tm8782 je napisao/la:Boga mi je kod nekog zagustilo... samo ću to reći...
a da nas malo prosvijetlis sa par cvrstih dokaza...al mojne vise budalastina i lazi kako Tan ne postoji itd sto ste valjali od ljubomore od 2013 do danas
tm8782 je napisao/la:Boga mi je kod nekog zagustilo... samo ću to reći...
svetastrana je napisao/la:tm8782 je napisao/la:Boga mi je kod nekog zagustilo... samo ću to reći...
a da nas malo prosvijetlis sa par cvrstih dokaza...al mojne vise budalastina i lazi kako Tan ne postoji itd sto ste valjali od ljubomore od 2013 do danas
Ne mozemo nemamo vodesvetastrana je napisao/la:tm8782 je napisao/la:Boga mi je kod nekog zagustilo... samo ću to reći...
Neće dulja nigdje ne sekiraj se.Nadam se da si se oporavio od ponude i da ćeš za par mjeseci izači iz intenzivne.svetastrana je napisao/la:tm8782 je napisao/la:Boga mi je kod nekog zagustilo... samo ću to reći...
Ti izgleda nosiš panj na ramenima.svetastrana je napisao/la:ma tu je agregat ...ko Ber Grils jbt
Ajzea je napisao/la:Ti izgleda nosiš panj na ramenima.svetastrana je napisao/la:ma tu je agregat ...ko Ber Grils jbt
Imamo sve sto je potrebno. Agregat je tu, Hifa ce nam svaki vikend loze dostaviti. Koldzo je obecao otvoriti hair cesmu tako da smo i vodu rijesili. Hvala Bogu imamo sumu tako da ni drva nece faliti kad bude trebalo podgrijati vodu. Veliki kazan ce nam poslati vinarija Coka, a Bekto je obecao i solarne ploce koje bi trebale ici na krov sjevera.svetastrana je napisao/la:ma tu je agregat ...ko Ber Grils jbt
E ne vjerujemGator je napisao/la:Imamo sve sto je potrebno. Agregat je tu, Hifa ce nam svaki vikend loze dostaviti. Koldzo je obecao otvoriti hair cesmu tako da smo i vodu rijesili. Hvala Bogu imamo sumu tako da ni drva nece faliti kad bude trebalo podgrijati vodu. Veliki kazan ce nam poslati vinarija Coka, a Bekto je obecao i solarne ploce koje bi trebale ici na krov sjevera.svetastrana je napisao/la:ma tu je agregat ...ko Ber Grils jbt
Hvala Bogu bilo je padavina kisnice se nakupilo imamo cime i zaliti teren.
Ah vas prosvjetliti to ne može ni papa Franjo... Mislim da već imate dovoljno dokaza do sada. Ko je slijep taj i ne vidi...svetastrana je napisao/la:tm8782 je napisao/la:Boga mi je kod nekog zagustilo... samo ću to reći...
E cuj hair cesmuGator je napisao/la:Imamo sve sto je potrebno. Agregat je tu, Hifa ce nam svaki vikend loze dostaviti. Koldzo je obecao otvoriti hair cesmu tako da smo i vodu rijesili. Hvala Bogu imamo sumu tako da ni drva nece faliti kad bude trebalo podgrijati vodu. Veliki kazan ce nam poslati vinarija Coka, a Bekto je obecao i solarne ploce koje bi trebale ici na krov sjevera.svetastrana je napisao/la:ma tu je agregat ...ko Ber Grils jbt
Gator je napisao/la:Imamo sve sto je potrebno. Agregat je tu, Hifa ce nam svaki vikend loze dostaviti. Koldzo je obecao otvoriti hair cesmu tako da smo i vodu rijesili. Hvala Bogu imamo sumu tako da ni drva nece faliti kad bude trebalo podgrijati vodu. Veliki kazan ce nam poslati vinarija Coka, a Bekto je obecao i solarne ploce koje bi trebale ici na krov sjevera.svetastrana je napisao/la:ma tu je agregat ...ko Ber Grils jbt
Zna li se je li šta ozbiljno ili??GracanicaAA je napisao/la:Sehic se povrijedio![]()
Igrali su u Tuzli izmedju sebe i igralo se zestoko i ovi "mladi" su imali zelju da se dokazu i nekako Sehic se povrijedio i kako kazu hitna pomoc je dosla i prevezen je na UKC Tuzla...DooVe je napisao/la:Zna li se je li šta ozbiljno ili??GracanicaAA je napisao/la:Sehic se povrijedio![]()