PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ako je ovo vrh našeg humora, gasite ovu temu. Ako su nam vrh humora situacije u kojoj su se naši klubovi i njihovi igrači nalazili, u šta se između ostalog ubraja izjava Dialibe, viršle i to što su igrači Sarajeva zivjeli pod svijećama, gasite ovu temu.. Umjesto da zaboravimo na sve ovo i budemo ponosni što su nam klubovi u kudikamo boljoj situaciji nego što su bili, neki manje neki više, mi se vraćamo na ovo..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Bravo macko. Sa nekim forumasima je zadovoljstvo ostvariti normalan kontakt. Da bar ima vise "vasih" momaka kao sto si ti.Ajzea je napisao/la:Ako je ovo vrh našeg humora, gasite ovu temu. Ako su nam vrh humora situacije u kojoj su se naši klubovi i njihovi igrači nalazili, u šta se između ostalog ubraja izjava Dialibe, viršle i to što su igrači Sarajeva zivjeli pod svijećama, gasite ovu temu.. Umjesto da zaboravimo na sve ovo i budemo ponosni što su nam klubovi u kudikamo boljoj situaciji nego što su bili, neki manje neki više, mi se vraćamo na ovo..
Svaka cast "mucki provokatoru". Hehe

Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Heeej zenjkan je gooolem! Dje cete na zeljkana!?
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
A otkad ste to vi u boljoj situaciji nego sto ste bili?Ajzea je napisao/la:Ako je ovo vrh našeg humora, gasite ovu temu. Ako su nam vrh humora situacije u kojoj su se naši klubovi i njihovi igrači nalazili, u šta se između ostalog ubraja izjava Dialibe, viršle i to što su igrači Sarajeva zivjeli pod svijećama, gasite ovu temu.. Umjesto da zaboravimo na sve ovo i budemo ponosni što su nam klubovi u kudikamo boljoj situaciji nego što su bili, neki manje neki više, mi se vraćamo na ovo..

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Da je Bogdo manje papaka kao što si ti...RuleHz je napisao/la:
Bravo macko. Sa nekim forumasima je zadovoljstvo ostvariti normalan kontakt. Da bar ima vise "vasih" momaka kao sto si ti.Ajzea je napisao/la:Ako je ovo vrh našeg humora, gasite ovu temu. Ako su nam vrh humora situacije u kojoj su se naši klubovi i njihovi igrači nalazili, u šta se između ostalog ubraja izjava Dialibe, viršle i to što su igrači Sarajeva zivjeli pod svijećama, gasite ovu temu.. Umjesto da zaboravimo na sve ovo i budemo ponosni što su nam klubovi u kudikamo boljoj situaciji nego što su bili, neki manje neki više, mi se vraćamo na ovo..

RuleHz je napisao/la: Ima da sad skupimo redove kao nikad prije, ovo je sezona koja ce mnogo toga reci. Ako uspijemo da gurbeti ne odu u Evropu sa njima je gotovo.
Molim vas braco, prijatelji. Ma koliko bilo negativnih sansi za komentare,ipak suzbijmo redove. Ova godina je presudna.
Koprcaju se ali cemo ih poslati vrlo brzo gdje im je mjesto.
Moli vas Vas brat.
Mi Nikad Odustati Necemo!
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
tuslaci, na koliko je asmir potpisao djelmica, kad je predstavljanje
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Malo sam prelistao prije temu.Ajzea je napisao/la:Ovaj još goriAgamemnon je napisao/la:u cemu je problem Ajzea,lijepo pitam bez ikakvog sarkazma,zanima me...Ajzea je napisao/la:Ovi Tuzlaci se uvaljuju i kad ih uopšte niko ne spominje![]()
Odavno jači post nisam pročitao, brat je internet prekucao
Šta je sve otkriveno na ovoj temi, ponos i dika foruma zdravlja mi
ako na normalno pitanje nemozes lijepo odgovoriti preskoci me bogati..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hoće li mu neko objasniti na koga sam mislio?!
![]()
![]()
Ovo je ekser u mozgu oca mi

Veliki pozdrav za Manijake ovom prilikom, stvarno vase plave dame znaju sta rade

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
papcino guli jabuko :-*bagrcavi je napisao/la:Da je Bogdo manje papaka kao što si ti...RuleHz je napisao/la:
RuleHz je napisao/la: Ima da sad skupimo redove kao nikad prije, ovo je sezona koja ce mnogo toga reci. Ako uspijemo da gurbeti ne odu u Evropu sa njima je gotovo.
Molim vas braco, prijatelji. Ma koliko bilo negativnih sansi za komentare,ipak suzbijmo redove. Ova godina je presudna.
Koprcaju se ali cemo ih poslati vrlo brzo gdje im je mjesto.
Moli vas Vas brat.
Mi Nikad Odustati Necemo!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Ovo stvarno nisu istineGiuseppe1 je napisao/la:Ja samo ne znam kako smo im mi nabili komplekse. Pa on se svadja sa komsijama i ne moze bez Tuzle i Fukara. Ovo nije normalnoPeace je napisao/la:Za te pare mozete dobiti korner zastavicu i onaj kvadrat i po oko korner zastavice... jbg velika je razlika kad imas nesto zemlje, građevine i sl, i kada kao zadnja bijeda i fukara nemas nista... samo ono malo gaca i potkosulje, tacnije ime i grb...

Kad nam vodu odvrnu brajtofedeltafrotta je napisao/la:tuslaci, na koliko je asmir potpisao djelmica, kad je predstavljanje

Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Na isti dan kad je i vama predstavljanje Duljevicafedeltafrotta je napisao/la:tuslaci, na koliko je asmir potpisao djelmica, kad je predstavljanje
Nad tobom sunce najljepše sja
pinoglavi je napisao/la:Na isti dan kad je i vama predstavljanje Duljevicafedeltafrotta je napisao/la:tuslaci, na koliko je asmir potpisao djelmica, kad je predstavljanje

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
bas steta sto necemo gledati dulju u dresu Zelje, gorili smo od zelje... 

Vi se tu zaje.bavate, a jednom mladiću nije ispunjena zivotna zelja. Zivot je stvarno okrutan..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Tu zelju ste spremni platiti 400k€. Nije bas da niste gorili od zelje.fedeltafrotta je napisao/la:bas steta sto necemo gledati dulju u dresu Zelje, gorili smo od zelje...
Nad tobom sunce najljepše sja
Istina, gorili smo od zelje da ispunimo zivotnu zelju tom nesretnom mladiću.pinoglavi je napisao/la:Tu zelju ste spremni platiti 400k€. Nije bas da niste gorili od zelje.fedeltafrotta je napisao/la:bas steta sto necemo gledati dulju u dresu Zelje, gorili smo od zelje...
-
- Kontakt:
ne zna sta propusta, masaze halima loje su san svakog premijerligaskog profesionalca
Ajzea je napisao/la:Istina, gorili smo od zelje da ispunimo zivotnu zelju tom nesretnom mladiću.pinoglavi je napisao/la:Tu zelju ste spremni platiti 400k€. Nije bas da niste gorili od zelje.fedeltafrotta je napisao/la:bas steta sto necemo gledati dulju u dresu Zelje, gorili smo od zelje...

DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.