao 4-godisnji ugovor sa Evertonom! Sretno majstore u Premier ligi da zabijes bar pola golova od onog sto si zabijao nasim protivnicima. :)

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 03,00.html
Side before self

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 02 jun 2010, 15:54

mexy_whites je napisao/la:A evo i potvrde, Beckford je potpisao 4-godisnji ugovor sa Evertonom! Sretno majstore u Premier ligi da zabijes bar pola golova od onog sto si zabijao nasim protivnicima. :)

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 03,00.html
Šteta sto mu je ugovor istekao,nije se moglo zaraditi na njemu.Ipak zadužio je i igrače i klub svojim igrama i treba mu poželjeti srecu u nastavku karijere
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 02 jun 2010, 16:57

http://www.leedsunited.com/news/2010060 ... 85_2063633

Doveli smo Billya Paintera iz Swindona na free transfer!! :)
Napadac, po meni veoma dobar, zabio je 29 golova u svim takmicenjima u protekloj sezoni sto govori da bi mogao bit veoma korsitan igrac. Ne bi se moglo reci da je on "zamjena" za Beckforda al sigurno da je kvalitetno pojacanje. Sretno ti Painteru da se i za nas nazabijas golova :)
Side before self

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 02 jun 2010, 17:02

gledao sam payntera kad je igrao protiv millwalla, nije apsolutno nista pokazao al' ko zna mozda bude imao bljesak za leeds..

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 02 jun 2010, 17:13

steve-o je napisao/la:gledao sam payntera kad je igrao protiv millwalla, nije apsolutno nista pokazao al' ko zna mozda bude imao bljesak za leeds..
ma znam al ipak je covjek zabio 29 golova...vise od morrisona :P ...nama je zabio 4 gola u 2 utakmice pa vidjecemo kako ce se snaci i da li moze igrat u Championshipu.
Side before self

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 02 jun 2010, 17:16

mexy_whites je napisao/la:
steve-o je napisao/la:gledao sam payntera kad je igrao protiv millwalla, nije apsolutno nista pokazao al' ko zna mozda bude imao bljesak za leeds..
ma znam al ipak je covjek zabio 29 golova...vise od morrisona :P ...nama je zabio 4 gola u 2 utakmice pa vidjecemo kako ce se snaci i da li moze igrat u Championshipu.
znam al' mislio sam da ce leeds ciljati na mnogo bolje igrace od panja payntera, a imate love jer ste dobili najmanje £3 mio. samo za nastupe u FA Cupu ;)

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 02 jun 2010, 17:20

ma dzaba i on i Schmeichel...nije to lose al ocekujem i ja da cemo dovesti barem 3 4 igraca za pare. Al Bates se nesto stisnuo cini mi se, neda Graysonu pare...Citam da trazimo nekog McArthura 1 milion funti dajemo...vidicemo sta ce bit....po meni je najvaznije odbranu pojacat jer smo tu losi skroz.
Side before self

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 02 jun 2010, 17:24

bates je isto radio kad je bio vlasnik chelski-a, a vidim nije bas popularan ni medju navijacima leedsa..

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 02 jun 2010, 17:31

ma kakvi ne vole ga, pogotovo jer zivi u Monte Carlu a na Leedsove utakimce slabo dolazi. Evo citam povezujemo se sa jos igraca al sve su oni kojima istice ugovor....cigan je to mater mu, mi smo Delpha prodali za 8 miliona funti prosle sezone Aston Villi pa opet nismo nista konkretno ulozili...valjda ce bit bolje ove sezone.
Side before self

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 02 jun 2010, 17:50

Mozda se smilujemo pa vam posaljemo jednog od mnogih nasih supertalentovanih igraca na posudbu!
Dio Arsenala

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 02 jun 2010, 17:55

-Paja je napisao/la:Mozda se smilujemo pa vam posaljemo jednog od mnogih nasih supertalentovanih igraca na posudbu!
ma i da dodju ne bi igrali prvu postavu, kao Sanchez Watt. Mozda neki bas kvalitetan kao Jake Wilshire al nece on htjeti u drugu ligu. ;)
Side before self

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 02 jun 2010, 18:02

@Mexy
Ima tu dosta igraca koji bi vama pomogli. Npr. Lansbury, Emanuel Thomas, Freeman ili Jay Simpson. Mozda cak i Vela. On bi bio odlicna zamjena za Beckforda.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 02 jun 2010, 18:07

CollegeGunner je napisao/la:@Mexy
Ima tu dosta igraca koji bi vama pomogli. Npr. Lansbury, Emanuel Thomas, Freeman ili Jay Simpson. Mozda cak i Vela. On bi bio odlicna zamjena za Beckforda.
Lansbury je odlican igrao je cini mi se u Scunthorpeu i Watfordu na posudbi al ne znam koliko nam trebaju vezni igraci. Emanuel Thomas i Freemana neznam pa ne mogu nista ni reci....za Velu vjerujem da ne bi htio doci u drugu ligu jer komotno moze igrat u klubovima tipa Wigana, Wolvesa, Blackpoola mada je Leeds veci od svih nabrojanih :D
U svakom slucaju vi bolje znate sto pomnije pratite Arsenal ko je a ko nije kvalitetan i talentiran da bi se mogao kaliti u drugoj ligi ;)
Side before self

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 02 jun 2010, 18:19

-Paja je napisao/la:Mozda se smilujemo pa vam posaljemo jednog od mnogih nasih supertalentovanih igraca na posudbu!
ma i da dodju ne bi igrali prvu postavu, kao Sanchez Watt. Mozda neki bas kvalitetan kao Jake Wilshire al nece on htjeti u drugu ligu. ;)
Ima tu jedan Armand Traore jer za njega ne vidim mjesta u timu na lijevom beku gdje su Clichy i Gibbs(velika nada Arsenala).
Dio Arsenala

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 02 jun 2010, 18:20

CollegeGunner je napisao/la:@Mexy
Lansbury je odlican igrao je cini mi se u Scunthorpeu i Watfordu na posudbi al ne znam koliko nam trebaju vezni igraci. Emanuel Thomas i Freemana neznam pa ne mogu nista ni reci....za Velu vjerujem da ne bi htio doci u drugu ligu jer komotno moze igrat u klubovima tipa Wigana, Wolvesa, Blackpoola mada je Leeds veci od svih nabrojanih :D
U svakom slucaju vi bolje znate sto pomnije pratite Arsenal ko je a ko nije kvalitetan i talentiran da bi se mogao kaliti u drugoj ligi ;)
Luke Freeman je napadac, a moze igrati i krilo.Reprezentativac Engleske do 18 godina. On i Afobe rasturaju u Arsenalovom napadu. Vec se spominje da su QPR i Yeovil zainteresovani za njegovu posudbu nakon sto je rekao Wengeru da zeli da ide na istu.
Emanuel-Thomas moze igrati vise pozicija. Pretezno na sredini terena. Bio je na posudbi u Blackpoolu jedno vrijeme i smatra se jednim od najvecih talenata Arsenalove skole. ;)
Ja bih bas volio vidjeti Velu u Leedsu, nego da igra u Blackpoolu ili Wolvsima i da dobija svaku 15 utakmicu.
Uglavnom, nadam se da ce doci do nekih dogovora izmedju ova dva tima. Da vam pomognemo da se vratite na stare staze slave. :D
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 02 jun 2010, 18:27

@-Paja
Dobar je Traore a nama treba bekova ionako :)

@CollegeGunner
A taj Thomas je odlican ako je to onaj sto je igro u Doncasteru ove sezone na posudbi...on i Sharp su zabili zajedno dosta golova. A sto se tice Vele bilo bi lijepo da dodje al to se nece desiti :)
U svakom slucaju se nadam da cemo se pojacati i vec ove sezone boriti za Premiership.
Side before self

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 03 jun 2010, 10:56

Traore bi mogao zaigrati a Vela na klupi ostat jer ne vjerujem da bi mogao biti standardan provtimac
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Amelo173
Kontakt:

Post Postao/la Amelo173 » 09 jun 2010, 12:49

Odlaze najbolji igraci, prosle godine Delph sad i Backford. Ako hoce nesto vise da urade u Championshipu moraju dovesti jednog dobrog napadaca, jer ce tesko Bechio zamjeniti Beckforda.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 09 jun 2010, 12:56

Frutek je napisao/la:Traore bi mogao zaigrati a Vela na klupi ostat jer ne vjerujem da bi mogao biti standardan provtimac
Upravo tako, standardni reprezentativac Mexica ne bi imao mjesta pored Kandola,Elliota,Luciana etc. :lol:
Iskreno, znas li ko je Carlos Vela? :lol:

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 09 jun 2010, 12:59

Smijesno je pricati o tome da bi Vela pristao da ide na posudbu u ovaj klub, uvjeren sam da ce slijedece sezone Vela dobijati jos vise sanse u Arsenalu pogotovo ako bude dobro igrao na svjetskom.
Dio Arsenala

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: JackW i 1 gost.