Magic Johnson dzukelo jedna!

[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
broi ovo mozes i ti isprintat kod kuce..
Ovo je vec 3 put da je za redom pogodioMomciluk je napisao/la:broi ovo mozes i ti isprintat kod kuce..
Prometheus je napisao/la:Ovo je vec 3 put da je za redom pogodioMomciluk je napisao/la:broi ovo mozes i ti isprintat kod kuce..
Al bice hebeno ako je Mutombo bacio magiju:subcoccinela je napisao/la:![]()
![]()
hajmo svi po sedam puta medzi dzonson dzukelo jedno ,pa mozda otklonimo malere za nocas
![]()
![]()
koji ludjak majko moja
E jbg onda.. sta je pokrio sta se moglo vidjet?Prometheus je napisao/la:Jesam. Pokrijo je koje igre ali kvote i to si mogao vidjeti
Odg mi samo ovoPrometheus je napisao/la:Pokrije igre a ostavi kvotu i datum dobitak i sve ostalo. Samo kad se završi pokaže cijeli listić
Evo nije mi bilo mrsko provjerit, kod mene moze ostalo mi bilo 0,02 na racunu i eto isplatio sam na Koševu pa ako neko hoce nek podigneDesmond je napisao/la:Igra li iko na ovom wwinu? Zasto se, kad se traži isplata na stranici, ne moze odabrati neka poslovnica u Sarajevu?
Kod mene stoje samo gradovi iz RS-aMomciluk je napisao/la:Evo nije mi bilo mrsko provjerit, kod mene moze ostalo mi bilo 0,02 na racunu i eto isplatio sam na Koševu pa ako neko hoce nek podigneDesmond je napisao/la:Igra li iko na ovom wwinu? Zasto se, kad se traži isplata na stranici, ne moze odabrati neka poslovnica u Sarajevu?![]()
Prije je cini mi se prije nego biras grad bilo da izaberes fbih ili rs ali evo sad gledam nema toga.. vjerovatno ti je adresa koju si stavio u rs pa imas samo te gradove ponudjene to je opet njihova greska, odgovorice ti na mail..Desmond je napisao/la:Kod mene stoje samo gradovi iz RS-aE svašta. Poslao sam mail, pa ce valjda odgovoriti. Uglavnom, hvala
odigra dva ne bitno koja para,u fotosopu ih prekrije i napise one parove koji su prosli.samo font slova nastima i to je to ..Prometheus je napisao/la:Znam da je Fake ali kako se radi? Pokaže već dan prije sve samo parove pokrije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.