ZELJO DO GROBA je napisao/la:@biskitt
a uvlace mu se u spuak, il malo kluturnije ulizuju mu se
@red fan aBd bice i on oko reprezentacije...a Bgm i oko Zelje
Ok onda ak si tako mislio!!!BOJKOT________________
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ZELJO DO GROBA je napisao/la:@biskitt
a dok on ne dodje i dok se sta ne promijeni odpedalite odavde, smarate brate ionako smorenu situaciju.red fan je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:@biskitt
Ok onda ak si tako mislio!!!BOJKOT________________
Posto pojedini izgleda pocinju govoritu u trecoj osobi kada govore o sebi, da i ja nesto kazem.al kad se sve promijeni nabolji...e onda ce i ZELJO DO GROBA I red fan biti uz repku...
Mesa se nudio vise puta ali ga je savez odbio.kalle je napisao/la:Ciro naj bolji trener koji zeli da vodi bih repku. ovi nasi druri strucnjaci ne zele se ni prijaviti za selektosko mjesto.... kao sto su bazdarevic,halilbegvic ili susic njima su druge drzave draze od BIH
Pa sad ispade da tih 5% protivcirovaca je registrovano na forumu a 0.5% za Ciru,znaci da smo svi ovdje koji su protiv Cire u BIH,ma bjezi,vidjeces ti podrsku Ciri na BL protiv Belgije.amir je napisao/la:Ja sam za Ciru i bit cu za Ciru i veliko mi je zadovoljstvo sto je on selektor, svaka mu cast, i kada cujem da neko govori protiv Cire to kod mene daje snage i ja ga jos vise podrzavam.Kakav bojkot reprezentacije, stvarno sam se morao nasmijati, dodje 15 000 raje na Bilino polje a vi bi bojkotovali, vi pricate protiv Cire a cijeli ga astadion podrzava, mozete ga vi mrziti ali ga ne mrzi 95 % bosanaca i hercegovaca.
Podrzavam Ciru, svaka mu cast
Blago tebi i tvojoj pameti !amir je napisao/la:Ja sam za Ciru i bit cu za Ciru i veliko mi je zadovoljstvo sto je on selektor, svaka mu cast, i kada cujem da neko govori protiv Cire to kod mene daje snage i ja ga jos vise podrzavam.Kakav bojkot reprezentacije, stvarno sam se morao nasmijati, dodje 15 000 raje na Bilino polje a vi bi bojkotovali, vi pricate protiv Cire a cijeli ga astadion podrzava, mozete ga vi mrziti ali ga ne mrzi 95 % bosanaca i hercegovaca.
Moj 700-ti post posvecujem velikom Ciri, svaka mu sast, jos jednom, on je pravi strucnjak i strateg i moralista
amir je napisao/la:Ja sam za Ciru i bit cu za Ciru i veliko mi je zadovoljstvo sto je on selektor, svaka mu cast, i kada cujem da neko govori protiv Cire to kod mene daje snage i ja ga jos vise podrzavam.Kakav bojkot reprezentacije, stvarno sam se morao nasmijati, dodje 15 000 raje na Bilino polje a vi bi bojkotovali, vi pricate protiv Cire a cijeli ga astadion podrzava, mozete ga vi mrziti ali ga ne mrzi 95 % bosanaca i hercegovaca.
Moj 700-ti post posvecujem velikom Ciri, svaka mu sast, jos jednom, on je pravi strucnjak i strateg i moralista
Amire zar ne kontas da nasem fudbalu nema buducnosti dok ne odu gospoda iz saveza!Opeta kazem on je nas mentalitet kalo okrenuo uz repku iako si ti za vrijeme kodre bio za bojkot i smjenu saveza!Zar ne vidis da je ciro samo paravan i spasitelj za **** iz saveza!!!!RođeniMostar je napisao/la:Blago tebi i tvojoj pameti !amir je napisao/la:Ja sam za Ciru i bit cu za Ciru i veliko mi je zadovoljstvo sto je on selektor, svaka mu cast, i kada cujem da neko govori protiv Cire to kod mene daje snage i ja ga jos vise podrzavam.Kakav bojkot reprezentacije, stvarno sam se morao nasmijati, dodje 15 000 raje na Bilino polje a vi bi bojkotovali, vi pricate protiv Cire a cijeli ga astadion podrzava, mozete ga vi mrziti ali ga ne mrzi 95 % bosanaca i hercegovaca.
Pa kakav je to prost i naivan nacin razmisljanja. I ti se zoves BIH fan, molim te nemoj me dovoditi na smjeh do suza. Pa ti kao prvo budi srecan da ti ja uopste odgovoram pri takvim smijesnim argumentima. I ne ovo uopste nije ad hominem napad, ta tvoja recenica gore je tuzni realitet i rezultat tvog jadnog pokusaja nekakvog logicnog razmisljanja.Navijam za ozdravljenje naseg fudbala,jer ako izgubimo sve ce past u vodu svi ce Ciru zamrziti i pocet ponovo na savez punom parom,nece niko na utakmice ici,zato sam da BIH izgubi.
Mogao bi ti biti Cirin asistent,a ako moj nick nesto izaziva ruzno u tebi sta ti ja mogu,ja volim svoju BIH,A fudbalska repka mi je nesto veoma vazo i drago,znas kako volim cuti da je neki BH igrac presao u neki klub iz liga petica pa to mi je nesto najdraze.Principatus je napisao/la:@ BIHfan. Evo citam od tebe u drugoj temi sto se tice Belgija/BiH, gdje kazes da se nadas da cemo izgubiti:
Pa kakav je to prost i naivan nacin razmisljanja. I ti se zoves BIH fan, molim te nemoj me dovoditi na smjeh do suza. Pa ti kao prvo budi srecan da ti ja uopste odgovoram pri takvim smijesnim argumentima. I ne ovo uopste nije ad hominem napad, ta tvoja recenica gore je tuzni realitet i rezultat tvog jadnog pokusaja nekakvog logicnog razmisljanja.Navijam za ozdravljenje naseg fudbala,jer ako izgubimo sve ce past u vodu svi ce Ciru zamrziti i pocet ponovo na savez punom parom,nece niko na utakmice ici,zato sam da BIH izgubi.
Pa netreba velika inteligencija i da se ide na nekakve filozofske (trpas me u absolutno pogresnu granu) forume da se razumje, da to nije nacin na koji ce BiH fudbal ozdraviti, ma uopste nesto uspjeti.
Ti ljudi koji sjede tamo su kao krpelji koji su se cvrsto prikacili i piju krv, pa da i direkt po njima udaramo tesko ih je skinuti. A ti i tebi slicni mislite da ako dovoljno se koncentrisemo, napadamo, bojkotujemo reprezentaciju i selektora da ce to nekako prokapati indirektno po savezu, pa ce im mozda malo zasmetati.
Prebijati dakle borbu protiv saveza preko ledja reprezentacije i selektora. Ma nemoj. Koja smjesna zamisao.
jednio sto se slazem s tobom je da Spahica treba podrzati i da on svim srcem igra za Bih...Principatus je napisao/la:Hehe polako, pa nije Principatus rekao da te treba ukloniti sa foruma, zato sam rekao "slicno" a ne "isto" misljenje. Ma kakvi tebe ukloniti, pa zazelio bih te se odmah moj Zeljo do Groba. Stvarno, iskreno...
Ma kako cu da smirim hormone kad iz mene vriju bez pauze, a najvise testosteron. Znas testosteron je onaj sto biohemijski slican tvom glavnom hormonu, estradiolu. Mala razlika za biohemicara, a velika za pol. Mala insider sala, bezazlena.
Nisam za savez a znas da podrzavam Blazevica i reprezentaciju, jer ga igraci podrzavaju, a na njima je da znaju koga hoce i sa kim zele da rade. A sto sad poneki misle da to bolje znaju od igraca je druga stvar. Prepoznavanje svog neznanja je pocetak prave mudrosti, nesto sto ce pojedinim ostati zauvjek zatvoreno.
Vidio sam kako se pocelo blatiti sad i po Spahicu, covjeku koji igra pod injekcijama u Istanbulu. Sram. To je nesto, jedan oscjecaj koji nekima manjka. I osjecaj kada je najbolje da zacepe, umjesto da prosipaju svoj duhovni otpad.
A ti brate fino bojkotiraj, blati pa mnogo uspjeha pri tome.
poslije utakmice sa turskom BHF je kritikovao blazevica i izjavili su da je njihov i nas jedini pravi selektor Meho Kodro...znaci to nije neki kompliment ciri i znak da svi za njega navijaju...a ti si nesto pomjeso loncice...vidjecemo sad koliko ce ljubi biti na BP u zenici protiv belgije.....al dobro nemam ja nista protiv da vi podrzavate ciru, al docete vi jednom onome pravom, al mozda bude kasno....amir je napisao/la:Ja sam za Ciru i bit cu za Ciru i veliko mi je zadovoljstvo sto je on selektor, svaka mu cast, i kada cujem da neko govori protiv Cire to kod mene daje snage i ja ga jos vise podrzavam.Kakav bojkot reprezentacije, stvarno sam se morao nasmijati, dodje 15 000 raje na Bilino polje a vi bi bojkotovali, vi pricate protiv Cire a cijeli ga astadion podrzava, mozete ga vi mrziti ali ga ne mrzi 95 % bosanaca i hercegovaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.