PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ispunit cemo mi Zelju kad dodjete na Tusanj, nije problem
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
ne znam baš za to, evo već sad šesta godina kako ste nas posljednji put pobjedili na tusnju, slabo vam to nešto idepinoglavi je napisao/la:Ispunit cemo mi Zelju kad dodjete na Tusanj, nije problem
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
pinoglavi je napisao/la:Ispunit cemo mi Zelju kad dodjete na Tusanj, nije problem

DRUG NEBI TI PUNCA
- GoodisonPark
- Kontakt:
Samo polako, isto ta priča je bila i prošle godine pa na kraju kuknjava predsjedničeeeeee

povratak otpisanih!
Bit ce, polakofedeltafrotta je napisao/la:ne znam baš za to, evo već sad šesta godina kako ste nas posljednji put pobjedili na tusnju, slabo vam to nešto idepinoglavi je napisao/la:Ispunit cemo mi Zelju kad dodjete na Tusanj, nije problem

Sto se ne bi skupili?
Pa na kraju predsjednice gdje ces tako okrutno da im njihov bivsi igrac zabije na Grbavici?
Hoće li to punjenje biti u rangu onog iz prošle sezone na Tušnju? 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
[youtube][/youtube]bagrcavi je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:Ispunit cemo mi Zelju kad dodjete na Tusanj, nije problem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-hoćel' vas se moć:ri skupit za utakmice?
Azmirami kad Joge počera.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Biće nas, a čuvamo vam posebno mjesto za vaš stručni štabbagrcavi je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hoćel' vas se moći skupit za utakmice?

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ma jok, bit ce sad lakse jer nece biti gostujucih navijaca. Opet ce bit teska utakmica s obzirom da ste se pojacali, priznajem.Ajzea je napisao/la:Hoće li to punjenje biti u rangu onog iz prošle sezone na Tušnju?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hocetel opet gadjati stare, invalide i djecu bakljama na tribinama? 

Ali imati ce motiv vise da nam se osvete, prosle godine im mi uzeli bodove kad smo osigurali opstanak, a oni se borili za titulu. Ove godine ce nam doci kad se mi borimo za titulu, a i vjerujem da ce oni osigurati opstanak do utakmice na Tusnju.
@tuzlak pa to je njihov prepoznatljivi stil kao kad su prije nekoliko godina izletili kod trznog na Sjenjaku i gadjali ljude sto piju kafu pepeljarama
@tuzlak pa to je njihov prepoznatljivi stil kao kad su prije nekoliko godina izletili kod trznog na Sjenjaku i gadjali ljude sto piju kafu pepeljarama
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 05 feb 2016, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
polahko, prvo ce doci nasih 200-300 prijatelja iz lukavca, gracanice, zivinica da vas nahajcaju a onda ulaze sarajevski mangupi... jbt pa nasa podruznica ima vise clanova nego citave fukare 

- GoodisonPark
- Kontakt:
Vi ćete već na samom početku ispuhati ko balon, ko dušica, zato što ste se na ovoj pauzi već proglasili šampionima univerzuma, zapamtite ovo
+ raspored preyeben
Ja koliko se sjećam da je vaša priča bila da su tu na "A" sektoru najokorjeliji kriminalci i da nam je bolje da ne dolazimo koliko su zaebani

+ raspored preyeben

Ja koliko se sjećam da je vaša priča bila da su tu na "A" sektoru najokorjeliji kriminalci i da nam je bolje da ne dolazimo koliko su zaebani

povratak otpisanih!
Sloboda ima najbolji raspored.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bilo bi mi drago da rijesite probleme i ponovo uspostavite navijacku grupu i dodjete u sto vecem broju, ipak je to draz ovakvih utakmica.fedeltafrotta je napisao/la:polahko, prvo ce doci nasih 200-300 prijatelja iz lukavca, gracanice, zivinica da vas nahajcaju a onda ulaze sarajevski mangupi... jbt pa nasa podruznica ima vise clanova nego citave fukare
Slijedeći put vi drzite prvu liniju, a ne njih da šaljete..tuzlak1987 je napisao/la:Hocetel opet gadjati stare, invalide i djecu bakljama na tribinama?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dolazi prvo vasa podgrupa "Seljacke pi*ke", a onda vi uljecete oko 55-e nasmrkani da gadjate djedovefedeltafrotta je napisao/la:polahko, prvo ce doci nasih 200-300 prijatelja iz lukavca, gracanice, zivinica da vas nahajcaju a onda ulaze sarajevski mangupi... jbt pa nasa podruznica ima vise clanova nego citave fukare

-
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Dolazi prvo vasa podgrupa "Seljacke pi*ke", a onda vi uljecete oko 55-e nasmrkani da gadjate djedovefedeltafrotta je napisao/la:polahko, prvo ce doci nasih 200-300 prijatelja iz lukavca, gracanice, zivinica da vas nahajcaju a onda ulaze sarajevski mangupi... jbt pa nasa podruznica ima vise clanova nego citave fukare

- GoodisonPark
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Sloboda ima najbolji raspored.
Već smo jednom diskutovali oko toga i svako ima razloge zbog čega misli tako kako misli

Ostaje nam da vidimo...
povratak otpisanih!
"nemojte dolaziti raznijećemo vas, čekamo vas na tribini bla bla bla" Posle utakmice kažu penzioneri bili. Pa i jeste penzioneriGoodisonPark je napisao/la:

DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.