FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ma u ovom slucaju se prica o "reprogramu" u sirem smislu..ne samo prema poreskoj, jer taj dio repograma (prema drzavi) ti nece skinuti sa vrata tuzbe bivsih igraca i zapljene, ali ti omogucava igranje evrope...mada da bi dobio licencu moras izmiriti i potrazivanja prema igracima, zaposlenim, dobavljacima itd itd
ovdje se vise prica o "reprogramu" kao momentu kad ce konacno klub da prodise
ovdje se vise prica o "reprogramu" kao momentu kad ce konacno klub da prodise
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
to je ultrasstyle kakvog volim 

Ružno im nema govoraGorki je napisao/la:Momci su stigli,šalju pozdrave iz Turske![]()

Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
-
- Kontakt:
sve se nema....TzXHc je napisao/la:Ružno im nema govoraGorki je napisao/la:Momci su stigli,šalju pozdrave iz Turske![]()
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
-
- Kontakt:
http://tzsport.weebly.com/vijesti.html
Evo ovdje možete pogledati kakve uslove imaju naši igrači u Antaliji
Evo ovdje možete pogledati kakve uslove imaju naši igrači u Antaliji

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Dva pitanja:
1) gdje smo sve unazad par godina imali pripreme?
2) kako se zove hotel u Antaliji u kojem su momci smješteni?
Pobjeda je bolja od orgazma!
Bellis Delux Hotel
.

Ružno im je pravo,imaju sve uslove za pipreme
Nadamo se da rezultati neće izostatTuzlaado je napisao/la:Ružno im je pravo,imaju sve uslove za pipreme
-
- Kontakt:
Koja razlika Bože dragi... Hvala Bogu što nam je dao Azmira! Oni koji nešto kažu protiv njega, su obična **** i majmuni!harry_90 je napisao/la:Jos uvjek neizvjestan odlazak igraca na Kupres koji je zakazan sutra ujutru,Sadikovic izjavio da ce ljudi iz uprave danas pokusati naci novce da isplate igrace.Otpala mogucnost da se zavrsne pripreme odrze u Makarskoj,pa su u opticaju Medulin i Medjugorje,ako bude para.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Visinske pripreme smo znali odraditi na ilincici ljudi.
Dobro je sada koliko toliko.
Dobro je sada koliko toliko.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Kad bi bio koji prijenos iz Antalije to bi bilo vrh vrhova
Ss.ba ce biti u Antaliji i raditi streamove za utakmice Sarajeva i pokusati raditi za utakmice Zeljeznicara, nadam se da su se sjetili da je i prvoplasirani tim na pripremama u Antaliji.TzXHc je napisao/la:Kad bi bio koji prijenos iz Antalije to bi bilo vrh vrhova
Nad tobom sunce najljepše sja
Ma ne bi me iznenadilo ništa bratepinoglavi je napisao/la:Ss.ba ce biti u Antaliji i raditi streamove za utakmice Sarajeva i pokusati raditi za utakmice Zeljeznicara, nadam se da su se sjetili da je i prvoplasirani tim na pripremama u Antaliji.TzXHc je napisao/la:Kad bi bio koji prijenos iz Antalije to bi bilo vrh vrhova

- tuzlak1987
- Kontakt:
Sa Cirom su bile pripreme 15 dana u Sloveniji (Kopar), sa Sadikovicem Slovenija (Murska Sobota), Musemic kako znam jednom Medjugorje.Gorki je napisao/la:Dva pitanja:
A prvi put kada je dosao Azmir u februaru mislim da nije bilo niti vremena za pripreme, bila skupstina 15 dana prije polusezone druge pa tad postavio Karica 10 dana prije prvenstva..
Ma rastemo u svakom pogledutuzlak1987 je napisao/la:Sa Cirom su bile pripreme 15 dana u Sloveniji (Kopar), sa Sadikovicem Slovenija (Murska Sobota), Musemic kako znam jednom Medjugorje.Gorki je napisao/la:Dva pitanja:
A prvi put kada je dosao Azmir u februaru mislim da nije bilo niti vremena za pripreme, bila skupstina 15 dana prije polusezone druge pa tad postavio Karica 10 dana prije prvenstva..

-
- Kontakt:
A šta ćemo sad sa kondicionim trenerom i kašnjenjem plata. 

Plate su podijeljenje prije puta u Antaliju.kadtrebaglasan je napisao/la:A šta ćemo sad sa kondicionim trenerom i kašnjenjem plata.
Kondicioni trener radi svoj posao i manite crnjaka zivota vam.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Šali se frajerAgamemnon je napisao/la:Plate su podijeljenje prije puta u Antaliju.kadtrebaglasan je napisao/la:A šta ćemo sad sa kondicionim trenerom i kašnjenjem plata.
Kondicioni trener radi svoj posao i manite crnjaka zivota vam.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.