FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

amazon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la amazon » 05 feb 2016, 21:33

bordograd je napisao/la:
amazon je napisao/la:Isto tako nije rekao da ti nisi iznio tacne cinjenice ali je isto tako istina da ste vi PETI na tabeli a ispred vas klubovi koji su u dubokom minusu. Tako da ce biti nesto za tri godine je malo nemoguce...Vi tako stabilan klub da vam propala Sloboda bjezi hejbet bodova...Hebo Zelju nema za vode...
Poziciju na tabeli ćeš moći komentarisati kada se prvenstvo kompletira, i Široki je prošle godine nakon osamnaest kola bio prvi, mi treći pa je opet bilo šta je bilo. Opet, nas od prve pozicije dijeli isto bodova koliko vas od pete, a eto vidim da ste stabilni, imate para, upravu, statut i prejjaku ekipu. Vi omalovažavanjem Sarajeva i svega dobrog što je Sarajevo uradilo nećete popraviti stanje u svom klubu ni za pedalj i nije mi jasno šta uopšte pokušavate? Da nas ubjedite da je nebo zeleno a trava plava? I još nešto, navijači Sarajeva će tugovati ako ne osvojimo duplu krunu ove sezone, a navijači Željezničara če se udarati nogom u guzicu ako izbore evropska natjecanja - i to nešto govori o trenutnoj situaciji, ambicijama i mogućnostima jednih i drugih! :wave:
Mi smo vas onako raspali prvu polusezonu poslali kuci i bili ste jako popisani, ne kontam na cemu ti temeljis svoje nade osim navijacke, a realnost je sasvim drugacija..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

MCMLXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMLXVII » 05 feb 2016, 21:34

Dugovi su nam tek otplaceni u novembru. Kamp nije konacno zavrsen vec samo prva faza, a taj isti kamp je za vasu upravu naucna fantazija. Vi ulozite 90k za "rekonstrukciju" stadiona, mi 8mil. u kamp. Samo znaj da ste bodovno blize ispadanju nego tituli i hajd sad mars sa teme.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 feb 2016, 21:36

amazon je napisao/la: Mi smo vas onako raspali prvu polusezonu poslali kuci i bili ste jako popisani, ne kontam na cemu ti temeljis svoje nade osim navijacke, a realnost je sasvim drugacija..
Pa i mi smo vas, onako raspali, na Grbavici pobjedili 2009. godine, pa vi na kraju osvojiste titulu.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 05 feb 2016, 21:37

hilmo je napisao/la:
amazon je napisao/la: Mi smo vas onako raspali prvu polusezonu poslali kuci i bili ste jako popisani, ne kontam na cemu ti temeljis svoje nade osim navijacke, a realnost je sasvim drugacija..
Pa i mi smo vas, onako raspali, na Grbavici pobjedili 2009. godine, pa vi na kraju osvojiste titulu.
Budi ozbiljan molim te. Poredit ligu 2009 i sad je presmijesno..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

nofle
Kontakt:

Post Postao/la nofle » 05 feb 2016, 21:40

hilmo je napisao/la:
nofle je napisao/la: Samo mala ispravka "LED displej na nasem stadionu, fenomenalno!" Nadam se da ne zamjeras.
Ne zamjeram ni malo, ja činjenice uvažavam. Ali to zahtjevam i od vas.
Apsolutno, i ja prvi kazem da je za nase prostore Sarajevo velik klub. Naravno i sire od BiH. Da Bog da i Zeljo i Sarajevo igrali u finalu lige prvaka i imali stadione od po 90 000 sjedecih mjesta. Sada se "mrzimo" kao medjusobno, a u istom smo sranju. Neko u vecem, nego u manjem trenutno, sutra obrnuto, prekosutra opet kao i danas i tako stalno. Ja ne shvatam nikoga ko ulazi u neku argumentovanu pricu kako je Sarajevo mali klub ili Zeljo. Jeste mali za ove zapadne i istocne velikane, ali za nase prostore je velik ili ti ga golem. :mrgreen:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 feb 2016, 21:45

amazon je napisao/la: Budi ozbiljan molim te. Poredit ligu 2009 i sad je presmijesno..
Nije, presmješno je to što ti pokušavaš.
Fakat ne kontam šta hoćeš da kažeš? To što mi imamo budžet malo veći od ostalih i sve stvari koje ti nabrajaš, da ne ponavljam, znači da bi trebali bježati svima 10 bodova? Pa onda ništa, nećemo ni igrati fudbal.
Evo širokobriježani (i ako ih ne volim pominjati u svojim diskusijama, ali to su činjenice pa moram) nikad nisu imali duga, imaju sređen kamp, fin stadiončić, ono fakat uređen klub, uvijek super jaka ekipa, nisu nikom bježali 10 bodova. Čak su i od gotovo vrlo često pravili veresiju. Ali to je čar fudbala, valjda ga zato svi i volimo.

Kada bilo kojeg navijača Fudbalskog kluba Sarajevo pitaš jel zadovoljan polusezonom, reći će ti da nije, čak šta više, reći će da je razočaran, ne zato što nekom ne bježimo 10 bodova nego što smo gubili bodove gdje nismo smjeli, i što smo u nekim utakmicama igrali loše.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 feb 2016, 21:45

Cudna neka alergija kod tebe @nofle..
Bahati, bahati Željkan!
1946

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 05 feb 2016, 21:50

hilmo je napisao/la:
amazon je napisao/la: Budi ozbiljan molim te. Poredit ligu 2009 i sad je presmijesno..
Nije, presmješno je to što ti pokušavaš.
Fakat ne kontam šta hoćeš da kažeš? To što mi imamo budžet malo veći od ostalih i sve stvari koje ti nabrajaš, da ne ponavljam, znači da bi trebali bježati svima 10 bodova? Pa onda ništa, nećemo ni igrati fudbal.
Evo širokobriježani (i ako ih ne volim pominjati u svojim diskusijama, ali to su činjenice pa moram) nikad nisu imali duga, imaju sređen kamp, fin stadiončić, ono fakat uređen klub, uvijek super jaka ekipa, nisu nikom bježali 10 bodova. Čak su i od gotovo vrlo često pravili veresiju. Ali to je čar fudbala, valjda ga zato svi i volimo.

Kada bilo kojeg navijača Fudbalskog kluba Sarajevo pitaš jel zadovoljan polusezonom, reći će ti da nije, čak šta više, reći će da je razočaran, ne zato što nekom ne bježimo 10 bodova nego što smo gubili bodove gdje nismo smjeli, i što smo u nekim utakmicama igrali loše.
Da zavrsimo ovo svakako. Moje misljenje da ste vi sad trebali biti ispred svih posebno poslije dobre financijske situacije i osvojene titule. Sta hocu da kazem da sve to sto ste vi uradili na kraju moze biti nista jer ako ove godine ne osvojite neki trofej vi ste u klincu jer je to poslije svega veliki neuspjeh prije svega sto se takmicite u ligu u kojoj svi klubovi grcaju u dugovima i nemaju za kifle.Na kraju hocu da kazem da ste doveli neke igrace koji nisu pojacanja za klub kakav ste vi a posebno poslije tih svih para koje imate, Krajisnik vam sigurno nece donijeti trofej bar ne ove sezone.. ;) To moje misljenje da ne idem vise u raspravu..

nofle
Kontakt:

Post Postao/la nofle » 05 feb 2016, 21:53

joker90 je napisao/la:Cudna neka alergija kod tebe @nofle..
Salu na stranu druze, mal' smo mi grad. Nema porodice gdje se ne navija za oba kluba. Mani se ovih djecijih furki, komsija se uvijek morao postovati. A ako volis ovaj grad, onda moras postovati i njegove simbole. I vi i mi smo simboli ovog grada. Ove malogradjanske gluposti treba izbjegavati. Ciji je tata jaci, 'ajde da ga mjerimo, ko ima pogon na sva cetiri i slicno. Komsija se postuje i cijeni. Pa ce i tebe komsija postovati i cijeniti.

Sto se tice one ponude za Duljevica, meni je manupski to odradjeno sa nase strane, vi ste kao klub ipak posteno odbili ponudu. Dinu poznajem, srce ga ponese, ali hajde da vam ja sada ne pametujem mnogo. Meni bi zasmetalo da je Siljak tako odgovorio sa nase strane. Neka malo i toga, mora biti malo zajebancije i "preko ograde". Bitno je samo da nema zle krvi.

Ako ces iskreno, ja sam za vas uvijek navijao kada ste igrali Europu, a imam i godina i sigurno 20+ istih redovno na Grbavici.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 feb 2016, 21:55

nofle je napisao/la:
Salu na stranu druze, mal' smo mi grad. Nema porodice gdje se ne navija za oba kluba. Mani se ovih djecijih furki, komsija se uvijek morao postovati. A ako volis ovaj grad, onda moras postovati i njegove simbole. I vi i mi smo simboli ovog grada. Ove malogradjanske gluposti treba izbjegavati. Ciji je tata jaci, 'ajde da ga mjerimo, ko ima pogon na sva cetiri i slicno. Komsija se postuje i cijeni. Pa ce i tebe komsija postovati i cijeniti.

Sto se tice one ponude za Duljevica, meni je manupski to odradjeno sa nase strane, vi ste kao klub ipak posteno odbili ponudu. Dinu poznajem, srce ga ponese, ali hajde da vam ja sada ne pametujem mnogo. Meni bi zasmetalo da je Siljak tako odgovorio sa nase strane. Neka malo i toga, mora biti malo zajebancije i "preko ograde". Bitno je samo da nema zle krvi.

Ako ces iskreno, ja sam za vas uvijek navijao kada ste igrali Europu, a imam i godina i sigurno 20+ istih redovno na Grbavici.
Znam, nego te zajebavam malo jer tamo napisa da si alergican na pitare, pa odmah dođe ovamo. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

nofle
Kontakt:

Post Postao/la nofle » 05 feb 2016, 21:58

joker90 je napisao/la:
nofle je napisao/la:

Znam, nego te zajebavam malo jer tamo napisa da si alergican na pitare, pa odmah dođe ovamo. :mrgreen:
Hahah, nisam dugo bio na ovom forumu. Naravno da nisam "alergican" doslovno, zajebancija druze.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 feb 2016, 22:05

amazon je napisao/la: Da zavrsimo ovo svakako. Moje misljenje da ste vi sad trebali biti ispred svih posebno poslije dobre financijske situacije i osvojene titule. Sta hocu da kazem da sve to sto ste vi uradili na kraju moze biti nista jer ako ove godine ne osvojite neki trofej vi ste u klincu jer je to poslije svega veliki neuspjeh prije svega sto se takmicite u ligu u kojoj svi klubovi grcaju u dugovima i nemaju za kifle.Na kraju hocu da kazem da ste doveli neke igrace koji nisu pojacanja za klub kakav ste vi a posebno poslije tih svih para koje imate, Krajisnik vam sigurno nece donijeti trofej bar ne ove sezone.. ;) To moje misljenje da ne idem vise u raspravu..
Pa s obzirom koliko Real Madrid i Barcelona ulažu Atletiku bi trebali bježati 10 bodova, tvojom logikom. Kad ono prc, Atl. Madrid ispred Reala. Znam da nije poređenje na mestu, ali tako ispada.

Naravno da je veliki neuspjeh ako ne osvojimo neki trofej, mi se ni u najgore vrijeme nismo zadovoljavali time što "samo" Evropu izborimo. Mi uvijek želimo više. Znači vi, širokobriježani, tuzlaci, mostarci nemate za kifle, interesantna konstatacija. Mada meni to izgleda drugačije, ali eto.

Šta je pojačanje? Igrača kojeg masno platiš ali takvi neće doći u našu ligu. Hvataš igače koje sebi možeš priuštit, i tu je uvijek rizik. To da li je neko pojačanje ili ne pokazat će teren, mi to unaprijed ne znamo.
Dovođenje Krajišnika je samo investicija u budućnost, ne zamaramo se time da igraju naša djeca ili mladi igrači, jer to nije pravi potez, moraš imati mješavinu mladosti i iskustva.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 05 feb 2016, 22:17

joker90 je napisao/la:
nofle je napisao/la:

Provalio se ko fosna, a ovamo dosao da pametuje :guz: :guz:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 feb 2016, 22:27

aldin?
Bahati, bahati Željkan!
1946

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 05 feb 2016, 22:35

joker90 je napisao/la:aldin?
Mislis na mene? ma 100% haha

nofle
Kontakt:

Post Postao/la nofle » 05 feb 2016, 22:56

amazon je napisao/la:
Neka Aldine, neka te s rajom malo.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 05 feb 2016, 23:00

nofle je napisao/la:
amazon je napisao/la:
Neka Aldine, neka te s rajom malo.
Kad zelis da se sakrijes da nisi aldin onda to uradi bar normalno. Tamo alergican na pitare a ovamo raja do jaja...pa skontaj se...jes dobar :guz:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 05 feb 2016, 23:29

Joj Hilme što meće, ne vadi ga :mrgreen:

Kažu, čuvaj se reakcije strpljivog čovjeka :kafa:
1946

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 06 feb 2016, 00:00

BitiSrcemVezan je napisao/la:Joj Hilme što meće, ne vadi ga :mrgreen:

Kažu, čuvaj se reakcije strpljivog čovjeka :kafa:
A ja mislio da je duška najjači u rafalanju malenih - argumentovano naravno :mrgreen: , ali evo hilmo dokazao da i on raspolaže opasnim arsenalom! :tokralju: :tokralju:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 21 gost.