Puno pozdrava
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Za koga navijas da te odmah procijenimoNickVanExel je napisao/la:Novi sam na temi,koju citam vec odavno.Volim argumentovane diskusije i nadam se da ce takvih biti sto vise.Sa nestrpljenjem ocekujem playoff utakmice okc/spurs/gsw/cavs ne bitno ko sa kim igra,ocekujem epske meceve.![]()
Puno pozdrava
Iggy najluđi, ili nije skonto ili je preozbiljno shvatio ovaj prijem kod predsjednika
Wall nije u top 3 istoka. IT4, Irving i Lowry pa tek onda on. I Lillard ove sezone izgleda bolje od njega ako ćemo i o zapadnjacima.filip13 je napisao/la:STEF je napisao/la: Da li je bolji od Lillarda?
mislio sam na walla,u top 3 mislim da nije,curry,westbrook,paul su ispred,lillard i on su tu negdje po meni
Irving, lowry, Wall, IT po ovom poretku bi ih ja poredao, generalno, ne za ovu sezonu.Kawhi je napisao/la:Wall nije u top 3 istoka. IT4, Irving i Lowry pa tek onda on. I Lillard ove sezone izgleda bolje od njega ako ćemo i o zapadnjacima.filip13 je napisao/la:STEF je napisao/la: Da li je bolji od Lillarda?
mislio sam na walla,u top 3 mislim da nije,curry,westbrook,paul su ispred,lillard i on su tu negdje po meni
IT4 ispred Walla?..to mozda kada bi pitao ove trolove ovuda po temu sto siluju sa njim svaki drugi danKawhi je napisao/la:Wall nije u top 3 istoka. IT4, Irving i Lowry pa tek onda on. I Lillard ove sezone izgleda bolje od njega ako ćemo i o zapadnjacima.filip13 je napisao/la:STEF je napisao/la: Da li je bolji od Lillarda?
topnik1 je napisao/la:![]()
koja legenda je ovaj Obama
On vjerovatno konta da je to uvreda za Warriorse, koji sebe smatraju najboljom generacijom svih vremena.Mavs je napisao/la:Iggy najluđi, ili nije skonto ili je preozbiljno shvatio ovaj prijem kod predsjednika
klonu, ponasaj se normalno da ne bi opet isao u banovice.NickVanExel je napisao/la:Novi sam na temi,koju citam vec odavno.Volim argumentovane diskusije i nadam se da ce takvih biti sto vise.Sa nestrpljenjem ocekujem playoff utakmice okc/spurs/gsw/cavs ne bitno ko sa kim igra,ocekujem epske meceve.![]()
Puno pozdrava
Šta fali Lavinu, bartonu i Gordonu ? ?? Jedino sam iznenađen DrummondomSarmelino je napisao/la:Ovi dunk contesti su sve slabiji i slabiji, ljudima nestaje ideja ****, nadam se da ce na ovom AS bit vidjeno nesto novo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.