PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ma ja smiren brato kao uvijek. Bez seljackih udaraca ispod pojasa. Sada sto sam te karnuo argumentima za pripreme,bus,forume i streamove do kojih dobacujete tek u 2016 to je vas problem. Istina brato priznaj. Ti si taj koji pjeni. Nadji na yt kursadžije tvoju omiljenu emisiju pa dođi sebiSkver je napisao/la:Brato laganini, ne pjeni, uzmi nesto za smirenje.....samo sam rekao da si najveci bombas.....jedini ti ovdje na forumu pises o svojim nekretninama i svom seksualnom zivotu......sam sebe karas.Cocaine je napisao/la:Skver i vi ste vecina neotesane seljačine koje moje oci nisu vidile. Dobro vam je krmak napisao. Vi ste populacija drugog reda. Koja doza seljakluka sa tim škutor,hdz,dabogda vas vodili u logore i brnjaškim pričama. To je isto da ja sada pođem pisat neka su vas pobili na kapiji. Gdje ću to yebotê. To je moj narod. Ako ce vam to bit zayebancija zaobiđite me u širokom luku sprčim vam mater mentalno zaostalu

Brato, sukcesivno ce da te karamo, samo polako dok pocne sezona. Hoces li nam doci sledecu sezonu u Simin Han, to ti je blizu Slavinovica.
🔴⚫️
De ba skver frajer te izofiro ba sa pripremama i to... Klub ti ba ide na pripreme u antaliju, a ti mu nešto pričaš. Kad budemo išli u Čitluk tad možemo s njim pričat do tad smo obična sirotinja sa rentanim busem :/Skver je napisao/la:Brato, sukcesivno ce da te karamo, samo polako dok pocne sezona. Hoces li nam doci sledecu sezonu u Simin Han, to ti je blizu Slavinovica.
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Možda momak hoće da mu kažeš kako je to imati pa nemati 

Kod vas u simin hanSkver je napisao/la:Brato, sukcesivno ce da te karamo, samo polako dok pocne sezona. Hoces li nam doci sledecu sezonu u Simin Han, to ti je blizu Slavinovica.

Kara, ne vadi....naravno uz milion smajlija.TzXHc je napisao/la:De ba skver frajer te izofiro ba sa pripremama i to... Klub ti ba ide na pripreme u antaliju, a ti mu nešto pričaš. Kad budemo išli u Čitluk tad možemo s njim pričat do tad smo obična sirotinja sa rentanim busem :/Skver je napisao/la:Brato, sukcesivno ce da te karamo, samo polako dok pocne sezona. Hoces li nam doci sledecu sezonu u Simin Han, to ti je blizu Slavinovica.
🔴⚫️
Bit će kad vi dodjete, da se osjećate kao kod kućeCocaine je napisao/la:Kod vas u simin hanSkver je napisao/la:Brato, sukcesivno ce da te karamo, samo polako dok pocne sezona. Hoces li nam doci sledecu sezonu u Simin Han, to ti je blizu Slavinovica.![]()
hoce li bit janjci i ringišpil,šećerna vuna i boza
![]()
![]()
![]()

Nad tobom sunce najljepše sja
Bogami bolje nego nemati pa nematiCoraco je napisao/la:Možda momak hoće da mu kažeš kako je to imati pa nemati

Pinoglavi ti si mlađi ali to je vasa tradicija iz tuzle. Vazda su se janci okrecali i bio praznik kad vam je Velež dolazio

Zadnja izmjena: Cocaine, dana/u 06 feb 2016, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
valja njima u Rodoč na karanje pa u Čapljinu pa na kraju U Gabelu
da obidju stere havere guzne i da dobiju po prnjoci a tek u Simin Hanu kao nekad u Mramoru hehehehehehehehe

FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Leon kupra 280 konja aloo baa jedva čeka da mu na crtu ko stane needforspeed MostarSkver je napisao/la:Kara, ne vadi....naravno uz milion smajlija.TzXHc je napisao/la:De ba skver frajer te izofiro ba sa pripremama i to... Klub ti ba ide na pripreme u antaliju, a ti mu nešto pričaš. Kad budemo išli u Čitluk tad možemo s njim pričat do tad smo obična sirotinja sa rentanim busem :/Skver je napisao/la:Brato, sukcesivno ce da te karamo, samo polako dok pocne sezona. Hoces li nam doci sledecu sezonu u Simin Han, to ti je blizu Slavinovica.
[/quote]ziviniceMetropola je napisao/la:
idemooooooooo, niz neretvu niz neretvu protego se lanac, hercegovko hercegovko j*bo te bosanac
Au kako te unisti Pastrmka.
Jbg imaš polijepo decenija, smatracu da iz iskustva znaš obojeCocaine je napisao/la:Bogami bolje nego nemati pa nematiCoraco je napisao/la:Možda momak hoće da mu kažeš kako je to imati pa nemati

-
- Kontakt:
Gošk-Vrapčići 3:0 hehehehehehehehehehehehe još pripremna ahahahahahahahahahahah sta ce bit na derbiju ahahahahahahahaha u Gabeli

FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Vjerovatno hoda sa Monikom Beluci.TzXHc je napisao/la: Leon kupra 280 konja aloo baa jedva čeka da mu na crtu ko stane needforspeed Mostar
🔴⚫️
Pa bola jeste li i vi neki dan popusili kuci od Zvijezde 0:2VelikiKemo je napisao/la:Gošk-Vrapčići 3:0 hehehehehehehehehehehehe još pripremna ahahahahahahahahahahah sta ce bit na derbiju ahahahahahahahaha u Gabeli![]()

Samo je guziSkver je napisao/la:Vjerovatno hoda sa Monikom Beluci.TzXHc je napisao/la: Leon kupra 280 konja aloo baa jedva čeka da mu na crtu ko stane needforspeed Mostar
Cijela Tuzla jednu kozu muzla.
Kakvi igrači? Onih 14 što ste u mahali skupili?Cocaine je napisao/la:Pa bola jeste li i vi neki dan popusili kuci od Zvijezde 0:2VelikiKemo je napisao/la:Gošk-Vrapčići 3:0 hehehehehehehehehehehehe još pripremna ahahahahahahahahahahah sta ce bit na derbiju ahahahahahahahaha u Gabeli![]()
![]()
moke bola pripremne provjeravaju se igraci
Jesu li bile fukare u Bijeljini
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.