Da u pravu si.To ce mu na kraju karijere ako Bog da biti jedina stavka gdje ce biti bolji od Noleta.Ali da ti kazem,iako sam Noletov fan volio bi da se Rafa vrati .Ako mi je zbog ijednog sportiste na svijetu zao to je sigurno on....A sto se uzimanja Pariza tiče ja mislim da svak onaj ko voli sport mora biti na stanovistu da bi bilo steta da on to ne uradi do kraja karijere...NYKnicks Fan je napisao/la:Rafa ima 9 RG titulaslobodnjak je napisao/la:Očekivali smo svi ovo.Znalo se da ce uzeti superiorno turnir i prije početka.Marej je igrao koliko je mogao.Nije to bilo ni loše.Jedno je igrati protiv ostalih a drugo protiv Noleta.Kralj dalje nema.11 Bjorg je pao idemo dalje.Godina u kojoj je samo nebo granica.Pariz je ključ za sve.Jedini neizvjesni turnir.
Ovo je trenutak istine.Ili ce biti najbolji ikad ili ne.
Sve je tamo.Grand slem,mozda i sezonski ,ako uzme i broj sedmica na prvom mjestu je tu.
6 australija do kraja ako bog da i 8.U to je vazno....
Ako Rafa ima 8 Pariza zasto Nole ne bi bio kralj Melburna
I BICE TAKO .....
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
slobodnjak
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Vrijeme je da ga uzme španski konobar sa Mannacora u Parizu, nije već dugo.Greivis je napisao/la: Bas me zanima ko ove godine uzima Novaka u Parizu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma neće, vjeruj mi, sve dok je stanje ovakvo. Andy je u laganom padu već neko vrijeme.Greivis je napisao/la:Ma uzeo je set ali jasno je da ne moze uzeti tri. Prije ce opet Andy dobiti Novaka na GS-u od Rogera.Claus je napisao/la:Moj @Greivise, kako to da RF protiv onakvog Novaka uzme set, a Andy protiv ovakvog ne može?![]()
Bas me zanima ko ove godine uzima Novaka u Parizu.
Nole je u polufinalu odigrao spektakularna prva dva seta, a danas je samo u prvom briljirao. Naravno da se radi o različitim duelima, ali ono što je Novak pogađao protiv Federera može pokušati braniti samo prime Nadal. Apsolutno sve mu je polazilo za rukom, RF se gotovo ništa nije pitao.Valencia je napisao/la:Nije Nole danas bio losiji u odnosu na polufinalni duel. Marej ga je tjerao da igra drugacije. Svaki njihov duel je ovakav.
Da je sa druge strane bio Raonic vidjeli bi veliki broj spektakularnih poena.
Slažem se da bi bilo bolje da je Raonić zaigrao u finalu, iako ni to ne bi promijenilo konačan ishod.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Baš kako sam napisao jučer, Endi nije iskorištavao padove Novaka, već ga je vraćao u meč, viđeno bezbroj puta do sada.
Još jedna dominacija Đokovića, još jedan rutinski osvojen slam, ubjedljivo kao i dobar dio prethodnih. Tek sad za njega slijedi ono pravo, Roland Garros i olimpijada. Osvajanje RG-a i još jedna medalja na olimpijadi bi ga dodatno i definitivno približili samom vrhu, ali taj RG je najvažniji. On otvara mnogo toga, a najbitnije je da otvara šansu za CYGS.
Biće ovo luda 'one man' sezona.
Još jedna dominacija Đokovića, još jedan rutinski osvojen slam, ubjedljivo kao i dobar dio prethodnih. Tek sad za njega slijedi ono pravo, Roland Garros i olimpijada. Osvajanje RG-a i još jedna medalja na olimpijadi bi ga dodatno i definitivno približili samom vrhu, ali taj RG je najvažniji. On otvara mnogo toga, a najbitnije je da otvara šansu za CYGS.
Biće ovo luda 'one man' sezona.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Očekivano, dominacija se nastavlja. Sad ništa ne djeluje daleko ili nemoguće i oni što su se čudili prošlih sezona kada je počela da se poteže priča o potencijalnom GOAT-u sad nisu toliko sigurni. Opet ponavljam, ubijeđen sam da će RG doći prije ili kasnije ali mi se čini da bi za Novaka najbolje bilo kada bi došao što je moguće kasnije. Ovako ga tjera na dodatne napore i ozbiljnu pripremu svake sezone a moguće je da bi to sve (manje-više) splasnulo kada bi osvojio. Daj Bože da griješim pa da ostvari već ove sezone a opet nastavi sa ovakvim igrama. Trenutno je nedodirljiv, to je valjda jasno. Za sam sport je žalosno što je jaz između Novaka i Murraya(2. igrač svijeta iako je po meni Federer i dalje no.2 bez obzira na godine i poziciju) mnogo veći negoli je između Andya/Federera i ostatka toura. Ali je makar zanimljivo gledati Novaka u tijesnoj trci sa rekordima 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Jednostavno Novak ima ispred sebe cist put 
Konkurencija nikad losija a on nikad bolji
Ako se ne desi kakvo cudo sto se tice novi tenisera da neko napravi iskorak onda nema potrebe pratiti tenis jer zna se pobjednik
Mozda neka povreda da poremeti Novaka, ali svemu dode kraj pa tako i njemu sad je pitanje koliko ce nabrati titula do kraja
Meni licno fali trojac Federer Nadal i Novak, fali mi tenis od 5 setova i gdje ne znas sta ce se desiti a sad sve se zna.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Konkurencija nikad losija a on nikad bolji
Ako se ne desi kakvo cudo sto se tice novi tenisera da neko napravi iskorak onda nema potrebe pratiti tenis jer zna se pobjednik
Mozda neka povreda da poremeti Novaka, ali svemu dode kraj pa tako i njemu sad je pitanje koliko ce nabrati titula do kraja
Meni licno fali trojac Federer Nadal i Novak, fali mi tenis od 5 setova i gdje ne znas sta ce se desiti a sad sve se zna.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Kasnis druze kasnis
VAMOS RAFA VAMOS

VAMOS RAFA
Sta ce kojeg vraga na sljaci u februaru.To je uvijek bilo rezervisano za likove poput Ferrera.
Pripreme za Hamburg, mora na vrijeme krenuti.darker10 je napisao/la:Sta ce kojeg vraga na sljaci u februaru.To je uvijek bilo rezervisano za likove poput Ferrera.
41.21.1.
S-Y-L-A-R je napisao/la:Pripreme za Hamburg, mora na vrijeme krenuti.darker10 je napisao/la:Sta ce kojeg vraga na sljaci u februaru.To je uvijek bilo rezervisano za likove poput Ferrera.
naravno, fonjini je zayeban
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
ovako ce biti jos 1-2 godine jer ceka ove losije igrace sa manjim brojem GS i mastersa da ga stignu pa ce onda i on na jace turnire pa da krenu od nule jer ovako nije regularno..darker10 je napisao/la:Sta ce kojeg vraga na sljaci u februaru.To je uvijek bilo rezervisano za likove poput Ferrera.
A la selamet ti sinko.Rocky1 je napisao/la:ovako ce biti jos 1-2 godine jer ceka ove losije igrace sa manjim brojem GS i mastersa da ga stignu pa ce onda i on na jace turnire pa da krenu od nule jer ovako nije regularno..darker10 je napisao/la:Sta ce kojeg vraga na sljaci u februaru.To je uvijek bilo rezervisano za likove poput Ferrera.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica
NK Celik Zenica
Možda je trebao tebe pitati za mišljenje!?darker10 je napisao/la:Sta ce kojeg vraga na sljaci u februaru.To je uvijek bilo rezervisano za likove poput Ferrera.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Shvati da Rafa više nikad neće biti ni u top 4Rocky1 je napisao/la:ovako ce biti jos 1-2 godine jer ceka ove losije igrace sa manjim brojem GS i mastersa da ga stignu pa ce onda i on na jace turnire pa da krenu od nule jer ovako nije regularno..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Al ajde,jedna od rijetkih prilika za Rafu da uzme turnir ove godine.Mancini je napisao/la:Možda je trebao tebe pitati za mišljenje!?darker10 je napisao/la:Sta ce kojeg vraga na sljaci u februaru.To je uvijek bilo rezervisano za likove poput Ferrera.
Zato hoce wawrinkaremA1 je napisao/la:Shvati da Rafa više nikad neće biti ni u top 4Rocky1 je napisao/la:ovako ce biti jos 1-2 godine jer ceka ove losije igrace sa manjim brojem GS i mastersa da ga stignu pa ce onda i on na jace turnire pa da krenu od nule jer ovako nije regularno..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rocky1 je napisao/la:Zato hoce wawrinkaremA1 je napisao/la:Shvati da Rafa više nikad neće biti ni u top 4Rocky1 je napisao/la:ovako ce biti jos 1-2 godine jer ceka ove losije igrace sa manjim brojem GS i mastersa da ga stignu pa ce onda i on na jace turnire pa da krenu od nule jer ovako nije regularno..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa on već jest
Zato hoce wawrinkaremA1 je napisao/la:Shvati da Rafa više nikad neće biti ni u top 4Rocky1 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa on već jest
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.