PS
Još kad bi bilo vode da se fino čovjek opere

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
E upravo tako, nadam se da sada ljudi vide svrhu tog članstva u klub.PlavaPorodica je napisao/la:Ja ću sada ovim putem da se zahvalim sebi i svima onima koji su članovi kluba.Nama 20 Km ništa nije znnačilo,to je ono najmanje što možemo uraditi za klub,46 000 KM smo ove godine na članskim zaradili,od naših para polovina ovog projekta plaćena.Ovo samo može biti poticaj za sve one koji se nisu učlanili da to urade,jer ako nisi član,nisi ni navijač ovog kluba.
Hvala vam svima što ćemo sad imati bolje uslove,i još jednom hvala ,po ko zna koji put , fenomenalnoj upravi.Živili vi meni 100 godina
Ma druze nisam te napao.Ja sam za ovo znao ima nekoliko dana ali cisto iz postivanja kluba nisam nista pisao jer po meni je red da to prvo objavi zvanicna sttanica.Merhaba je napisao/la:Danan me napade danas sto ovo napisa a razlika je samo u par sati hahaBravo za upravu idemo dalje jos jace!!!
U koji ces WC...Ajzea je napisao/la:Jedva čekam utakmicu gdje će biti svečano otvorenje mokrih čvorova, pa da fino trpim cijeli dan, a onda da se rahat pos.erem na poluvremenu kad najviše zagusti..
PS
Još kad bi bilo vode da se fino čovjek opere
Mile mi majke znao sam i ja i to od utakmice sa Vitezom al mi se mrsko bilo logovat na forumDANAN je napisao/la:Ma druze nisam te napao.Ja sam za ovo znao ima nekoliko dana ali cisto iz postivanja kluba nisam nista pisao jer po meni je red da to prvo objavi zvanicna sttanica.Merhaba je napisao/la:Danan me napade danas sto ovo napisa a razlika je samo u par sati hahaBravo za upravu idemo dalje jos jace!!!
Al hajmo malo prestati sa tom praksom.Hajmo malo izbaciti zvanicnu stranicu kluba u prvi plan.Neka nam ona bude izvor informacija a ne mahala....cala je napisao/la:Ovdje se i onako sve zna prije nego sto se objavi na oficijelnoj.
DooVe je napisao/la:E upravo tako, nadam se da sada ljudi vide svrhu tog članstva u klub.PlavaPorodica je napisao/la:Ja ću sada ovim putem da se zahvalim sebi i svima onima koji su članovi kluba.Nama 20 Km ništa nije znnačilo,to je ono najmanje što možemo uraditi za klub,46 000 KM smo ove godine na članskim zaradili,od naših para polovina ovog projekta plaćena.Ovo samo može biti poticaj za sve one koji se nisu učlanili da to urade,jer ako nisi član,nisi ni navijač ovog kluba.
Hvala vam svima što ćemo sad imati bolje uslove,i još jednom hvala ,po ko zna koji put , fenomenalnoj upravi.Živili vi meni 100 godina
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, Firebase, Kajkutenjoyer, Paromlinac i 56 gostiju.