PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Tryg
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Tryg » 06 feb 2016, 23:26

Neka te pastrmka, uzivam sa suprugom citajuci tvoje komentare. Mogli smo do Tuzle na pice, mozda bude sta djaba, jer dolazi fina gradska raja :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 06 feb 2016, 23:28

nofle je napisao/la:
TzXHc je napisao/la:
nofle je napisao/la:Hajde da se fino sad svi za ruke uhvatimo i izgrlimo. No homo.
Ma ljubav cvjeta :ljepota:
Hahaha, samo to.

Inace, kako u Tuzlanskim mahalama vi komentarisete i da li uopste komentarisete Zelju i ove stvari oko. Ako ces iskreno, mi vas ni ne spominjemo. Jedino pitare.
Ma jbg spomijnju se i Zrinjski, Sarajevo, Željezničar, pa i Široki, ali nije baš euforična situacija kako zna bit, vjerovatno kako se bude bližio početak i kako se budu rješavale neke stvari u grupi bit će više euforije. Klub hvala bogu ide pravim putem i ako ovako nastavi daleko ćemo dogurat, a vidim radi se i u drugim klubovima što me također raduje :D
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 06 feb 2016, 23:29

TzXHc je napisao/la:@GoodisonPark slažem se, ali imaj na umu da naši igrači te sezone nisu imali trunku pritiska, a vaši će ove pravo imati. Ako se budu znali s tim nositi siguran sam da će spasiti sezonu :D
To su većinom igrači koji cijelu karijeru igraju pod pritiskom, nije to njima ništa novo. Veći pritisak će biti na vašoj ekipi jer nije isto kada si prvi i braniš tu poziciju, za razliku od nas koji smo svjesni da smo zaebali jesenas i sada ćemo probati popraviti, što se popraviti da. Kada sa prvog padneš na 2 mjesto to je već korak u nazad.

Povratak navijača na Grbavicu će također biti od krucijalne važnosti a prema nekim najavama i raspoloženju to bi se moglo i desiti. To će biti naše najveće pojačanje na proljeće.
povratak otpisanih!

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 06 feb 2016, 23:31

Ratnog vojnog invalida dere PTSP, ostavite čovjeka na miru!

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 06 feb 2016, 23:32

Cocaine je napisao/la:
TzXHc je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:Izbjegavanje odgovora smatram kao kapitulaciju. Hvala. Prijatno. Zadužite wasser vagu i eksere :urnebes: :urnebes:
Ma izbjegavamo s tobom diskutovati uopšte, prije dvije sezone smo se prepirali s drugoligašima, ne vidim zašto bi ove. Idi raskči sebi teren u 1. LigiFBiH ima i dole zanimljivih forumaša :D
Imamo mi svoj forum i nismo podstanari kao vi ovdje da smo primorani spustat se na niže levele kao sto je bio slucaj s vama na pdf-ovima ispod :urnebes: :urnebes: vidis da nema niko osim mene,nego izbjegavanje jer se nema argumenata. Klub prvi na tabeli a podrške ni na vidiku. Razumijem. Nego odo brato malo vani na koje piće. dan ostatak veceri
Pa šta radiš ovdje? Ovo te ispunjava braca, voliš ti nas ba. Samo što glumiš tu nešto, znam da ti je drago što se Sloboda digla iz pepela i što je prejaka i nama je bilo drago kad je Velež bio dobar, ali ni ovako nam nije previše ružno kad vidimo gdje ste poslije svega :D

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 06 feb 2016, 23:39

Cocaine je napisao/la:Što niko nece da mi odgovori zašto Sloboda nije imala podršku u Bijeljini. Koji je razlog? Pitam bez provokacije. Zanima me. Ovaj Krleža pojma nema. On je u Beču i kupi informacije sa fb i pp.
Mislis na utakmicu protiv Podrina iz Janje prije 10-tak dana u Etno selu?

I da usput kazem onom debilu da "Cijela Tuzla jednu kozu muzla" samo u njegovoj glavi moze zvucati kao uvreda i provokacija.
Jedan grad, jedna ljubav!

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 06 feb 2016, 23:39

GoodisonPark je napisao/la:
TzXHc je napisao/la:@GoodisonPark slažem se, ali imaj na umu da naši igrači te sezone nisu imali trunku pritiska, a vaši će ove pravo imati. Ako se budu znali s tim nositi siguran sam da će spasiti sezonu :D
To su većinom igrači koji cijelu karijeru igraju pod pritiskom, nije to njima ništa novo. Veći pritisak će biti na vašoj ekipi jer nije isto kada si prvi i braniš tu poziciju, za razliku od nas koji smo svjesni da smo zaebali jesenas i sada ćemo probati popraviti, što se popraviti da. Kada sa prvog padneš na 2 mjesto to je već korak u nazad.

Povratak navijača na Grbavicu će također biti od krucijalne važnosti a prema nekim najavama i raspoloženju to bi se moglo i desiti. To će biti naše najveće pojačanje na proljeće.
Super. Drago mi je što si optimističan, našim momcima je pred početak sezone stavljen kao cilj opstanak,ali eto vidiš gdje su sad. Rade i trude se imaju sve moguće uslove, vidjet ćemo. Imamo velikog psihologa na klupi, nadamo se da ćemo izdrat, a i ako ne neće biti smak svijeta. Željezničar ima dobru ekipu sad, a ako uprava nije postavila nikakav cilj pred njih tim bolje i ako kiksaju neće biti prozivani što znači da bi trebali igrati bez pritiska... Vidjet ćemo sve ekipe iz vrha su jake, ostaje da vidimo ko će prvi proći kroz cilj, ali od ekipa iz vrha mislim da uz radnik Željezničar ima najmanje šanse za to, kup možda, ali ligu jako teško.

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 06 feb 2016, 23:50

Objektivno, jbg kasnimo puno bodova, malo je utakmica do kraja ali će biti zanimljivo u svakom slučaju i u prvenstvu i u kupu.
povratak otpisanih!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 07 feb 2016, 00:18

:kafa:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

nofle
Kontakt:

Post Postao/la nofle » 07 feb 2016, 00:37

Gifron je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:Što niko nece da mi odgovori zašto Sloboda nije imala podršku u Bijeljini. Koji je razlog? Pitam bez provokacije. Zanima me. Ovaj Krleža pojma nema. On je u Beču i kupi informacije sa fb i pp.
Mislis na utakmicu protiv Podrina iz Janje prije 10-tak dana u Etno selu?

I da usput kazem onom debilu da "Cijela Tuzla jednu kozu muzla" samo u njegovoj glavi moze zvucati kao uvreda i provokacija.
Debil ti je onaj ko te pravio tako retardiranog.

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 07 feb 2016, 00:48

GoodisonPark je napisao/la:Objektivno, jbg kasnimo puno bodova, malo je utakmica do kraja ali će biti zanimljivo u svakom slučaju i u prvenstvu i u kupu.
Bilo bi zanimljivije da se vi uključite u borbu nego neki Radnik. Kad bi u doglednom vremenu Čelik, Velež i Borac stali na noge to bi bila prava liga :D

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 feb 2016, 00:53

Neka i Olimpika, nasi su. :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 07 feb 2016, 00:57

Elegant je napisao/la:Neka i Olimpika, nasi su. :mrgreen:
Zamalo naši da budu :lol:

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 07 feb 2016, 01:04

gdje je moj omiljeni Škutorčić? heeeeej "šokac" - hercegovac javi se? zvonil' telefon sekretarice?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 feb 2016, 01:40

TzXHc je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Neka i Olimpika, nasi su. :mrgreen:
Zamalo naši da budu :lol:
Dobar, dobar :rol: :rol: :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 07 feb 2016, 02:27

OlimpiC bolje poznatiji kod nas kao 3 boda.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 07 feb 2016, 14:03

TzXHc je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:Objektivno, jbg kasnimo puno bodova, malo je utakmica do kraja ali će biti zanimljivo u svakom slučaju i u prvenstvu i u kupu.
Bilo bi zanimljivije da se vi uključite u borbu nego neki Radnik. Kad bi u doglednom vremenu Čelik, Velež i Borac stali na noge to bi bila prava liga :D
kakav borac sta ce nam oni da slusamo i gledamo njihova cetnicka sranja po tribini.
Celik i velez bi definitivno trebali biti u vrhu al tesko u narednom periodu realno.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 07 feb 2016, 18:18

MuhamedTM je napisao/la:OlimpiC bolje poznatiji kod nas kao 3 boda.
Jel to pokusavate mancinija i mokroguza dovest na temu :rol:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 feb 2016, 18:22

Salu na stranu, volio bih da Olimpik ostane u ligi, a onda u ligi 12. zajedno sa Celikom moraju da zivnu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 07 feb 2016, 18:31

DoeTz je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:OlimpiC bolje poznatiji kod nas kao 3 boda.
Jel to pokusavate mancinija i mokroguza dovest na temu :rol:

Svaka njima cast bore se ko lavovi protiv pitara vecinom.
Jok njih, ima onaj jedan sto pise malo ekavicom onda se zezne pa napise ijekavicom :rol: pabizio ili tako nesto . Taksista ali ne romske kl.

Nista protiv OlimpiCa I Nijaza koji nema navijaca ali oni su 90% 3 bobe kad god igramo.
Simpa su klub ali moraju iz Sarajeva ako hoce ka naprijed.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.