FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma imaju žiranti kad banka zakuca na vrata hehehe
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Nekolko destina hiljada KM se plati samo mjesecno za Bubu a da ti ne pricam da neki ljudi u klubu i dobijaju plate na vrijeme.Avanes je napisao/la:Ma imaju žiranti kad banka zakuca na vrata hehehe
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ovo je bila cisto zakebancija i koliko se sjecam da nikad nisam nista lose rekao protiv kluba. Znam u kakvim smo **** i da je nerealno pricati, sto neki pricaju, bajke i bajkice.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- plavimomak
- Kontakt:
sad sam prico sa jaranom reko mi je da u zelju dolazi zeba i dva nekakva crnca
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli
plavimomak je napisao/la:sad sam prico sa jaranom reko mi je da u zelju dolazi zeba i dva nekakva crnca

Šta se još neće izvaliti ovdje ....

1996
Dovescemo onoliko koliko bude potrebno trenutno niko osim Amara nije upuceni u to sta nam treba, spekulise se sa velikim brojem igraca neki se cak i sami nude preko novina ja sam opet pobornik kvaliteta a ne kvantiteta.Kostur ekipe ce sigurno ostati, od pojedinih igraca se moze samo ocekivati da budu bolji u buducnosti tipa Svraka( koji je po meni najvise napredovao), Stanic, Colic, Bogicevic- Visca se vec dokazao i vise od toga.cassanova je napisao/la:Dovedemo zebu i napadača ,udaram se nogom u dupe.![]()
Ruku na srce mi i nismo po imenima imali jaku ekipu sigurno je Siroki pojednicano jaci od nas ali smo imali kolektiv koji izgara na terenu i ne sumljam da ce tako i biti u narednoj sezoni.
Amar je otisao ili ce danas malo vani do familije kad se vrati puno stvari ce biti jasnije oko pojacanja...
Ja na dugove i zaboravio
.I dajte molim vas prekinite da pišete "sumLJam" i "htJEo bi" nisam ni ja neki jezičar ali te gluposti pisati boli glava.

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
i sumljam i sumnjam je ispravnoHamo je napisao/la:Ja na dugove i zaboravio.I dajte molim vas prekinite da pišete "sumLJam" i "htJEo bi" nisam ni ja neki jezičar ali te gluposti pisati boli glava.
![]()
Amar Osim će svoje pulene okupiti 18.juna, kada će Željezničar krenuti sa pripremama za novu sezonu, u kojoj će plavi biti sudionik i pretkola Lige prvaka.
O pojačanjima za novu sezonu se za sad ništa ne zna. Prioritet čelnih ljudi Željezničara je zadržati dva igrača od izuzetne važnosti za tim, Mirsada Bešliju te Seada Bučana. Njima dvojici je istekao ugovor, a prema nezvaničnim informacijama i jedan i drugi će ga produžiti.
Treći fudbaler Želje, kojemu je istekao ugovor je Delimir Bajić, kome je takođe ponuđen novi, kojeg će ovaj defanzivac vrlo vjerovatno odbiti.
U rubrici dolasci za sad nema niti jedno ime. U medijima se vrti nekoliko imena, ali za sad sve ostaje na špekulacijama. Prema pisanju pojedinih portala i novina, blizu Želje su Zajko Zeba, dijete Grbavice, trenutno igrač Alanije u Rusiji, Radan Muminović fudbaler Sutjeske, Matijas Pejić, bivši mladi reprezentativac koji je član Brna u Češkoj, kao i Adin Džafić najbolji strijelac Veleža u prošloj sezoni.
sport-in.ba
O pojačanjima za novu sezonu se za sad ništa ne zna. Prioritet čelnih ljudi Željezničara je zadržati dva igrača od izuzetne važnosti za tim, Mirsada Bešliju te Seada Bučana. Njima dvojici je istekao ugovor, a prema nezvaničnim informacijama i jedan i drugi će ga produžiti.
Treći fudbaler Želje, kojemu je istekao ugovor je Delimir Bajić, kome je takođe ponuđen novi, kojeg će ovaj defanzivac vrlo vjerovatno odbiti.
U rubrici dolasci za sad nema niti jedno ime. U medijima se vrti nekoliko imena, ali za sad sve ostaje na špekulacijama. Prema pisanju pojedinih portala i novina, blizu Želje su Zajko Zeba, dijete Grbavice, trenutno igrač Alanije u Rusiji, Radan Muminović fudbaler Sutjeske, Matijas Pejić, bivši mladi reprezentativac koji je član Brna u Češkoj, kao i Adin Džafić najbolji strijelac Veleža u prošloj sezoni.
sport-in.ba
Zadnja izmjena: make, dana/u 02 jun 2010, 15:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Por que ? Por que somos los mejores...
naslov, link, nesto...da znamo koliko je clanak "pouzdan"
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
Drugar, siris dezinformacijepile87 je napisao/la:i sumljam i sumnjam je ispravnoHamo je napisao/la:Ja na dugove i zaboravio.I dajte molim vas prekinite da pišete "sumLJam" i "htJEo bi" nisam ni ja neki jezičar ali te gluposti pisati boli glava.
![]()

Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
kaze mi sluzbeni laktor ako on ne zna onda jbgGrad je nas DS je napisao/la:Drugar, siris dezinformacijepile87 je napisao/la:i sumljam i sumnjam je ispravnoHamo je napisao/la:Ja na dugove i zaboravio.I dajte molim vas prekinite da pišete "sumLJam" i "htJEo bi" nisam ni ja neki jezičar ali te gluposti pisati boli glava.
![]()
sp or tin .ba/tekst.aspx?id=27318Seyo_TM je napisao/la:naslov, link, nesto...da znamo koliko je clanak "pouzdan"
Lijepo je biti Manijak!!!
Ma kakav sp0rtin...pouzdanije i svjezije info su ovdje 

Pile, srozat ces svoj ugled ovdje zbog takvih ''laktora''. 

Cuo sam da ce Zeljo dovesti najmanje 5-6 kvalitetnih igraca..po meni prioritet treba biti dovodjenje Osmanagica,Zebe,Colica ,Jese i Dzafica..bilo bi fino i od komsija nekoga dovesti,prije svih Milana Muminovica i Sedina Torlaka! eh onda bi se naredne sezone prosetali Premijer ligom i vjerovatno nesto napravili u Evropi.. Svakom igracu sa ovih prostora treba biti cast da igra u Zeljeznicaru pred najbrojnijim i najboljim navijacima u BIH pa i sire,jer jedino iz ovoga kluba mogu napraviti dobar inostrani transfer..
Sine nije ti ovo zelim zelim za igrace trebaju pare koje trenutno trebaju da se negdje drugdje usmjere...k_c je napisao/la:Cuo sam da ce Zeljo dovesti najmanje 5-6 kvalitetnih igraca..po meni prioritet treba biti dovodjenje Osmanagica,Zebe,Colica ,Jese i Dzafica..bilo bi fino i od komsija nekoga dovesti,prije svih Milana Muminovica i Sedina Torlaka! eh onda bi se naredne sezone prosetali Premijer ligom i vjerovatno nesto napravili u Evropi.. Svakom igracu sa ovih prostora treba biti cast da igra u Zeljeznicaru pred najbrojnijim i najboljim navijacima u BIH pa i sire,jer jedino iz ovoga kluba mogu napraviti dobar inostrani transfer..
Nebi se bas slozio,samo ovaj zadnji odlazak Stojanovica u 7. momcad portugalske lige Nacional obara tvoje tvrdnje!k_c je napisao/la:Cuo sam da ce Zeljo dovesti najmanje 5-6 kvalitetnih igraca..po meni prioritet treba biti dovodjenje Osmanagica,Zebe,Colica ,Jese i Dzafica..bilo bi fino i od komsija nekoga dovesti,prije svih Milana Muminovica i Sedina Torlaka! eh onda bi se naredne sezone prosetali Premijer ligom i vjerovatno nesto napravili u Evropi.. Svakom igracu sa ovih prostora treba biti cast da igra u Zeljeznicaru pred najbrojnijim i najboljim navijacima u BIH pa i sire,jer jedino iz ovoga kluba mogu napraviti dobar inostrani transfer..
HSK Zrinjski Mostar
Jeste li ista soldi dobili za njega?Babilon je napisao/la:Nebi se bas slozio,samo ovaj zadnji odlazak Stojanovica u 7. momcad portugalske lige Nacional obara tvoje tvrdnje!
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 58 gostiju.