FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: RE: Re: FK Željezničar
U Hrvatskoj su ja mislim.amazon je napisao/la:Ali kao da sam procitao da su negdje vani na pripremama. Ima ugovor do ljeta 2017
Poslano sa mog GT-I8190 koristeći Tapatalk
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- amazon
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Nasao sam idu u Hr, a mi uskoro idemo u Tursku ako ne dode kroz par dana vjerovatno nistaZZtop10 je napisao/la:U Hrvatskoj su ja mislim.amazon je napisao/la:Ali kao da sam procitao da su negdje vani na pripremama. Ima ugovor do ljeta 2017
Poslano sa mog GT-I8190 koristeći Tapatalk
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Re: FK Željezničar
Za Burekovica sam cuo danas, da je na sudu dobio konacno papire i da bi se ovih dana trebao pridruziti nasem timu. Moze li neko od upucenijih potvrditi ovu informaciju
Sta mislite kolike su sanse da se nadje generalni sponzor vec do pocetka iduce sezone... Mozda malo pretencijozno..?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Treba biti iskren i reci tesko, ne znam trenutno ko moze da izdvoji veliku cifru.sajo10 je napisao/la:Sta mislite kolike su sanse da se nadje generalni sponzor vec do pocetka iduce sezone... Mozda malo pretencijozno..?
Potajno se nadam da je Amar u Kataru ostvario neke kontakte, a sad mu ugovor istice na kraju sezone. (ludi snovi, ali nikad ne reci nikad)

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Jao Hodžurde

Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
Isti cojkbagrcavi je napisao/la:Mile Kitić predsjednik Debrecena![]()
![]()

mailson fulio slikanje, k'o za godišnjak u srednjoj.
I što binde nisu slikale stručni štab? Pu 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Neka se slika kad dođu Burek i Ugljesa-sexy.ChWilla je napisao/la:mailson fulio slikanje, k'o za godišnjak u srednjoj.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 04 feb 2016, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Hodzurda lijep haman ko Radinović, što jasno kazuje da mora imati prednost nad Bogičevićem koji me podsjeća na Paravinju.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 04 feb 2016, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- amazon
- Kontakt:
Mailsonu nije mogla stati glOva
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Kako gospodski,šmekerski stavimo tačku na ovu priču oko Dulje.Javno i glasno,bez ikakve uvrede prema drugima,iznesu činjenice u svega 10-tak rečenica.Bravo Upravo!
vasilić je bio paravinja a ne bogi, mada ima i ovaj neke sličnosti...
ChWilla je napisao/la:vasilić je bio paravinja a ne bogi, mada ima i ovaj neke sličnosti...

Neke sličnosti?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
al' vasilić je još više, imao je i upale obraze