Pravi košarkaši poput Hardena bez problema izvuku 20ak. Curry basketašSlevinKelevra je napisao/la:Dakle, Curry je sinoc izveo samo tri slobodna bacanja i pogodio dva!?I ovo mora da je neki rekord
51 poen uz dva sa slobodna u 35 minuta igre
2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kad već pitaš uistinu jeste tek drugi igrač svih vremena da pogodi 50 sa samo dva pogođena slobodnaSlevinKelevra je napisao/la:Dakle, Curry je sinoc izveo samo tri slobodna bacanja i pogodio dva!?I ovo mora da je neki rekord

Nemoj tako govorit, reći će ti ovi što prate košarku od vremena kad je Kinđe plesao po parketima Europe da smatraš Curryja boljim od Jordana. Mi mlađi ne smijemo prigovorit ništa njima starijima jer sad "ne moraš popit batine da dadneš koš" i jer će ovog "stat šut kad tad".Clutch je napisao/la:Curry igra efikasniju sezonu od najbolje Jordanove, i to je cinjenica. Ne shvatam zasto ljudima smetaju cinjenice.
Porediti ga sa tim istim Jordanom kroz karijere naravno da ne ide, ali da je ova sezona taj nenormalni i rijetko vidjen nivo - jeste. Sav mu se svijet divi al' Balkan uvijek prica svoju pricu.
Ja još uvijek čekam da mi ovi stariji nađu po čemu OVA Curryjeva sezona glede EFIKASNOSTI I ČISTOG OFANZIVNOG UTICAJA nije u rangu Jordanovih najboljih OFANZIVNIH sezona.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ko je drugi?Donnie Darko je napisao/la:Kad već pitaš uistinu jeste tek drugi igrač svih vremena da pogodi 50 sa samo dva pogođena slobodnaSlevinKelevra je napisao/la:Dakle, Curry je sinoc izveo samo tri slobodna bacanja i pogodio dva!?I ovo mora da je neki rekord
I dakako da ima više od tog drugog (51 > 50). Rekordi padaju
Kobe: 81 p - 18s - 42m
Robinson: 71p - 18s - 44m
Jordan: 69p - 21s - 50m
Kobe: 65p - 11s - 50m
Jordan: 64p - 9s - 47m
Jordan: 63p - 19s - 53m....
Ovo su rekordi, barem u posljednja 3 desetljeca.
- Donnie Darko
- Kontakt:
http://www.basketball-reference.com/box ... 40PHI.htmlSlevinKelevra je napisao/la:Ko je drugi?Donnie Darko je napisao/la:Kad već pitaš uistinu jeste tek drugi igrač svih vremena da pogodi 50 sa samo dva pogođena slobodnaSlevinKelevra je napisao/la:Dakle, Curry je sinoc izveo samo tri slobodna bacanja i pogodio dva!?I ovo mora da je neki rekord
I dakako da ima više od tog drugog (51 > 50). Rekordi padaju
Kobe: 81 p - 18s - 42m
Robinson: 71p - 18s - 44m
Jordan: 69p - 21s - 50m
Kobe: 65p - 11s - 50m
Jordan: 64p - 9s - 47m
Jordan: 63p - 19s - 53m....
Ovo su rekordi, barem u posljednja 3 desetljeca.
Ima i T-Mac jednu ali je pogodi tri

http://www.basketball-reference.com/box ... 40DEN.html
Blažena usiljena statistika

Klasican odgovoradriano_leite je napisao/la:Jbg bar imam tim, pa koliko god da je truo moj tim, mogu reci da je to moj tim. Koji je tvoj tim?Torres_9 je napisao/la:Kad se malo ohladi situacija opet izadju hejteri, adriano sta ti pricas po vasim cavsima su se isprskali da valja.
Samo levatine mogu tvrditi suprotno od ovog gdje je curry najbolji igrac ove sezone
@KK_Bosna, slazem se.
A ja nemam tim , imam samo simpatije prema odredjenim timovima i igracima.
Pa znas da smo mi najpametniji,najrealniji itdClutch je napisao/la:Curry igra efikasniju sezonu od najbolje Jordanove, i to je cinjenica. Ne shvatam zasto ljudima smetaju cinjenice.
Porediti ga sa tim istim Jordanom kroz karijere naravno da ne ide, ali da je ova sezona taj nenormalni i rijetko vidjen nivo - jeste. Sav mu se svijet divi al' Balkan uvijek prica svoju pricu.
Znaci po Currytardsima je igrac bolji sto manje slobodnih izvodi.
Ovo moze odmah iza onoga da je bolji od Jordana.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ok, Steve Nash ima 50-40-90 kroz karijeru, znaci da je bolji scorer od Westbrooka.Kajzer10 je napisao/la:Upiso sam se od smijeha.KK_Bosna je napisao/la:slazem se. najveci kosarkaski autoritet na prostorima evrope, pa mozda i sire, je tako rekao i to mora biti tako. curry je i u prve tri sezone karijere trebao biti mvp, ali su ga mucki pokrali. pace and space i tako te fancy rijeci. adriano, ne razumijes se.adriano_leite je napisao/la:Jako je blizu momenat da se Curry pocne porediti sa Jordanom. Vec sada je legitimni top 10 igrac svih vremena. Sljedece sezone prelazi Jordana na prvom mjestu nba all time liste. Durant, James, prime Kobe, prime Shaq, prime Magic, nisu mu ni do koljena
.
Jadna prozivanja i losa hajka jer se neki nisu slozili da Curry nije najbolji PG.
Cuj ti onog gore, rodila ga majka. Gledo on x boljih scorera. Cekam da mi navede x igraca sa preko 30 poena, 50-45-90 na 30 minuta u igri.
Jest kad bi se gadjali tramvajima
Preseravate se oboji. Jeboga Curry, na ovoj temu se samo o njemu piše. Čim neko slučajno ne napiše kako se divi njemu dođe 10 likova pa ti napišu koliko je on dobar i slično.. Popustite svega vam.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa nedavno je jedan naš kolega s foruma ovdje nas ubjeđivao da je Kyrie bolji scorer od Hardena jer je "Harden igrač koji je bez slobodnih ništa"Greivis je napisao/la:Znaci po Currytardsima je igrac bolji sto manje slobodnih izvodi.

I da, ko je rekao da je Curry bolji od Jordana ?
Pa slobodna su bas dokaz kvalitete. Harden i kad ima losu sutersku noc trpa 20+ poena.Epidaurus je napisao/la:Pa nedavno je jedan naš kolega s foruma ovdje nas ubjeđivao da je Kyrie bolji scorer od Hardena jer je "Harden igrač koji je bez slobodnih ništa"Greivis je napisao/la:Znaci po Currytardsima je igrac bolji sto manje slobodnih izvodi.
I da, ko je rekao da je Curry bolji od Jordana ?
Necemo ga imenovati radi sramote.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Svako ko prati košarku zna da je izvlačenje slobodnih jedan od najmoćnijih i najboljih skillova za nekog igrača.Greivis je napisao/la: Pa slobodna su bas dokaz kvalitete. Harden i kad ima losu sutersku noc trpa 20+ poena.
Necemo ga imenovati radi sramote.
I ne ozbiljno me zanima ko je izjavio da je Steph bolji od Jordana, ako ciljaš na mene ja to nisam rekao, samo sam rekao da je Steph po ovim današnjim košarkaškim pravilima bez hand checkinga i fizičke odbrane i ovim što radi ove sezone samo scorerski i po efikasnosti blizu Jordana. Po ostalim svim kategorijama mu nije ni do koljena, a kao all time scorera ga je smiješno i poredit s Kobeom a kamoli Jordanom.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ja ne znam kako si to uspio izvuci iz ovoga gore.Greivis je napisao/la:Znaci po Currytardsima je igrac bolji sto manje slobodnih izvodi.

Mislim, kad vidis da je neko imao 50+ poena, prvo ces pomisliti da ce ispucavao, a ako nije onda da je opucao puno slobodnjaka...
Curry sinoc nije radio ni jedno i drugo... To je sve.
Curry je bolji scorer od Westbrooka, Russ je bolji playmaker i defanzivac. Tu su negdje njih dvojica sveukupno. Definitivno drugi i treći igrač lige. Sad ko šta više voli. Ja uvijek biram nekog ko radi sve ispred nekog ko samo šuta. Kralj je još uvijek kralj i najbolji igrač lige.
Curry je sigurni MVP ove sezone. Igra jednu od najboljih regularnih sezona u historiji i vodi najbolju ekipu u historiji do rekorda.
Green jeste srce Warriorsa. Njihov uspon je počeo njegovom većom ulogom u ekipi. Čovjek je rijetko viđen defanzivac i playmaker. No, egzekutor, u ovom slučaju Curry, će uvijek pobrati simpatije masa.
Curry je sigurni MVP ove sezone. Igra jednu od najboljih regularnih sezona u historiji i vodi najbolju ekipu u historiji do rekorda.
Green jeste srce Warriorsa. Njihov uspon je počeo njegovom većom ulogom u ekipi. Čovjek je rijetko viđen defanzivac i playmaker. No, egzekutor, u ovom slučaju Curry, će uvijek pobrati simpatije masa.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
na all time listi najboljih trojkaša lige,ovosezonski curry je prije all star pauze vec 10. svih vremena sa 232 trojke
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: 2015/2016 NBA Sezona
Brate ja sam napisao da nije bolji 1 na 1 ali da je najučinkovitiji i da bi uvjek njega prije izabrao od ostalih.HZ_ilidzaa je napisao/la:@tracymcrd, alemsa i ekipa koja veli da Steph nije bolji od Russela,LBJa,Duranta i sl. mi lici na dane kada sam kao zagrizeni navijac Real Madrida sebe i druge ubjedjivao(citaj lagao) da je Ronaldo bolji od Messija.
Te Ronaldo visociji ,snazniji,zabija glavom, kompletniji igrac , te Messi ne meRe bez Xavija i Inieste bla bla bla...
Sto neko rece Steph je jako jako blizu poredjenja sa Jordanom
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: RE: Re: 2015/2016 NBA Sezona
My bad , halaliTracy3McGrady je napisao/la:Brate ja sam napisao da nije bolji 1 na 1 ali da je najučinkovitiji i da bi uvjek njega prije izabrao od ostalih.HZ_ilidzaa je napisao/la:@tracymcrd, alemsa i ekipa koja veli da Steph nije bolji od Russela,LBJa,Duranta i sl. mi lici na dane kada sam kao zagrizeni navijac Real Madrida sebe i druge ubjedjivao(citaj lagao) da je Ronaldo bolji od Messija.
Te Ronaldo visociji ,snazniji,zabija glavom, kompletniji igrac , te Messi ne meRe bez Xavija i Inieste bla bla bla...
Sto neko rece Steph je jako jako blizu poredjenja sa Jordanom

Te procente na 30 poena po mecu? Moja greska onda.alemsa je napisao/la:
Ok, Steve Nash ima 50-40-90 kroz karijeru, znaci da je bolji scorer od Westbrooka.
Kajzer10 je napisao/la:Upiso sam se od smijeha.KK_Bosna je napisao/la:slazem se. najveci kosarkaski autoritet na prostorima evrope, pa mozda i sire, je tako rekao i to mora biti tako. curry je i u prve tri sezone karijere trebao biti mvp, ali su ga mucki pokrali. pace and space i tako te fancy rijeci. adriano, ne razumijes se.adriano_leite je napisao/la:Jako je blizu momenat da se Curry pocne porediti sa Jordanom. Vec sada je legitimni top 10 igrac svih vremena. Sljedece sezone prelazi Jordana na prvom mjestu nba all time liste. Durant, James, prime Kobe, prime Shaq, prime Magic, nisu mu ni do koljena
.
Jadna prozivanja i losa hajka jer se neki nisu slozili da Curry nije najbolji PG.
Cuj ti onog gore, rodila ga majka. Gledo on x boljih scorera. Cekam da mi navede x igraca sa preko 30 poena, 50-45-90 na 30 minuta u igri.
34 minuta tacnije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.