FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Samo da nam se sve ovo ne obije o glavu. Promjene su pozitivne, al ako rezultata ne bude mogli bi nam se smijati dusmani, a ne manjka ih..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Kakvi dušmani sve je ovo yt zaebancija kao i onaj krezavi i naziv ''DIVOVI'' 
A nema ih ovih dana,valjda fali jurisicduska da povede navalu, šta će čovjek kad sam jedini nešto zna uz par ljudi ovo ostalo samo ovce koje se prilijepe....

A nema ih ovih dana,valjda fali jurisicduska da povede navalu, šta će čovjek kad sam jedini nešto zna uz par ljudi ovo ostalo samo ovce koje se prilijepe....
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Dobra zajebancija,treba priznati,jeste na racun mog kluba, ali...

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ado76 je napisao/la:Dobra zajebancija,treba priznati,jeste na racun mog kluba, ali...

- zeljeznicar1
- Kontakt:
Da se citiram Joazinho i da ti odgovorim zbog kojeg jednostavnog razloga nas nemaJaozinho22 je napisao/la:Kakvi dušmani sve je ovo yt zaebancija kao i onaj krezavi i naziv ''DIVOVI''

Ovaj novi video je fkt smijesan, ali brate jako dosta mnogo lazi u njemu. Al' dobro komsije, samo vi nastavite dok vas jos trese ta neka vasa euforija, a mi cemo u medjuvremenu samo skupljati materijal.MCMXLVI je napisao/la: Vi kada budete dobro poslovali kao klub, vjerujte mi da ce vam ova tema biti prazna, isto kao sto je nasa vec duze vremena.

To ti je tako druze, bitno je samo da nema zle krvi.MCMLXVII je napisao/la:Da se citiram Joazinho i da ti odgovorim zbog kojeg jednostavnog razloga nas nemaJaozinho22 je napisao/la:Kakvi dušmani sve je ovo yt zaebancija kao i onaj krezavi i naziv ''DIVOVI''
A nema ih ovih dana,valjda fali jurisicduska da povede navalu, šta će čovjek kad sam jedini nešto zna uz par ljudi ovo ostalo samo ovce koje se prilijepe....![]()
Ovaj novi video je fkt smijesan, ali brate jako dosta mnogo lazi u njemu. Al' dobro komsije, samo vi nastavite dok vas jos trese ta neka vasa euforija, a mi cemo u medjuvremenu samo skupljati materijal.MCMXLVI je napisao/la: Vi kada budete dobro poslovali kao klub, vjerujte mi da ce vam ova tema biti prazna, isto kao sto je nasa vec duze vremena.

- amazon
- Kontakt:
Na temi smrdi storm raider bazdi koliko smrdi zakljucajte temu..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Stevanović, igrač koji nema kvalitet za grčke druge lige i koji je igrao za drugoligaša koji je se bori za opstanak. Doduše, vama i jeste pojačanje
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
U novi boj ...
-
- Kontakt:
ok
Zadnja izmjena: club21, dana/u 25 apr 2016, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
A Boze dragi sto im je vatra.......

- JoseMourinho
- Kontakt:
A pitari drkali na njeg, tada je bio igrač lige 5 i to Seville i reprezentativac

Da je Stevanovic dosao u Sarajevo vjerovatno bi mu cijena bila automatski dva miliona, ovako je prosjek igrac.
Citiraj me na ljeto kad Dujevic ostane u Sarajevu i kasnije propadne, a vi haman sad hocete dva na ljeto cetri milke eura.
Citiraj me na ljeto kad Dujevic ostane u Sarajevu i kasnije propadne, a vi haman sad hocete dva na ljeto cetri milke eura.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
I Kramar je dobar, ipak je igrao u Getafeu B.
Pa ima puno pravo ovo reci, obzirom da su oni za ovaj prelazni rok doveli iskljucivo igrace koji su odigrali sve i jedan minut u polusezoni koja je iza nas.. Npr. Simeunovic
Likovi nakon dvije kretnje Krajisnika i dva zamaha rukom protiv Brotnja, zakljucili da je isti novi Cimirot.
Likovi nakon dvije kretnje Krajisnika i dva zamaha rukom protiv Brotnja, zakljucili da je isti novi Cimirot.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ciljana pojačanja.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Sto je najtuznije krajišnika guraju na zadnjeg veznog, a momak kreator cak poluspic

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kakve gluposti nevidjeno!Jos nas ucite gdje trebamo nase igrace poredati,na osnovu cega?JoseMourinho je napisao/la:Sto je najtuznije krajišnika guraju na zadnjeg veznog, a momak kreator cak poluspic![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.