Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

artemis77
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la artemis77 » 05 feb 2016, 05:23

leorey je napisao/la:
artemis77 je napisao/la::clap: Clyne i Henderson prosjecni igraci :clap:
Normalno da su prosjecni, kada uporedis sredinu ovu sa vasom slavnom Xabi-Mascherano. Normalno da je prosjecna kad je npr poredis i s Dortmundovom, Atleticovom. S ostalim velikanima je grijeh i steta i porediti.

Ako mislis da ijedan trener bez vrhunskih igraca , pa i Klopp moze izboriti LP a kamoli osvojiti ligu-lazu te , ne moze. Ne igraju treneri, nisu oni madjionicari. U duelu vrhunski trener- vrhunski igrac pobijedjuje uvijek ovaj drugi. To si valjda mogao vidjeti u primjeru Guardiola-Messi.
Nisam spomenuo da možemo osvojiti išta s ovim igračima, samo sam rekao da ova dva nisu prosječna. Uostalom poredit Hendersona sa Alonsom koji je u tom trenutku bio među 3-4 najbolja veznjaka na planeti je glupo. Liverpool ima nekih par igrača koji imaju određeni kvalitet i treba tu 3-4 vrhunska igrača u polju da bi se moglo konkurirat za sami vrh. Izgleda da je Sturridge počeo trenirat, nadam se da će provest na terenu bez povreda sljedećih pet godina :mrgreen:
Walk on, with hope in your hearts.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 05 feb 2016, 09:35

Zvanicno alex presao kod kineza.
Jedino logicno moze bit da je dog s njima da ce ih zamjenit s lfcom, mozda smo i mi licno dog to s kinezima.Ako to nije u pitanju onda nabijam ja ovaj fudbal

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 05 feb 2016, 10:47

Torres_9 je napisao/la:Zvanicno alex presao kod kineza.
Jedino logicno moze bit da je dog s njima da ce ih zamjenit s lfcom, mozda smo i mi licno dog to s kinezima.Ako to nije u pitanju onda nabijam ja ovaj fudbal
Kinezi ce platiti 50 miliona eura, da bi ga prodali nama kroz nekoliko mjeseci za 32 miliona, pa nisu ni oni budale :mrgreen:

Dosad su Tottenham, Chelsea i ostali bogati Evropski klubovi uzimali igrace koje smo mi trazili i slali ponude, ali ove sad su poceli i Kinezi, ali ne brinem ja naci ce nasi jos jednog Lallanu, Bentekea, Downinga, ipak ti igraci su u karijeri prije Liverpoola napravili velike stvari, na PES-u redovono igrali LP i davali golove, pa se moze za njih izdvojiti lova.

Ne razumijem pljuvanje po Teixeiri na drustvenim mrezama, nije on kriv sto su nasi nesposobni dogovoriti transfer, a on je fudbaler, ide gdje je bolje placen i gdje misli da ce mu biti bolje, Ne bi ni kod dosao igrati iz ljubavi.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 05 feb 2016, 10:52

YNWA je napisao/la:
Torres_9 je napisao/la:Zvanicno alex presao kod kineza.
Kinezi ce platiti 50 miliona eura, da bi ga prodali nama kroz nekoliko mjeseci za 32 miliona, pa nisu ni oni budale :mrgreen: .
Pa nisam rekao da ce ga dati ispod cijene,vec bi mogli za isti iznos.Oni ce dovoljno zaraditi na njemu u tih 6 mjeseci eventualno.
Nezz meni je cudno da dan prije ovog transfera stavlja onu sliku s lfc opisom,zatim platu koju ce tamo uzeti mogao je i ovdje barem priblizno

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 05 feb 2016, 11:15

Torres_9 je napisao/la: Pa nisam rekao da ce ga dati ispod cijene,vec bi mogli za isti iznos.Oni ce dovoljno zaraditi na njemu u tih 6 mjeseci eventualno.
Nezz meni je cudno da dan prije ovog transfera stavlja onu sliku s lfc opisom,zatim platu koju ce tamo uzeti mogao je i ovdje barem priblizno
Zasto bi nasi dali 50 miliona na ljeto, a nisu htjeli sad ? I zasto bi ga Kinezi pustili za tu cifru? Njima nije problem izdvojiti lovu za igraca, nego privuci igraca u Kinu, i sad kad su doveli dobrog igraca, da ga puste, nema sanse.
Sarajevo i Liverpool

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 05 feb 2016, 12:51

Torres_9 je napisao/la: Nezz meni je cudno da dan prije ovog transfera stavlja onu sliku s lfc opisom,zatim platu koju ce tamo uzeti mogao je i ovdje barem priblizno
Slika je fake, btw.

kunalic
Kontakt:

Post Postao/la kunalic » 05 feb 2016, 13:06

Na ljeto dosta igrača napusta LFC ako je gledat kako klop radi ..
Jedini sigurni po meni kod klopa su Can, Hendo,Lallana,Firmino,Lucas,Origi nadam se i Ings i Gomez

Ja očekujem da se proda neko tipa Coutinha , Bentekea , Staridza i Skrtela il Sakhoa il mozda cak i Lovrena(nesto mi govori da ce jedan stoper popusit) klop kakav je mozda cak i Iba otjera da priliku Ojo-i Kentu i ostaloj omladini
Zasad nase ponajvece pojacanje Klajn i nije bas siguran pozadi cesto donosi pogresne odluke tako da postoji mogucnost da se dovede neki back up koji bi mu eventualno pravio konkurenciju al mislim da ce sledece sezone on bit odlican :D
Mladog Smitha vidim za par godina kao jednog od najboljih bekova al ako bude igrao konstantno i razvijao se po planu :D
Flanaganu se nadam da ce dobit koju utakmicu sad nekad da bi se moglo vidit sta da se ocekuje od njeg ..

Ova ekipa ce izgledat potpuno drugacije sledece sezone nakon odradjenih priprema pod klopom trenutno trening nije jednostavan zbog velikog broja utakmica tacnije sta vise mislim da i ne treniraju kako treba nego samo opustanje i relaksacija da ne bi doslo do povreda (sto bas i ne pali)

Od ove sezone se nista ne moze ocekivat pa cak ni ovaj kup mada bi bilo super da se to osvoji sto zbog navijaca a na kraju krajeva i zbog kluba ..
U Europi daj boze da prođemo Augsburg ekipa igra promjenjivo isto ko i mi svima mogu napravit probleme kad im dodje njih ako prodjemo to ce ja mislim bit i nas maksimum u evropi ..

FA Cup West Ham ce nam dat tri komada brat bratu ...

Vezano za transfere koji bi se mogli desit da se neko dovede u klub ja očekujem jednog ofanzivnog veznog (nadao sam se Taixeiri al eto jbg..) jednog defanzivnog (Xhaka nadam se) i jednog štopera (priča se da je matip gotov da dolazi na ljeto to bi bilo super) .. naravno ako se proda neko tipa staridz benteke bit ce potrebno dovest nekog kao zamjenu :bih: :bih: :bih:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 feb 2016, 17:05

Zasto preplacivati Texeiru bolje na ljeto uzeti Reusa ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

senkY
Kontakt:

Post Postao/la senkY » 05 feb 2016, 17:24

Ponos Torina je napisao/la:Zasto preplacivati Texeiru bolje na ljeto uzeti Reusa ;)
Tako ce i biti.Netko iz Dortmunda ce doci ,reus bi nam najvise odgovarao
YNWA
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 05 feb 2016, 17:24

senkY je napisao/la:
Civa je napisao/la:Upravu je @OTN itd.
Jer ove utakmice bez Coutinha vidi se ta kreativnost odnosno kod nas je anti. I ne znam i Ibe se mali pomalo već gubi. Milner ne treba se više spominjati dok ne dobije nogu, ali bojim se da to neće biti jer njeg i Klop ja msm gotivi jer može trčati a treba njemu takav igrač. Onda tri fantastiko Letva-Krampa-Henderson jedino eto koliko toliko vrijedan spomena sa dobrim pasovima i slično tome. Lično mislim da bi Lallana bio dobar igrač da manje pegla loptu u nekim situacijama je strašno agresivan i dobro vrši presing, ali brate kad' je krene peglat ukaki i šefa i stanicu :facepalm: . Za Krampu aka Cana u igri prema naprijed ne znam vala lika ili poslat na štopera ili brusit za zadnjeg veznog i puštat mu maximalno do 35 metara protivničkog gola da dođe dalje zabrana. Firmino lagan još uvijek, mora malo da poradi na snazi trebao bi sa Sakhom krenut u teretanu koji mjesec, jer ovaj bi vola mogo držat na leđima, ali kad povede loptu ili je nekako traljavo doda srklet me hvata samo takav. Španski ElRapidore aka Frizurica ili ti ga Moreno, momak kao da je imao želju da igra napadača kad' ode u napad često mu se desi da zaboravi na odbranu. Ali u zadnje vrijeme ne tako loš po meni ima ponekad dobrih startova nazad, brz je samo da se malo sa glavom sredi ako je to moguće i mogao bi on ostati na poziciji lijevog bočnog. A na kraju glavna uzdanica prva frizura Belgije aka Mignolet da je golmanski prostor samo širina i visina gola valjao bi on, možda da pređe u mali fudbal tamo golman nekako nije ograničen ili budi na golu ili se uključi u igru sumnjam da bi mu ko dao lagano gol. Dobar je na liniji nema šta, ali ako makne 2 metra ili da krene hvatat loptu nakon kornera, auta, prekida bilo kakvog 60% gola, još kad' dodaš Tourea koji samo zna loptu izbit u korner pa opet opasnost, pa onda Sakho koji kad' skoči može dobavit grb na vrhu Anfielda ali da pogodi još loptu u tom skoku ili kako je izbaci prema naprijed a ne opet u zrak bilo bi dobro. Takvo je neko moje viđenje prošlog perioda tj povreda nadam se da će bar do 31-2 kola bar nekako da se oporave ti neki igrači koji bi trebali ostati za iduću sezonu da se koliko toliko uigravaju. Jer ne znam da li su Firmino-Cout-Henderson-Stu odigrali bar jedan meč ove sezone skupa,a valjalo bi to skroz.
:clap: :clap: :clap: :clap: :lol: :lol: nema sta ,napisano po mom ukusu ,jos zaboravio si njih par komentarisat ali ok
Ma qme nisam imao vremena aman, ali ne znam vala ni koga više da spominjem i ima li potrebe da se spominju. Šta da kažem za Letvu koji je nekako i pozitivan i može za sad' igrati ali iduće sezone može biti samo backup, jer bi ga ostavio radi iskustva a i staža u ekipi. Ben ten ili kod nas Ben Najn jednostavno ili mu je mrsko igrati ili se ne uklapa u sistem ili ne želi da se uklopi u sistem. Mladog Ibe-a ne treba osuđivati mlad je, svi koji smo se bavili sportom koliko toliko ozbiljno svake godine se drugačije posmatra taj stav, a i promjene trenera na te mlade igrače utječu malo više. Allen :damn: . I eto ne znam više ni šta ima da se kaže :lolno:
Uglavnom čekat ljeto, valjda Klop nadam se da će obaviti dobar skauting i naći sve što je potrebno da ga ne bi ovdje mi proglasili Kloc.
Volio bih eto da u toj EL odemo što dalje mada i tamo ima dobrih ekipa bruka Napoli bi nas rasuo i kad' bi igrali i u punom sastavu, jer fali ovoj ekipi puno toga, od sastava dobrog pasa tj da odigraju fin dupli do bogme koje letve u glavi :mrgreen: .
:thumbup:
Tako blizu, a tako daleko.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 05 feb 2016, 19:20

Ponos Torina je napisao/la:Zasto preplacivati Texeiru bolje na ljeto uzeti Reusa ;)
Na koju foru mislis njega dovesti ?

Reusa zaboravite, njega ne mozemo dovesti.
Sarajevo i Liverpool

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 05 feb 2016, 19:23

YNWA je napisao/la:

Ne uništavaj ljudima nade :)
Što si tako pesimističan :shifty:
Joint_fc

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 05 feb 2016, 19:53

slika

:mrgreen:
ZZ

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 06 feb 2016, 00:43

kumkalesic je napisao/la:
YNWA je napisao/la:

Ne uništavaj ljudima nade :)
Što si tako pesimističan :shifty:
Barem tebi ne moram objasnjavati :mrgreen:

Ali kad se vec pisu zelje da i ja napisem svoje, koliko toliko realne :D
Znaci na kraju sezone se rijesiti sledecih igraca: Enrique, Toure, Benteke, Caulker, Lallana, Lukas, Allen, Ilori, Bogdan, Stewart, Yesil, Balotelli, Teixeira, Wisdom, Alberto + oni sto su jos u Liverpoolu a od njih nikakve koristi za prvi tim a ostarili su. Neki od ovih igraca bi mogli ostati ali vise koristi cemo imati od love koja ce se dobiti za njih.

Znaci u Liverpoolu ostaju: Clyne, Lovren, Milner, Coutinho, Firmino, Gomez, Henderson, Sturridge, Moreno, Sakho, Mignolet, Can, Origi, Ings, Ibe, Skrtel, Flanagan, Markovic, Smith, Ward + Grujic i jos neki talenti iz akademije. Neke sam ostavio samo sto nemamo domacih igraca, iako bi radije i njih otjerao, ali smo se doveli u takvu situaciju da nemamo kako treba 4 igraca iz akademije.
Ako se ne varam ovdje je 17 igraca starijih od 21 godine i mozemo registrovati jos 7 igraca, a treba nam golman, moja zelja Butland, ako bude nemoguca misija, mozda pokusati sa Mandandom, onako je slobodan na ljeto, ali sve uciniti da se dovede Butland i rijesiti poziciju golmana za sledecih 10-tak godina.
U odbrani nam treba stoper, Matip kao slobodan igrac bi bio OK transfer, doveo bi Vrsaljka, koji moze igrati i na desnom i lijevom beku, a tu su jos Flano, Gomez i Smith.

U sredi nam treba jedan kako treba zadnji vezni, jedna zivotinja, moja zelja Wanyama, istice mu ugovor sledece godine, mogao bi se dobiti za slicnu cifru ko i Clyne, samo je problem sto ce biti vjerovatno velika borba za njega, ali imamo i mi neke sanse da pobijedimo u toj borbi. Treba pokusati dovesti Gundogana, mislim da je on jedan od igraca koji bi rado opet sa Kloppom radio i da imamo sanse kod njega, jer nije igrac kojeg ce pokusati dovesti oni top klubovi, a istice mu ugovor sledece godine. Sa njima dvojicom bi bili daleko kvalitetniji u sredi.

U napad bi doveo Manea i pokupio Zivkovica, kad je vec slobodan na ljeto. Naravno pod prepostavkom da ce Daniel napokon biti spreman, ako ne bude, onda dovesti Icardia ili Lacazettea.

Mislim da bi ova ekipa bila miljama kvalitetnija od ove sto je sad imamo, a sve igrace realno gledajuci mozemo dovesti a imali bi i dovoljnu sirinu da igramo i Evropu i ligu.
Sarajevo i Liverpool

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 06 feb 2016, 03:37

Nema tu nikakve fore,nego kad istrese kesu Klopp na ljeto Reus ce pjeske doci ;) svi zadovoljni
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 06 feb 2016, 12:13

Ponos Torina je napisao/la:Nema tu nikakve fore,nego kad istrese kesu Klopp na ljeto Reus ce pjeske doci ;) svi zadovoljni
Na FM-u :mrgreen:

Dortmund Reusa nece pustiti ispod 50 miliona funti, a onom ko misli da ce Liverpool u ovom trenutku izdvojiti za jednog igraca tu lovu, preporucio bi da promijeni dilera :mrgreen:
I na kraju kad bi nekim cudom izdvojili tu lovu ili u Dortmundu poludili pa ga pustili jeftinije, ispred nas su City, Chelsea, Real, PSG koji bi bez ikakvih problema Reusu ponudili platu preko 200k eura sedmicno i koji bez problema mogu izdvojiti preko 50 miliona funti za Reusa. A i Reus nije lud da zamijeni svoj klub Liverpoolom, koji mu nista novo ne moze ponuditi, ako bude isao iz Dortmunda ide u top klub sa kojim ce moci osvojiti i LP.
Sarajevo i Liverpool

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 06 feb 2016, 13:15

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 06 feb 2016, 15:07

Izgleda da je danas Sturridge na klupi.
A vodi nas Zeljko sa klupe. Ne mozes dva dobra sastaviti da ga je.bes.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 06 feb 2016, 15:24

Confirmed #LFC team to face @SunderlandAFC: Mignolet, Clyne, Lovren, Sakho, Moreno, Henderson, Can, Allen, Lallana, Milner, Firmino.

Liverpool subs: Ward, Toure, Benteke, Sturridge, Lucas, Ibe, Flanagan #LFC
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 06 feb 2016, 15:55

Benteke opet na klupi, ide on sigurno na kraju sezone.Da se levati hoce angazovati pa mogu onim kinezima fino prodati balotelija,benteka

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.